Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΓΕΝΑΡΗ 2017.ΚΑΒΑΛΑ

Συναντήσεις με τις διοικήσεις των Ομοσπονδιών, των Εργατικών Κέντρων αλλά και τους απολυμένους της ΒΦΛ είχε χθες στην Κομοτηνή ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος. Συζητήθηκαν θέματα αναπτυξιακά, τουριστικών εκθέσεων και ανάπτυξης. Ο κ. Μέτιος άκουσε αναλυτικά τις απόψεις των απολυμένων της ΒΦΛ, του διηγήθηκαν όλα τα γεγονότα στο εργοστάσιο από το περασμένο Καλοκαίρι. Την περασμένη Δευτέρα ο νέος Περιφερειάρχης είχε συνάντηση με τις διοικήσεις των Επιμελητηρίων.




Με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΤΑΔ Γιώργο Τερζάκη έχουν συνάντηση το πρωί οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Συζητούν την ακτή Καλαμίτσα, το παλιό Νοσοκομείο, το παλιό Δικαστήριο. Πλεόνασμα 150.000 ευρώ στη σχολική επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Εικάζεται ότι αφορά την περίοδο της υπεξαίρεσης δηλαδή το 2014. 3 νέους υπαλλήλους γραμματείς- μόνιμο προσωπικό αποκτά το δικαστικό μέγαρο Καβάλας. Πρόκειται για τον γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ το 1997. Ακόμη και τα Γερμανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν αύξηση τουριστών στην Ελλάδα. Στα στοιχεία τους περιλαμβάνουν και την Καβάλα. Άγνωστοι αφαίρεσαν μαρμάρινη πλάκα με αράβικη γραφή από βρύση στην περιοχή Πλατανάκια.



Με καθυστέρηση οι δίκες χθες στο δικαστικό μέγαρο λόγω τηλεφωνήματος φάρσας για βόμβα. Την Δευτέρα ενημερωτική εκδήλωση στο Δασαρχείο για τους 6 δασικούς χάρτες που αναρτήθηκαν πρόσφατα. Προβλήματα στη Θάσο και στον πρώην Δήμο Ορεινού δημιούργησε η χθεσινή νέα κακοκαιρία. Πρωτοβουλία του Γιάννη Πασχαλίδη για τη διευκόλυνση της διαδικασίας αποζημιώσεων κτηνοτρόφων λόγω των χιονοπτώσεων. Ο Δήμος Καβάλας συνεχίζει να αναζητά κατάλληλο χώρο για το ναυτικό μουσείο, είπε χθες η αντιδήμαρχος Κορίνα Χιώτη Πρασσά. Με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης ενίσχυσαν το κοινωνικό παντοπωλείο οι συνοικιακοί σύλλογοι. Την Τετάρτη η πίτα του κοινωνικού ιατρείου φαρμακείου.



Βασιλόπιτα το απόγευμα για τον σύλλογο Αγίας Βαρβάρας- Πεντακοσίων. Το βράδυ στον Μιχάλη ο ετήσιος χορός του συλλόγου των Ποταμουδίων. Αύριο βασιλόπιτα και βραβεύσεις του σκακιστικού ομίλου. Την Κυριακή γενική συνέλευση κατοίκων Παναγίας, πίτα Λυκείου Ελληνίδων και Θρακικής Εστίας.




Χωρίς τον Κυζιρίδη ο ΑΟΚ στο ματς με το Νέστο. Αμφίβολος και ο Καλλιβωκάς. Στις 30 Γενάρη η κοπή πίτας του συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...