Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Πύργος: Αλλάζει όψη η πόλη για τα Χριστούγεννα!


Εκδηλώσεις από τις 16 – 23 Δεκεμβρίου στο πάρκο ΣΠΚ στον Πύργο

Μια ξεχωριστή γωνιά, με «άρωμα» Χριστουγέννων, δημιουργείται και φέτος στο πάρκο ΣΠΚ στον Πύργο, για να μπορέσουν μικρά και μεγάλα παιδιά να ζήσουν έστω για λίγες στιγμές την γιορτινή ατμόσφαιρα.
Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις διοργανώνονται όπως και πέρυσι από το Δήμο Πύργου σε συνεργασία με την ΔΕΠ ΑΕ ΟΤΑ, τα σχολεία, τις σχολές χορού και τους συλλόγους του Δήμου.

Οι εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν στο πάρκο ΣΠΚ. Η έναρξη έχει προγραμματιστεί για τις 16 Δεκεμβρίου και οι εορταστικές εκδηλώσεις θα διαρκέσουν έως 23 Δεκεμβρίου.

Στο πάρκο θα λειτουργεί και παζάρι από μαθητές των σχολείων του Δήμου(δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια) ενώ θα είναι σημαντική και η συμμετοχή των προσκόπων που θα παρουσιάσουν δράσεις για να ενθουσιάσουν τους μικρούς φίλους.

Η έναρξη έχει προγραμματιστεί για τις 16 Δεκεμβρίου και οι εορταστικές εκδηλώσεις θα διαρκέσουν έως 23 Δεκεμβρίου.

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων
Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων στο Πάρκο ΣΠΚ έχει ως εξής:

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 : έναρξη εκδηλώσεων με ομιλία, τραγούδια από τη Φιλαρμονική του Πύργου, χορούς από το Σύλλογο Γυναικών Πύργου «ΟΙ ΠΥΡΓΙΩΤΙΣΣΕΣ», τραγούδια από το Ειδικό Σχολείο και η χορωδία του Λυκείου Ελληνίδων Πύργου.

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30 : Ποιήματα και τραγούδια από τα μέλη του ΚΑΠΗ του δήμου και από τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς της πόλης, σκετς, ποιήματα και τραγούδια.

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 : Μουσική, τραγούδια και χοροί από το Σύλλογο Κρητών Ν.Ηλείας.

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 : Μουσική, τραγούδια και χοροί από το Σύλλογο «Οι Μωραίτες».

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 : Χοροί από το 5ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου, Σχολή χορού «DANCING STEPS» της Πολίτη Μαρίας.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 : Χοροί από τη Σχολή παραδοσιακών χορών «Ηλείων Παράδοσις».

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 : Χοροί από τη Σχολή χορού «Χοροκίνηση».

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 : Τελευταία ημέρα των εκδηλώσεων : Το Λύκειο Ελληνίδων και Μουσική από τη Φιλαρμονική.

ilia24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...