Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΠΟΛΤΟΣ


Ο στόχος της παγκοσμιοποίησης είναι ένας πολτός. Να πέσουν στο ποτήρι του μπλέντερ, πρώτα οι εθνικές συνειδήσεις, ύστερα οι παραδόσεις, κατόπιν οι κοσμοθεωρίες και τέλος οι πολιτικές ιδεολογίες.
Αποτέλεσμα, ένας πολτός, παχύς, μυρωδάτος ροζ χρώματος κατά προτίμηση. Βλέπετε ο πολτός είναι εύκολο-διαχείριστος. Μπορεί να πάρει ότι σχήμα θέλεις. Να μπει σε ποτήρι, σε πιάτο, σε μπωλ.
Μην νομίζετε ότι αυτά είναι λόγια. Η ιστορία της πολτοποίησης έχει ξεκινήσει. Η μαζική μετακίνηση πληθυσμών, διαφορετικών λαών, αντίθετων θρησκειών και εχθρικών πολιτισμών είναι η αρχή.
Όλα αυτά θα αναμειχθούν και θα ανακατευτούν. Ναι θα υπάρξουν παράπλευρες απώλειες. Μερικοί θάνατοι, βιασμοί, εκκλησίες κατεστραμμένες, χώρες υπό διάλυση, πλύση εγκεφάλου.
Αλλά στο τέλος ο πολτός θα επικρατήσει..... Η ομογενοποίηση θα επιτευχθεί. Έτσι τουλάχιστον θέλουν οι επικυρίαρχοι, το μεγάλο παράσιτο.
Η πολτοποίηση των πολιτικών ιδεολογιών και των κοσμοθεωριών, διενεργείται στη χώρα μας (αλλά και σε άλλες χώρες) εδώ και πολλά χρόνια.
Με συστηματική αλλοίωση της Παιδείας. Με δηλητηρίαση της Τέχνης και του Πολιτισμού, με «ελευθέρου τύπου» θεωρίες που βεβηλώνουν ναούς Πολιτισμού με πέη που ταλαντεύονται. Με φίμωση των πραγματικών διανοούμενων και προβολή της διεστραμμένης νεύρωσης κάθε πικραμένου.
Με προώθηση στους πολιτικούς χώρους, ανθρώπων χωρίς αξίες, χωρίς ιδεολογίες, χωρίς φραγμούς κι αξιοπρέπεια. Ανθρώπους που υπόσχονται άσπρο και κάνουν μαύρο. Ανθρώπους που βγάζουν επαναστατικές ιαχές πριν γίνουν εξουσία και τσιρίγματα ποντικών μόλις αναλάβουν.
Ο κάθε πολίτης στο παρελθόν πάσχιζε να κάνει περήφανους τους προγόνους, να διαφυλάξει την κοινότητα και να την παραδώσει εμπλουτισμένη στις επερχόμενες γενιές. Ο πολίτης στο παρελθόν δεν ήταν σε λήθαργο, αλλά ο συνδετικός κρίκος παρελθόντος, παρόντος και μέλλοντος.
Σήμερα όμως δεν είναι παρά μια τελματωμένη βιομάζα σε ύπνωση. Έτοιμη και πρόθυμη να μετατραπεί σε πολτό.
Δείτε την ακτινογραφία του πολίτη – ψηφοφόρου, σήμερα στη χώρα μας. Όχι ότι στις διπλανές χώρες είναι καλύτεροι, αλλά να μιλάμε κυρίως για εμάς.
Το 2009 το εκλογικό σώμα έδωσε 44% στο ΠΑΣΟΚ, θαμπωμένο από ένα σύνθημα, εξευτελιστικό και υποτιμητικό: «Λεφτά υπάρχουν». Μια κυνική υπόσχεση για σπατάλη, άκοπη ζωή και λοβιτούρες.
Ξαφνικά «προδομένο» το εκλογικό σώμα από τον ΓΑΠ, αγάπησε τον Σαμαρά. Ένα πρώην πρωτοπαλίκαρο του Μητσοτάκη που είχε ξανά εξαπατήσει στο παρελθόν το εκλογικό σώμα με την περίφημη (δήθεν ακροδεξιά ΠΟΛΑΝ). Και φυσικά είχε εξαπατήσει όταν γύριζε τα κανάλια και έβριζε τη ΝΔ αλλά μετά έγινε αρχηγός της, ενώ είχε μάλιστα δηλώσει : «Δεν ξαναγυρίζω στη ΝΔ που αρχηγό να με κάνουν».
Ξανά «προδομένο» το εκλογικό σώμα, από δεξιό συνεργαζόμενο με ΠΑΣΟΚ έγινε Αριστερό Συριζαίικο, συνεργαζόμενο με ακροδεξιό ΑΝΕΛ. Και για λίγη γαρνιτούρα, έβαλε στη Βουλή και λίγο Ποτάμι με Ένωση Κεντρώων.
Με δυο λόγια τι διακρίνουμε παραπάνω; Μια πολτοποιημένη ιδεολογία. Αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι, ευρωσκεπτικιστές, κομμουνιστές, ευρωλιγούριδες, όλοι μια παρέα. Η πολτοποίηση λειτουργεί.
Ποιος είναι ο μέσος ψηφοφόρος; Αυτός που θα αδιαφορήσει για κάθε εθνικό θέμα, για κάθε σχέδιο επιβουλής των επικυρίαρχων, για κάθε ιστορικής σημασίας σημειολογία, για κάθε αξιοπρέπεια. Που θα ψελλίσει μερικές σοφιστείες – εξυπνάδες και ευφυολογήματα για να δικαιολογήσει τη λαιμαργία του για κατανάλωση. Κι άλλη κατανάλωση. Περισσότερη κατανάλωση. Καταναλώνω άρα υπάρχω, το μότο της εποχής. Ένα καταναλωτικό ζώο. Να σε τι συμπιέστηκε ο άνθρωπος που αγάπησε ο Προμηθέας.
Όχι όμως όλοι. Υπάρχουν κι εκείνοι, που πρεσβεύουν σταθερές αξίες. Που δεν ξεπουλιούνται για μια θέση στη κυβέρνηση. Που φωνάζουν κλέφτες τους κλέφτες και ψεύτες τους ψεύτες. Που θέλουν να αντικαταστήσουν την ασυδοσία με το δίκαιο. Που θέλουν να γιατρέψουν τον λαό από την ύπνωση και δουλεύουν σαν την μέλισσα του Σωκράτη που τσιμπά για να ξυπνήσει την κοινωνία. Υπάρχουν οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής. Που τους βλέπουν οι πολτοποιημένοι και κάνουν όπως ο διάβολος που βλέπει αγιασμό.
Οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, έχουμε κατηγορηθεί για τα πάντα. Από έμποροι όπλων, λευκής σαρκός, μπράβοι, παραστρατιωτικοί με στρατόπεδα που σφάζονται αμνοερίφια, μέχρι σατανιστές που πίνουν αίμα την Πανσέληνο στους Δελφούς.
Όλος αυτός ο ορυμαγδός κατηγοριών, είναι ένας ακόμη πολτός. Ένας πολτός που μια που είναι ομογενοποιημένος, ο «απλός πολίτης» δεν θα καταφέρει να δει την αλήθεια των συστατικών του.
Το σχέδιο θα μπορούσε να πετύχει. Αν εμείς οι Εθνικιστές δεν αγαπάγαμε τον Λαό μας. Δεν πασχίζαμε και πολεμούσαμε καθημερινά, να τον ξυπνήσουμε. Να τον μορφώσουμε. Να τον κάνουμε λαμπερό κι ιδιαίτερο, κι όχι θαμπό και μαζικοποιημένο.
Πολλοί αναρωτιούνται γιατί αυτή η ανώτερη ιδεολογία μας, δεν ελκύει μεγάλα πλήθη. Μεγάλα τμήματα ψηφοφόρων. Η απάντηση είναι απλή. Οι Χρυσαυγίτες, με την ατσάλινη αποφασιστικότητα μας, με την Πίστη και την Ελληνική Ψυχή μας, φυτέψαμε ξανά αξίες στην τελματωμένη βιομάζα του λαού.
Οι αξίες αυτές, δεν μπορούν να ευδοκιμήσουν στις πλειοψηφίες, αλλά μόνο στις μειοψηφίες. Βρίσκουν πρόσφορο έδαφος στους λίγους, στους σκεπτόμενους, στους τρελοαίματους. Οι πολλοί, οι μαζάνθρωποι, τα κοπάδια που εύκολα οδηγούνται κι από έναν μονάχα σκύλο, δεν μας κάνουν.
Θα χρειαστεί να φυτρώσουν οι αξίες μας, να βγάλουν φύλλα και μίσχους και τότε οι μέλισσες του Έθνους, οι Χρυσαυγίτες, θα γονιμοποιήσουν κι άλλη φύση. Θα θεριέψει και θα πλατειάσει η ιδεολογία μας κι ασταμάτητη θα κερδίσει και τις πλειοψηφίες.
Ήταν πάντα των λίγων η μοίρα, να πατάνε σαν Πρωτεσίλαοι πρώτοι το χώμα της Τροίας, να κρατούν Θερμοπύλες, να ξυπνάνε τους πολλούς σαν θαλαμοφύλακες της Πατρίδας.
Κλείστε τα αυτιά σας λοιπόν, στα παραληρήματα των πολτοποιημένων της εποχής μας. Δεν φταίνε εκείνοι για το επιτυχημένο μυαλόπλυμμα τους. Πετάξτε το μεγάλο παράσιτο από το μυαλό σας. Είναι καθήκον μας να μην λυγίσουμε. Να μην υποχωρήσουμε.

Να δώσουμε στην Πατρίδα μια νέα Χρυσή Αυγή… Βρείτε τον σωστό στόχο… Βάλτε το μπλέντερ στο στόχαστρο.
Δημοσιεύτηκε Yesterday από τον χρήστη BLOGGER GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...