Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2016. ΚΑΒΑΛΑ

Με συνολικό προϋπολογισμό που πλησιάζει τα 14 εκ ευρώ εγκρίθηκαν από το αρμόδιο υπουργείο τα δύο νέα προγράμματα Leader που θα υλοποιήσει στο Νομό η Αναπτυξιακή Καβάλας. Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία της εταιρίας, η οποία αφού υπογράψει συμβάσεις με το δημόσιο θα αρχίσει την υλοποίηση των προγραμμάτων. Την ικανοποίηση του για την εξέλιξη εκφράζει ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Καβάλας Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης.

Μόνο οι απολύσεις εργαζομένων που έχουν σχέση με το περιστατικό πυρκαγιάς στο νέο λιμάνι συζητήθηκαν χθες στο Πρωτοδικείο, στην υπόθεση της ΒΦΛ. Από μέρα σε μέρα κάθε απολυμένος θα εισπράξει το βοήθημα των 1.000 ευρώ του ΟΑΕΔ. Κι άλλα φωτοβολταϊκά στη Βιομηχανική Περιοχή μέσω της εταιρίας ΕΛΠΕ Ανανεώσιμες. Λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ κάηκε χθες το μεσημέρι μάλλον λόγω βραχυκυκλώματος. Πρόλαβαν κι απομακρύνθηκαν ο οδηγός και οι επιβάτες που ήταν όλοι μαθητές που γύριζαν σπίτι τους. Θα συνεχιστούν κανονικά τα μαθητικά δρομολόγια, δήλωσε ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ μετά τη συνάντηση του με τον Θόδωρο Μαρκόπουλο. Ένσταση ετοιμάζουν οι φορείς της Νέας Καρβάλης κατά της εγκεκριμένης μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων μονάδας ανακύκλωσης αδρανών.



Αρχίζει το απόγευμα επίσημη επίσκεψη στην Ελευθερούπολη του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου. Στην Καβάλα από το πρωί ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μακάριος Λαζαρίδης. Ποσό 56.000 ευρώ στο Δήμο Παγγαίου για έργα συντήρησης των κατασκηνώσεων στην Νέα Πέραμο. 4,3 εκ ευρώ στη Θάσο για την αποκατάσταση των ζημιών από τις πυρκαγιές. Στη Δράμα σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου. Περιοδεία στην Καβάλα έκανε χθες ο Σταύρος Θεοδωράκης. Πληρώθηκαν χθες οι συμβασιούχοι των δημοτικών παιδικών σταθμών. Συνεδριάζει το απόγευμα το Τοπικό Συμβούλιο.



Οι εκδηλώσεις που θα γίνουν το απόγευμα αφορούν: Χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου της Παναγίας στην Παλιά Μουσική, παρουσίαση του βιβλίου της Έλλης Πόλα στη Δ. Βιβλιοθήκη. Το απόγευμα εκλογές στη Στέγη, θεατρική παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ για την ενίσχυση του ιδρύματος Αγία Μαρίνα. Τέλος σήμερα το απόγευμα ο Ελισαίος Βαγενάς μιλά σε εκδήλωση του ΚΚΕ που θα γίνει στη Δ. Βιβλιοθήκη.



Άρχισε τις μεταγραφικές κινήσεις ο ΑΟΚ. Ψάχνει και ταλέντα στο Νομό Καβάλας. Χωρίς Μπουλγούρα ο Νέστος στο ματς της Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...