Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Του Economist με τίτλο «Ο Κόσμος το 2017" Κάνει Grim προβλέψεις Χρησιμοποιώντας Cryptic Κάρτες Ταρώ


Η επιρροή δημοσίευση The Economist κυκλοφόρησε παραδοσιακή τέλος του έτους έκδοση όπου προβλέπει γεγονότα του ερχόμενου έτους. Η έκδοση του 2017 παρουσιάζεται σε μια πολύ αποκρυφισμό μόδα: μια τράπουλα ταρώ τροποποιηθεί με αινιγματικά σύμβολα.
Αν νομίζατε ότι το 2016 δεν ήταν μια εξαιρετική χρονιά, καθώς ο Economist δεν φαίνεται να είμαστε αισιόδοξοι για το επόμενο έτος. Πράγματι, στο «Το έτος 2017" κάλυψη, η δημοσίευση προβλέπει θάνατο και την αναταραχή σε ένα σκοτεινό απόκρυφη πλαίσιο, χρησιμοποιώντας τις κάρτες ταρώ και αινιγματικό συμβολισμό.

Όταν ο Economist κυκλοφόρησε του κόσμου το 2015, κάλυμμα, εγώ απλά έπρεπε να γράψω έναεκτενές άρθρο γι 'αυτό , διότι αναφέρθηκε, μέσω του συμβολισμού, σε διάφορα προγράμματα της ελίτ.Πράγματι, ο Economist δεν είναι τυπικό το περιοδικό σας, είναι ένα «διάσημο» δημοσίευση ανήκει ισχυρούς ανθρώπους. Όπως έχω γράψει στο άρθρο 2015:


«Εγώ κανονικά δεν θα αφιερώσει ένα ολόκληρο άρθρο αναλύει την κάλυψη μιας δημοσίευσης, αλλά αυτό δεν είναι οποιαδήποτε δημοσίευση. Είναι ο Economist και είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον κόσμο ελίτ. Είναι εν μέρει ανήκει στην τραπεζική οικογένεια Rothschild της Αγγλίας και editor-in-chief της, John Micklethwait , στην οποία συμμετείχαν αρκετές φορές στη Διάσκεψη Bilderberg - το μυστικό συνάντησης, όπου οι περισσότερες ισχυρές προσωπικότητες του κόσμου από τον κόσμο της πολιτικής, της χρηματοδότησης των επιχειρήσεων και των μέσων ενημέρωσης να συζητήσουν παγκόσμιες πολιτικές. Το αποτέλεσμα αυτών των συναντήσεων είναι εντελώς μυστικό.Επομένως, είναι ασφαλές να πούμε ότι οι άνθρωποι στο The Economist γνωρίζουν τα πράγματα που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το κάνουν. "

Ενώ ορισμένες εικόνες σε αυτό το 2015 κάλυψης κατά προφανή γεγονότα, άλλοι ήταν εξαιρετικά αινιγματικά - ακόμα και «κωδικοποιημένη» - ποτέ όπως ήταν εξηγηθεί ικανοποιητικά.

Η φετινή έκδοση είναι ακόμα πιο αινιγματική. Χρησιμοποιεί το ταρό να προβλέψουμε το επόμενο έτος.Εδώ είναι.


Το πρώτο πράγμα που μπορεί να πει κανείς για αυτό το κάλυμμα είναι ότι είναι απόκρυφη. Η ταρώ είναι όντως λέγεται ότι περιέχει στο εσωτερικό συμβολισμό του το σύνολο των απόκρυφων μυστηρίων που μεταδίδονται από μυστικές κοινωνίες. Επίσης, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι κάρτες του Major Arcana είναι επίσης γνωστή και ως «ατού», ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να τονίσει ότι το επόμενο έτος θα είναι πολύ επηρεαστεί από την εκλογή του ατού.
η Ταρώ

Χρησιμοποιώντας κάρτες ταρό να προβλέψουμε το μέλλον, σε μια δημοσίευση που ανήκει στην απόκρυφη ελίτ, είναι αρκετά τοποθέτηση. Μέσα από τους αιώνες, έχουν δημιουργηθεί διάφορες εκδόσεις του Ταρώ. Ωστόσο, τα περισσότερα από αυτά περιέχουν το ίδιο συμβολισμό που παραπέμπουν σε συγκεκριμένες εσωτερικές έννοιες. Αποκρυφιστές συμφωνούν ότι η ταρώ προέρχεται από την αρχαία Αίγυπτο.


"Το βιβλίο του Θωθ ήταν μια σύνοψη της εσωτερικής μάθησης των Αιγυπτίων. Μετά την παρακμή του πολιτισμού τους, αυτή η γνώση έγινε αποκρυσταλλώνεται σε μια ιερογλυφική μορφή όπως το Ταρώ? Αυτό Ταρώ έχουν καταστεί εν μέρει ή εξ ολοκλήρου ξεχάσει ή παρεξηγημένος, απεικονίζονται τα σύμβολα του έπεσε στα χέρια των μάντεις φενάκη, καθώς και των φορέων παροχής των δημοσίων διασκέδασης με παιχνίδια κάρτες ".
- Manly P. Hall, Οι μυστικές διδασκαλίες όλων των ηλικιών

Η Ταρώ είναι μια εξαιρετικά πυκνή συλλογή των απόκρυφων έννοιες και συμβολισμούς, που θα περιλαμβάνει ο Ελευθεροτεκτονισμός, αριθμολογία, την Καμπάλα και την αλχημεία.


"Πολλά σύμβολα που εμφανίζονται από τις κάρτες Ταρώ έχουν σαφή μασονική ενδιαφέρον. Η Πυθαγόρεια numerologist θα βρείτε επίσης μια σημαντική σχέση υπάρχει μεταξύ των αριθμών στις κάρτες και τα σχέδια που συνοδεύουν τους αριθμούς. Η Qabbalist θα εντυπωσιαστείτε αμέσως από τη σημαντική σειρά των καρτών, και ο αλχημιστής θα ανακαλύψει ορισμένα εμβλήματα νόημα να αποθηκεύσετε σε ένα έμπειρα στη θεία χημεία της μεταστοιχείωσης και της αναγέννησης ».
- Αυτόθι.

εξώφυλλο του Economist εμπνεύστηκε από το κατάστρωμα Rider-Waite η οποία δημοσιεύθηκε το 1909. Εδώ είναι.


Η τράπουλα ταρώ Rider-Waite.

Η τράπουλα Rider-Waite επινοήθηκε από τον εξέχοντα αποκρυφιστή AE Waite ο οποίος ήταν μια κίνηση και μια κύρια αρκετών μυστικών κοινωνιών.


"Waite εντάχθηκε στο Εξωτερικό Τάγμα του Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής στην Ιανουάριο 1891, αφού εισήγαγε EW Berridge. Το 1893 αποχώρησε από την Χρυσή Αυγή.Το 1896 επανήλθε στο Εξωτερικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής. Το 1899 εισήλθε στο Δεύτερο Τάγμα της Χρυσής Αυγής. Έγινε μια Τέκτων το 1901, και εισήλθε στηνΡοδόσταυρων στην Αγγλία το 1902. Το 1903 ίδρυσε Waite η Ανεξάρτητη και το διορθωμένο Παραγγελία RR et AC Αυτό Παραγγελία διαλύθηκε το 1914. Η Χρυσή Αυγή ήταν σπαράσσεται από εσωτερικές διενέξεις μέχρι την αναχώρησή Waite στο 1914? τον Ιούλιο του 1915 σχηματίστηκε η υποτροφία του Σταυρού του Ρόδου, δεν πρέπει να συγχέεται με την Ροδόσταυρων . "

Ως εκ τούτου, χρησιμοποιώντας την τράπουλα Rider-Waite να προβλέψει το 2017, The Economist αποκαλύπτει την αληθινή δύναμη που κάνει αυτές τις προβλέψεις συμβεί: Η απόκρυφη ελίτ.

Ας δούμε το κρυπτικό συμβολισμό που βρέθηκαν σε κάθε κάρτα.
Ο πύργος





Η πρώτη κάρτα της «πλανήτη ατού» είναι ο Πύργος. Με αυτόν τον τρόπο, το κάλυμμα αρχίζει προβλέψεις για μια μάλλον ζοφερή σημείωση. Δεν σε αντίθεση με τον πύργο του καταστρώματος Rider-Waite, η κάρτα διαθέτει έναν πύργο που καταστράφηκε από κεραυνό από τα πάνω, μια αναφορά στον Πύργο της Βαβέλ που καταστράφηκε από τον Θεό. Αυτή η κάρτα είναι συνήθως συνδέεται με τον κίνδυνο, την κρίση, την καταστροφή και την απελευθέρωση.


"Αυτή η κάρτα ακολουθεί αμέσως μετά το The Devil σε όλα τα Ταρώ που το περιέχουν, και συνδέεται με την ξαφνική, αναστάτωση, και δυνητικά καταστροφική αλλαγή."
- Bill Butler, Λεξικό της Ταρώ

Στο εξώφυλλο του Economist, ο πύργος περιβάλλεται από όχλους των ανθρώπων που κατέχουν μια κόκκινη κομμουνιστική σημαία και ένα σταυρό. Γιατί οι κομμουνιστές και οι Χριστιανοί αντιμετωπίζουν ο ένας τους άλλους, ενώ ο πύργος καταστρέφεται; Είναι ο Economist αναφερόμενος στις δύο δυνάμεις που λέγεται ότι προωθείται Trump στην εξουσία - Ρωσία και συντηρητική Χριστιανισμό;

Ή μήπως ίσως παραπέμπει στην αυξανόμενη διαίρεση μεταξύ δύο αντίθετων ομάδων - παγκοσμιοποίησης / φιλελεύθεροι / σοσιαλιστές έναντι εθνικιστικών / θρησκευτικές / συντηρητικοί;Πάνω από την πόρτα του πύργου είναι ένας σταυρός. Θα Χριστιανισμός είναι κάτω από την επίθεση το 2017; Πολλά ερωτήματα, λίγες απαντήσεις.
Κρίση



Donald Trump κάθεται στον κόσμο, κρατώντας μια σφαίρα και σκήπτρο - αντικείμενα που αναφέρονται στην μοναρχία. Με άλλα λόγια, Trump είναι ο βασιλιάς του κόσμου. Μοναρχία και η δημοκρατία είναι πολιτικά συστήματα που είναι εξαιρετικά διαφορετική. Ο Economist φαίνεται να προβλέπουν ότι Τραμπ θα κυβερνήσει τον κόσμο σαν μονάρχης.

Επιπλέον, γιατί είναι αυτή η εικόνα που σχετίζεται την κάρτα Κρίσεως; κάρτα του Economist δεν μοιάζει καθόλου με την κάρτα της Κρίσης από την τράπουλα Rider-Waite που απεικονίζει τον άγγελο Γαβριήλ για την Ημέρα της Κρίσεως, όπως περιγράφεται από το Βιβλίο της Αποκάλυψης.

Το Βιβλίο της Αποκάλυψης αναφέρει αρκετές φορές «βασιλιάδες της γης» του όρου. Είναι μερικές φορές είπε να λατρεύουν τον Χριστό και σε άλλα χωρία, λέγονται για να προσκυνήσουν το Θηρίο.


"Και είδα το θηρίο, τους βασιλιάδες της γης, και τα στρατεύματά τους, συγκεντρώθηκαν για να κάνουν πόλεμο εναντίον εκείνου που καθόταν επάνω στο άλογο και με το στράτευμά του."
- Αποκάλυψη 19:19

Όταν απεικονίζονται σε ένα αρνητικό πλαίσιο, οι «βασιλιάδες της γης» υποφέρουν από την κρίση που συμβολίζεται με τις επτά σφραγίδες, σάλπιγγες, και κύπελλα, τέλος, ολοκληρώνοντας με την ήττα τους από τον αναβάτη του λευκού αλόγου στο κεφάλαιο 19. Παράξενο γεγονός: Υπάρχει μια λευκή άλογο στο εξώφυλλο.
Ο κόσμος



Για άλλη μια φορά, η Παγκόσμια κάρτα του Economist δεν μοιάζει καθόλου Rider-Waite ομόλογό του.Στο ταρώ, Ο Κόσμος κάρτα αντιπροσωπεύει ένα τέλος σε έναν κύκλο της ζωής, μια παύση στη ζωή πριν από το επόμενο μεγάλο κύκλο που αρχίζει με το ανόητο. Είναι, επίσης, συνδέεται με την έννοια της «ενοποίησης».

Την έκδοση του Economist, βλέπουμε εικόνες που αντιπροσωπεύουν τις τέχνες, τη λογοτεχνία και το θέατρο που επιπλέει πάνω από τρία μνημεία. Δύο από αυτά διαθέτουν κλασική αρχιτεκτονική βρέθηκαν στη Ρώμη, την Ελλάδα, την Ουάσιγκτον και το Παρίσι (το μνημείο στη μέση μοιάζει με το Πάνθεον). Η αιγυπτιακή πυραμίδα φέρνει στην κάρτα μια μυστική, εσωτερική διάσταση.

Αυτά τα τρία μνημεία αντιπροσωπεύουν απόλυτα την ιστορική επιρροή της «απόκρυφης ελίτ» για την κοινωνία. Ισχυρίζονται ότι είναι οι κηδεμόνες των μυστηρίων που προέρχονται από την αρχαία Αίγυπτο, πέρασε κάτω μέσω μυστικές κοινωνίες όπως οι Ναΐτες ιππότες, οι Ελευθεροτέκτονες, οι Ροδόσταυροι και η βαυαρική Illuminati, η ελίτ ήταν το μυστικό δύναμη πίσω από βαθιές πολιτιστικές και πολιτικές αλλαγές.


"Η άμεση καταγωγή του ουσιαστικού προγράμματος της Εσωτερικής Σχολείων ανατέθηκε σε ομάδες που ήδη καλά-condition για το έργο. Οι συντεχνίες, συνδικάτα, και παρόμοια προστασίας και φιλανθρωπικών σωματείων είχαν εσωτερικά ενισχυθεί με την εισαγωγή μιας νέας μάθησης. Η πρόοδος του σχεδίου απαιτείται η διεύρυνση των ορίων της φιλοσοφικής διογκώνουν. Ένας κόσμος Αδελφότητα ήταν αναγκαία, υπέστη ένα βαθύ και ευρύ πρόγραμμα εκπαίδευσης, σύμφωνα με την "μέθοδο". Μια τέτοια Αδελφότητα δεν θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν αμέσως όλους τους ανθρώπους, αλλά θα μπορούσε να ενώσει τις δραστηριότητες ορισμένων ειδών των ανδρών, ανεξαρτήτως φυλετικής ή θρησκευτικών τους πεποιθήσεων ή τα έθνη στα οποία κατοικούσαν. Αυτές ήταν οι άνδρες της «προθυμία», αυτοί οι γιοι του αύριο, της οποίας το σύμβολο ήταν ένα καυτό ήλιο να ανατέλλει πάνω από τα βουνά της Ανατολής ".
- Manly P. Hall, τα κλειδιά του Τεκτονισμού

Στην κάρτα του Economist, γραμμές συνδέουν αυτά τα τρία κτίρια της εξουσίας με τα σύμβολα που εκπροσωπούν τη λαϊκή κουλτούρα. Με άλλα λόγια, η απόκρυφη ελίτ παράγει μια ενιαία και συνεκτική λαϊκή κουλτούρα που βρίσκεται σε όλο τον κόσμο.
ο Ερημίτης

Ενώ η κάρτα Ερημίτη στην τράπουλα Rider-Waite είναι μάλλον απλή, έκδοση του Economist είναι πυκνή και γεμάτη αναταραχής. Απεικονίζει ορδές των ανθρώπων που διαδηλώνουν κρατώντας σημαίες απορρίπτοντας την ΤΤΙΡ (Διατλαντικού Εμπορίου και Επενδύσεων Εταιρικής Σχέσης), το TPP (Trans-Pacific Εταιρικής Σχέσης) και η ΕΕ (Ευρωπαϊκή Ένωση). Άλλες σημαίες απλά να πω «STOP» και «ΟΧΙ» που αντανακλούν γενικά της παγκοσμιοποίησης και την ατζέντα γύρω από αυτό. Ερημίτες ζουν στην απομόνωση της κοινωνίας και αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να ζουν σε απομόνωση από την παγκόσμια τάξη.

Στην κάτω δεξιά γωνία της κάρτας είναι ένα ραγισμένο κόσμο, μια άλλη δυσοίωνη σύμβολο αναφέρεται σε βαθιά διαίρεση και την καταστροφή.

Σιωπηλά επιβλέπει τη σκηνή είναι το ίδιο ερημίτης βρίσκονται επί του καταστρώματος Rider-Waite που κατέχει το προσωπικό και ένα φανάρι. Τι κάνει αυτός εκπροσωπεί; Εδώ είναι η εσωτερική έννοια του ερημίτη.


«Ο ερημίτης προσωποποιεί έτσι τις μυστικές οργανώσεις που για αμέτρητες αιώνες κρυμμένη προσεκτικά το φως της Αρχαίας Σοφίας από το βέβηλο. Το προσωπικό του ερημίτη είναι η γνώση, η οποία είναι η κύρια και μοναδική διαρκή υποστήριξη του ανθρώπου. Στον ψευδο-αιγυπτιακή Ταρώ ο ερημίτης προστατεύει τη λάμπα πίσω από ένα ορθογώνιο ακρωτήρι να τονίσει τη φιλοσοφική αλήθεια ότι η σοφία, αν εκτεθεί στη μανία της άγνοιας, θα πρέπει να καταστραφούν, όπως το μικροσκοπικό φλόγα ενός λαμπτήρα απροστάτευτο από την καταιγίδα. Σώματα του ανθρώπου αποτελούν ένα μανδύα μέσω του οποίου η θεία φύση του είναι αμυδρά ορατή σαν τη φλόγα της καλύπτεται εν μέρει από φανάρι. Μέσα από την παραίτηση - Ερμητική ζωής - ο άνθρωπος επιτυγχάνει το βάθος του χαρακτήρα και την ηρεμία του πνεύματος ».
- Manly P. Hall, το μυστικό διδασκαλίες όλων των ηλικιών

Ως εκ τούτου, ο Ερημίτης αντιπροσωπεύει την απόκρυφη ελίτ, οι «μυστικές οργανώσεις» που κυβερνούσαν τον κόσμο για αιώνες και απέκρυψε απόκρυφη γνώση από το βέβηλο (δηλαδή τις μάζες).Είναι ο ερημίτης σιωπηλά βλέποντας τις μάζες πάρει ενθουσιασμένος για τον εθνικισμό, γιατί πέφτει τελικά πέφτει σε μια μεγαλύτερη σχέδιο; Δεν έχει σημασία τι μπορεί να συμβεί, το επόμενο φύλλο δεν είναι πολύ αισιόδοξος.
Θάνατος



Αυτή η κάρτα δεν μπορεί να είναι πιο δυσοίωνη. Δεν σε αντίθεση με την έκδοση Rider-Waite, η κάρτα διαθέτει έναν σκελετό κάθεται σε ένα άσπρο άλογο. Την έκδοση του Economist, ένα πυρηνικό μανιτάρι είναι στο παρασκήνιο, που πιθανότατα παραπέμπει σε εντάσεις να έρθει μεταξύ πυρηνικών δυνάμεων σε όλο τον κόσμο (ένα μανιτάρι ήταν επίσης στο εξώφυλλο του 2015). Οι άλλες συμφορές που βρίσκονται στην κάρτα όπως τα κουνούπια (αναφορά σε ιούς Ζήκα τύπου;) και νεκρά ψάρια σε ένα ποτάμι στέρεψε (την αυξανόμενη κρίση του νερού σε όλο τον κόσμο;).

Παράξενη λεπτομέρεια: Η κάρτα διαθέτει την ίδια «καυτό ήλιο» στο παρασκήνιο που βρέθηκαν στο World κάρτα (με ανεστραμμένη χρώματα).


«Το πεδίο στο οποίο θερίζει ο θάνατος είναι το σύμπαν, και η κάρτα αποκαλύπτει ότι όλα τα πράγματα αναπτύσσονται από τη γη πρέπει να κόβονται και να επιστρέψει στη γη και πάλι."
- Manly P. Hall, Οι μυστικές διδασκαλίες όλων των ηλικιών
Ο μάγος



Αυτή η κάρτα είναι πολύ παρόμοια με Rider-Waite ομόλογό του. Και στις δύο περιπτώσεις, ο μάγος έχει το ένα χέρι προς τον ουρανό και το άλλο προς τη γη - μια αναφορά στο ερμητικό αξίωμα "όπως πάνω, έτσι και κάτω". Στην έκδοση του Economist, ο μάγος φοράει VR (εικονική πραγματικότητα) κράνος, ενώ δουλεύουν έναν εκτυπωτή 3D.

Ως τρίτο νόμο Άρθουρ Κλαρκ προβλέπει:


"Οποιαδήποτε επαρκώς προηγμένη τεχνολογία δεν διακρίνεται από τη μαγεία."

Σε αυτή την κάρτα, 3D εκτύπωση φαίνεται να είναι μια «μαγική» λύση για να δημιουργήσουμε λύσεις χαμηλού κόστους στέγασης - μια βιομηχανία που έχει ήδη αναδιατάσσουν. VR αναμφίβολα θα είναι ένα μεγάλο πράγμα στο 2017, καθώς πολλά προϊόντα που θα κυκλοφορήσει τα επόμενα χρόνια.

Το σύμβολο του απείρου βρίσκεται πάνω από το μάγος μπορεί να αναφέρεται στις απεριόριστες δυνατότητες και των δύο τεχνολογιών: Κάποιος μπορεί να δημιουργήσει άπειρες εικονικούς κόσμους, ενώ ο άλλος μπορεί να επεκτείνει σημαντικά τα όρια των υλικών πόρων.
Ο Τροχός της Τύχης



Αυτή η κάρτα αναφέρεται στις επερχόμενες εκλογές σε τρία ευρωπαϊκά έθνη: η Γαλλία, η Γερμανία και η Ολλανδία. Μαρίν Λε Πεν, Άνγκελα Μέρκελ και ο Mark Rutte είναι συνδεδεμένα σε ένα ανέμη δίπλα στην εκλογή ψηφοδέλτια.

Στην τράπουλα Rider-Waite, ο Τροχός της Τύχης κάρτα διαθέτει οκτώ-ρόδα - η Κύκλος της Ανάγκης - μια εσωτερική σύμβολο αναφερόμενος στην κυκλική φύση της ζωής.

Ο κόσμος της πολιτικής είναι επίσης κυκλική και, σύμφωνα με το περιοδικό The Economist, ένα χαμογελαστό Marine Le Pen οδεύει προς την κορυφή του τροχού ενώ ένα pouting Μέρκελ είναι ανάποδα και με κατεύθυνση προς τα κάτω. Για να κάνετε τα πράγματα χειρότερα, η Μέρκελ είναι δίπλα στο σκοτεινό σύννεφο ενώ το Le Pen είναι κάτω από ένα ωραίο καθαρό ουρανό. Είναι Μέρκελ οδεύει προς μια πικρή ήττα; Θα αμφιλεγόμενη «πολιτική ανοικτών θυρών» της, η οποία επέτρεψε την είσοδο της πάνω από ένα εκατομμύριο πρόσφυγες στη Γερμανία τα τελευταία χρόνια, να προκαλέσει την να χάσει;

Αντίθετα, θα Λεπέν κέρδος από την εθνικιστική δυναμική που ξεκίνησε ο Brexit και η εκλογή του Trump; Θα Γαλλίας γίνει μια άλλη ισχυρή χώρα κυβερνάται από την «ακροδεξιά» και τον εθνικισμό;Ενώ πολιτικό κόμμα του Λεπέν Le Front National που χρησιμοποιούνται για να αποφεύγουν και να περιγραφεί ως ρατσιστικές, ενδέχεται να αποκτήσει πολιτική νομιμοποίηση το 2017.

Ενώ εκείνοι που απορρίπτουν την παγκοσμιοποίηση μπορεί να αντιληφθεί αυτή την αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό ως μια νίκη, ο συμβολισμός αυτής της κάρτας φαίνεται να λένε: "Είναι όλα μέρος του σχεδίου". Πράγματι, τα πολιτικά κόμματα, είτε πρόκειται για «ακροδεξιά» ή «άκρα αριστερά» είναι όλα μέρος του ίδιου του τροχού συνεχώς στροφή, ο "κύκλος της αναγκαιότητας» που θέτει σε ισχύ όποιος είναι απαραίτητο εκείνη την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Με άλλα λόγια, η δυναμική του εθνικισμού μπορεί να προγραμματιστεί από την ελίτ για την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων.
Το αστέρι



Στο ταρώ, Η κάρτα αστέρι αντιπροσωπεύει τη χαρά, αισιοδοξία και την αίσθηση που συνδέονται με το θείο. Στην έκδοση του Economist, τα πρόσωπα στις 15 νέοι εμφανίζονται μέσα κίτρινα αστέρια. Εγώ δεν θα μπορούσε να εντοπίσει κάποιο από αυτά τα πρόσωπα. Μερικοί απ 'αυτούς φαίνεται να είναι στην αρχή της εφηβείας τους.

Ποιοι είναι αυτοί οι ειδικές τους νέους; Θα πρέπει να ανερχόμενα αστέρια στο 2017; Γιατί είναι ένα ανερχόμενο αστέρι στο κέντρο εκεί; Παράξενη κάρτα.
Συμπερασματικά

Η ταρώ είναι γνωστό από όλα όμως κρύβει, σε κοινή θέα, η γνώση που έχει κρυφτεί από το «βέβηλο» για αιώνες. κάλυμμα ταρώ του Economist επιτυγχάνει τον ίδιο στόχο: Δημοσιεύεται σε όλο τον κόσμο ακόμα αληθινή έννοια της θα γίνει κατανοητό πλήρως μόνο από λίγους.

Το εξώφυλλο ήταν σε μεγάλο βαθμό εμπνέεται από την τράπουλα Ταρώ που δημιουργήθηκε από AE Waite, μια εξέχουσα αποκρυφιστής και ιδρυτής των μυστικών κοινωνιών. Με αναφορά σε συγκεκριμένη κατάστρωμα και με τη χρήση πολύ ερμητικό συμβολισμό του, ο Economist είναι στραμμένη προς την αληθινή φιλοσοφία εκείνων που διέπουν το κόσμο.

Όπως και η ταρώ, Ο Κόσμος το 2017 προβλέπει διάφορες τάσεις να έρθουν, ενώ κρύβονται, σε συμβολισμούς, τις πραγματικές τους μηχανισμούς στην εργασία. Πράγματι, αρκετές από αυτές τις κάρτες υποδηλώνουν την ύπαρξη ενός «κρυφό χέρι», μια εξωτερική δύναμη που δεν απλά να παρατηρούν τι συμβαίνει - είναι σιωπηλά καθοδηγεί τον κόσμο, όπου πρέπει να πάει.  vigilantcitizen.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...