Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Anonymous Just Hacked Bilderberg & Issued Ominous Threat — ‘Work for Humanity’ Or Lose It ALL


Είναι μία από τις πιο μυστικοπαθείς και ισχυρές οργανώσεις πιθανώς έχετε ακούσει ποτέ? η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Δεν υπάρχει σχεδόν καμία κύρια κάλυψη εταιρικά μέσα ενημέρωσης της εκδήλωσης, οι υπερ-αποκλειστικό εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα στο ανοικτό, καθώς ο κόσμος παραμένει ανενημέρωτο. Στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ είναι μια θεωρία συνωμοσίας - παρά τις πολλές ελίτ εισδοχή του κόσμου να συμμετέχουν, καθώς και η ομάδα λίστα δημόσια εκδήλωση τους.

Σχεδόν 130 πολιτικοί, χρηματοδότες, και βιομήχανοι συμμετείχαν φετινού συνεδρίου, με τη λίστα των καλεσμένων, συμπεριλαμβανομένου του επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, καθώς και οι πρώην επικεφαλής της CIA και MI6. Αυτό που κάποτε ήταν θεωρούνται μεταξύ των πιο μυστικοπαθείς συναντήσεις του κόσμου, το Bilderberg Συνέλευσης, αυτή πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 1954. Μέχρι τις τελευταίες δεκαετίες, η πραγματική ύπαρξη των συναντήσεων είχε γενικά αγνοηθεί από τα κυρίαρχα ΜΜΕ ως τίποτα περισσότερο από ένα περιθώριο "θεωρία συνωμοσίας. "

Η ετήσια συνάντηση των παγκόσμιων παικτών εξουσίας - συμπεριλαμβανομένων εκπροσώπων από την κυβέρνηση, τον ιδιωτικό τομέα, τα μέσα ενημέρωσης, τη χρηματοδότηση, think tanks, ακαδημαϊκό χώρο, καθώς και πολλές άλλες οργανώσεις που εκπροσωπούν τόσο στον ιδιωτικό όσο και το δημόσιο συμφέρον - λαμβάνει χώρα σε συνεδριάσεις κεκλεισμένων των θυρών μέσα σε μια heavily- ένοπλη παρουσία της ασφάλειας, και εξαιρετικά λίγο με τον τρόπο της διαφάνειας - με τους δημοσιογράφους ακόμα και να συλληφθεί.

Δεδομένου ότι η κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης αρνείται να ρίξει φως σε αυτή τη μυστικότητα και την εξουσία-πεινασμένοι ομάδα, μια ανώνυμη ομάδα hacking φαίνεται να έχουν αναλάβει δράση.




Η ιστοσελίδα bilderbergmeetings.org έχει ληφθεί κάτω από τους χάκερ και η ομάδα έχει εκδώσει μια προειδοποίηση ότι πρέπει να εργαστούμε για το καλό της ανθρωπότητας - ή τα περιουσιακά τους στοιχεία θα χαραχτεί στη συνέχεια.

"Αγαπητά μέλη Bilderberg, από τώρα και στο εξής, κάθε ένας από εσάς έχετε 1 έτος (365 ημέρες) για να λειτουργήσει πραγματικά προς όφελος των ανθρώπων και όχι των ιδιωτικών συμφερόντων σας," οι χάκερς, οι οποίοι αυτοπροσδιορίζονται ως «κίνημα HackBack και Ανώνυμος», δήλωσε ο σε ένα μήνυμα δημοσιεύτηκε στο bilderbergmeetings.org .

"Διαφορετικά, θα σας βρούμε και θα σας hack,« απείλησαν την «Πλούσιοι Elitico-Πολιτικό 1 τοις εκατό."
«Προσοχή στο τρέχουσα κατάσταση: Έχουμε τον έλεγχο ακριβά συνδεδεμένα αυτοκίνητα σας, έχουμε τον έλεγχο των συνδεδεμένων συσκευών ασφαλείας σπίτι σας, έχουμε τον έλεγχο laptop της κόρης σας, έχουμε τον έλεγχο του κινητού της γυναίκας σου. Εμείς ταινία μυστικές συναντήσεις σας, έχουμε διαβάσει τα email σας, έχουμε τον έλεγχο SmartWatch το αγαπημένο σας κορίτσι συνοδεία, είμαστε μέσα στο αγαπημένο τράπεζες σας και διαβάζετε τα περιουσιακά σας στοιχεία. Δεν θα είναι ασφαλής οπουδήποτε κοντά σε ηλεκτρική ενέργεια πια, "είπε ο χάκερ.



image: http://thefreethoughtproject.com/wp-content/uploads/2016/12/bild.png





Στο τέλος του σημειώματος τους, οι hackers εξήρε Phineas Fisher ως «η μεγαλύτερη ανθρώπινη ζωή.» Fisher, σύμφωνα με ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ , έχει κερδίσει τη διεθνή προσοχή για προηγούμενες επιθέσεις του σχετικά με τις εταιρείες τεχνολογίας επιτήρησης FinFisher και Hacking Team , ανέλαβε την ευθύνη για την παραβίαση των servers του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας, το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης ή AKP. Τα έγγραφα αυτά στη συνέχεια δημοσιεύονται από το WikiLeaks .


Τόσο ένα μπλε φεγγάρι και μια σεληνιακή έκλειψη συμβεί.


Πρώτος Πρόεδρος της Ρωσίας, Μπόρις Γιέλτσιν, παραιτείται από το αξίωμά του, αφήνοντας τον πρωθυπουργό Βλαντιμίρ Πούτιν ως ο εν ενεργεία Πρόεδρος και ο διάδοχός.


Για να βοηθήσει τους αναγνώστες να κατανοήσουν καλύτερα αυτό το περίπλοκο ιστό του ελέγχου πάνω προς τα κάτω, Zero Hedge δημιούργησε ένα διάγραμμα περασμένο Ιούνιο, τον έξω τις συνδέσεις και τις διάφορες συνδέσεις των παρισταμένων στην πιο πρόσφατη συνάντηση Bilderberg στη Δρέσδη της Γερμανίας. Η παρακάτω εικόνα εκθέτει διάφορες συνδέσεις και συνδέσεις - δημόσιες, ιδιωτικές, οικονομικές, πολιτικές, νομικές και αλλιώς - ανάμεσα σε μια μικρή ομάδα των ατόμων που βρίσκονται στο επίκεντρο της Bilderberg και τον υπόλοιπο κόσμο.

Κάντε κλικ για να επεκτείνετε την εικόνα:



image: http://thefreethoughtproject.com/wp-content/uploads/2016/06/bilderberg-group_1.jpg







image: http://thefreethoughtproject.com/wp-content/uploads/2016/03/magorist-e1456948757204.jpg

Matt Agorist είναι τιμητικά απαλλαγμένος βετεράνος του USMC και


Read more at http://thefreethoughtproject.com/work-favor-humans-lose-bilderberg-club-hacked-issued-ominous-warning/#sl5MPlhcCY92LWll.99

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...