Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ: Προκαλεί νέα δήλωση του Βασίλη Λεβέντη (ΒΙΝΤΕΟ)

«Για αυτό φωνάζω εγώ να πέσει ο Τσίπρας, για να έρθει μια κυβέρνηση 250 εδρών να προσελκύσει επενδύσεις. Δεν θα περιμένω εγώ να έρθει η διάθεση στον Μητσοτάκη και τον Τσίπρα. Έχουν τις ευθύνες τους. Αν η χώρα καταστραφεί ακόμη και τη φυλακή θα αντιμετωπίσουν οι κύριοι».



Θέλει να γίνει υπουργός ο... πιτσαδόρος με τις νάϋλον κάλτσες... όχι πως δεν πρέπει να πάνε φυλακή τα ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, αλλά όταν το λέει ο Βασιλάκης, γίνεται... κωμωδία...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ, ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ... ΚΑΙ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ, ΝΑ ΤΟΥΦΕΚΙΣΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ.


Καλλιόπη Σουφλή



«Έχουν γίνει πολλά εγκλήματα στην Ελλάδα τα τελευταία 7 χρόνια.

Όλες οι κυβερνήσεις ήταν αναξιόπιστες. Και ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Σαμαράς και ο Τσίπρας κορόιδευαν τους ξένους, πέρναγαν στη Βουλή κάποιους νόμους και έμεναν μόνο στη Βουλή» σημείωσε o Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υποστήριξε ότι «το ΔΝΤ θεωρεί ότι έχει μπροστά του μια χώρα σοβαρή που τηρεί το λόγο της. Ποιον λόγο τηρήσαμε εμείς;».

Στη συνέχεια σημείωσε: «Για αυτό φωνάζω εγώ να πέσει ο Τσίπρας, για να έρθει μια κυβέρνηση 250 εδρών να προσελκύσει επενδύσεις» σημειώνοντας: «Δεν θα περιμένω εγώ να έρθει η διάθεση στον Μητσοτάκη και τον Τσίπρα. Έχουν τις ευθύνες τους. Αν η χώρα καταστραφεί ακόμη και τη φυλακή θα αντιμετωπίσουν οι κύριοι».


Δείτε το βίντεο:



 
https://youtu.be/l6Y2eDckel4


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...