Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΓΕΝΑΡΗ 2017.ΚΑΒΑΛΑ

Την βελτίωση των καιρικών συνθηκών περιμένουν άπαντες για την σημερινή μέρα προκειμένου να λυθούν πολλά προβλήματα από την τριήμερη χιονόπτωση. Αλυσίδες χρειάζονται ακόμη και τώρα παντού. Ανοιχτή η Εγνατία οδός. Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα στη Θάσο και στο Δήμο Παγγαίου. Κλειστά σήμερα τα σχολεία. Διακοπή ρεύματος χθες το απόγευμα για μία περίπου ώρα στις ανατολικές συνοικίες της πόλης. Οφείλονταν σε βλάβη σε μετασχηματιστή επί της οδού Τενέδου.

Την Καβάλα επισκέφθηκε χθες ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος. Νωρίτερα κήρυξε τους δήμους Καβάλας και Παγγαίου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Υποσχέθηκε κάθε δυνατή βοήθεια. Από το πρωί χθες οι Δήμοι του Νομού είχαν αλάτι. Χθες το απόγευμα ο Δήμος Καβάλας διέθεσε αλάτι ακόμη και σε επιχειρήσεις στο κέντρο της πόλης. Ο συμπολίτης επιχειρηματίας Αντώνης Αντωνίου δώρισε στον Δήμο Καβάλας 6 τόνους αλάτι.

Επίσημα ανακοινώθηκε χθες ότι το πρόγραμμα των δωρεάν γευμάτων στους μαθητές των δημοτικών σχολείων θα αρχίσει την ερχόμενη Δευτέρα. «Η αγορά χρειάζεται άμεσα βελτίωση του καιρού» δήλωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βασίλης Λεμονίδης. Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για το απόγευμα εκδήλωση του ομίλου για τη διάδοση της ελληνικής γλώσσας. Εθελοντική δουλειά προς εξυπηρέτηση εκτάκτων περιστατικών από τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, παράρτημα Καβάλας. Δεν λειτούργησαν χθες Δημοτική Βιβλιοθήκη, Δημοτικό Ωδείο. Διαμαρτύρονται οι εφοριακοί για τις συνθήκες εργασίας στο Διοικητήριο, ισχυρίζονται ότι η θέρμανση δεν λειτουργεί σωστά.

Δωρεάν σεμινάριο για τη διαφήμιση στο Facebook ετοιμάζει το Επιμελητήριο. Την Κυριακή το πρωί κόβουν βασιλόπιτα οι Τρίτεκνοι. Την ίδια μέρα και η πίτα των συνταξιούχων του ΤΕΒΕ.

Προς αναβολή οδηγούνται οι αναμετρήσεις της Γ’ Εθνικής την Κυριακή. Λόγω της κακοκαιρίας δεν έγινε η χθεσινή προπόνηση των παικτών του ΑΟΚ. Σαν γυμναστής στον Ολυμπιακό Βόλου θα εργαστεί ο Γιώργος Γουνελάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...