Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Αλέξη, άσε τη Μέρκελ, κάτσε Νίσυρο…

Μετά από τόσες και τόσες …σκοτούρες, μια βραδιά στη Νίσυρο με ένα καλό γλέντι στα βιολιά, είναι ό,τι χρειάζεται ο Πρωθυπουργός…Μιας λοιπόν και πάει στη Νίσυρο να ανακοινώσει τα μέτρα για τους νησιώτες, ο Α.Τσίπρας, ας το ..ξανασκεφτεί…Αλέξη, άσε τη Μέρκελ, μείνε μια βραδιά στη Νίσυρο…
https://youtu.be/Ef95wMK5JIo

bankwars.gr
Την ενσωμάτωση της ρήτρας νησιωτικότητας στο Σύνταγμα εν όψει της συνταγματικής αναθεώρησης θα προτείνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά την επίσκεψή του στη Νίσυρο, απ’ όπου θα αναφερθεί εκτενέστερα στην αναστολή αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά του βορείου και του ανατολικού Αιγαίου.
Αυτό έγινε γνωστό από κυβερνητικές πηγές, οι οποίες επίσης σημείωσαν πως η ρήτρα νησιωτικότητας αποτελεί πάγιο αίτημα των νησιωτών και θα αφορά τη συνταγματική κατοχύρωση της νησιωτικότητας της Ελλάδος, από την οποία απορρέουν συγκεκριμένες υποχρεώσεις του κράτους προς τους κατοίκους των νησιών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, όπως αναφέρει το usay.gr ο κ. Τσίπρας θα παραθέσει επίσης τη δέσμη μέτρων που η κυβέρνηση έχει ήδη λάβει για τους κατοίκους των νησιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...