Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΓΕΝΑΡΗ 2017 ΚΑΒΑΛΑ

Αίσιο τέλος φαίνεται ότι έχουν οι διαπραγματεύσεις του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας με την εταιρία Φιλιάγκου κι έτσι μάλλον αύριο ξαναρχίζουν τα δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου. Το πρώτο δρομολόγιο θα αναχωρεί από τον Πρίνο στις 8.30 το πρωί. Διαφορετικές ώρες στα δρομολόγια του Σαββατοκύριακου. Επιστολή για το ίδιο πρόβλημα έστειλε στον Υπουργό Ναυτιλίας ο Θόδωρος Μαρκόπουλος. Λόγω μηχανικής βλάβης το πλοίο Εξπρές Πήγασος αναχώρησε το βράδυ από το λιμάνι, με καθυστέρηση μεγαλύτερη των 6 ωρών.

Άνδρας και γυναίκα, κάτοικοι Νέας Περάμου ηλικίας 30 και 40 ετών αντίστοιχα, έχασαν τη ζωή τους χθες το μεσημέρι σε σύγκρουση επιβατικών αυτοκινήτων στην παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας- Θεσσαλονίκης. Ηλικιωμένος άνδρας μεταφέρθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο μετά από φωτιά στο μπαλκόνι της οικίας του στη Χωράφα. Η Π.Υ. επενέβη χθες το μεσημέρι και σε ένα ακόμη περιστατικό, αυτή τη φορά σε οικία επί της οδού Τενέδου. Παρουσία του Νίκου Παναγιωτόπουλου η συνεδρίαση της διοίκησης του Δικηγορικού Συλλόγου. Νομαρχιακή Επιτροπή και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας επέστρεψαν στο εργοστάσιο τα ημερολόγια της ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ. Σε εκκρεμότητα στις υπηρεσίες της Π.Ε. Καβάλας το αίτημα της νέας εταιρίας για αδειοδότηση. Το απόγευμα γενική συνέλευση των απολυμένων της ΒΦΛ.

Την Κυριακή η βασιλόπιτα του Επιμελητηρίου. Την Δευτέρα 16 Γενάρη η πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας για το νέο έτος. Η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου ενέκρινε το σχέδιο του ΟΛΚ μεταφοράς των υπηρεσιών του και του Λιμεναρχείου στο κτίριο του Τελωνείου. Εκπρόσωποι της εταιρίας υδρογονανθράκων Κύπρου επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Ενεργειακής Αιγαίου. Στις εκθέσεις τουρισμού Βιέννης και Ουτρέχτης θα λάβει μέρος η Δημωφέλεια.

Την Κυριακή το πρωί η βασιλόπιτα της Θασιακής Ένωσης. Αύριο το απόγευμα αναβιώνει στη Νέα Καρβάλη το έθιμο Σάγια. Την Κυριακή το απόγευμα η πίτα του συλλόγου των Μικρασιατών. Το βράδυ του Σαββάτου ο ετήσιος χορός του Λυκείου των Ελληνίδων.

Φιλικό παιχνίδι με τους Ίκαρους Σερρών δίνει το απόγευμα η Ένωση. Στόχος μας να αποφύγουμε τα πλέι άουτ, δήλωσε ο Νίκος Πενταζίδης. Ανακοινώθηκαν μεταγραφές στον ΑΟΚ, στις προπονήσεις της ομάδας δοκιμάζεται ο Θανάσης Τζιτζιφάκος.  http://www.proininews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...