Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2016. ΚΑΒΑΛΑ

Η διήμερη επίσκεψη στην Καβάλα του διευθυντή του γραφείου τύπου της ΝΔ Μακάριου Λαζαρίδη «φουντώνει» τη συζήτηση για το επόμενο ψηφοδέλτιο του κόμματος στο Νομό Καβάλας.
Ο κ. Λαζαρίδης ούτε διέψευσε, ούτε επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του να συμμετάσχει σε αυτό. Είπε μάλιστα ότι ακόμη κι αν οι επόμενες εκλογές γίνουν με λίστα δεν αποκλείεται να αλλάξει η σειρά των υποψήφιων βουλευτών! Ο κ. Λαζαρίδης θα είναι στην Καβάλα και σήμερα, το Σάββατο θα βρίσκεται μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην περιοδεία του στη Θράκη.

Θερμή υποδοχή στην παγωμένη Ελευθερούπολη επεφύλαξε χθες το απόγευμα στο Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο η κοινωνία του Παγγαίου. Σήμερα θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Παγγαίου. Οι Δήμοι Κομοτηνής και Ξάνθης κατέθεσαν ενστάσεις επί της αξιολόγησης των προτάσεων για το πρόγραμμα ΒΑΑ. Δεν ανησυχεί ο Δήμος Καβάλας. Το νέο πλοίο Νικητής θα εκτελεί δρομολόγια στην γραμμή του Πρίνου από την 1η Γενάρη. Τελευταία εβδομάδα δικών στο Δικαστικό Μέγαρο. 22 Δεκέμβρη η γιορτή για τα μέλη του από τον Δικηγορικό Σύλλογο. Ειδική συνεδρίαση την Κυριακή του Δημοτικού Συμβουλίου για την έγκριση του προϋπολογισμού του 2017.

Με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας ασκεί κριτική στη διοίκηση του Δήμου για τις αυξημένες δαπάνες στις εορταστικές εκδηλώσεις. Ανακοινώθηκε επίσημα η αυριανή επίσκεψη στην Καβάλα του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου. Ικανοποίηση Μαρκόπουλου για την εξασφάλιση πιστώσεων για έργα στη Θάσο. Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών ο Δήμος Καβάλας παρακαλεί τους δημότες να μην ρίχνουν άσκοπα νερά σε δρόμους- πεζοδρόμια- κοινόχρηστους χώρους. Την Κυριακή συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο για να εγκρίνει τον προϋπολογισμό του 2017. Την Κυριακή εθελοντική αιμοδοσία στη Νέα Καρβάλη. Σήμερα η χορωδία των ΚΑΠΗ στα γηροκομεία της πόλης.

Στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Καπνεργάτη εκδήλωση του συλλόγου Εβριτών. Πολύς κόσμος χθες το απόγευμα στην Παλιά Μουσική στην εκδήλωση του συλλόγου κατοίκων Παναγίας. Ενημερωτική εξόρμηση προσωπικού του ΕΚΑΒ χθες στην πλατεία Καπνεργάτη. Τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο συγκεντρώνονται στο κατάστημα Μασούτη στην Ραψάνη.



Παραμένουν τα αγωνιστικά προβλήματα στον ΑΟΚ για το ματς της Κυριακής με την Νάουσα. 10 ευρώ γενική είσοδος στο ματς της Ένωσης με τη Λάρισα. Ο Φόρης Καλτσίδης επέστρεψε προπονητής στη Δόξα Θεολόγου..proininews.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...