Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2016 ΚΑΒΑΛΑ

Πολλά και διάφορα θέματα της επικαιρότητας και της καθημερινότητας συζητήθηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπήρξαν συγκεκριμένα νέα. Κριτική στη διοίκηση έκαναν σε υψηλούς τόνους Μάκης Παπαδόπουλος, Κωστής Σιμιτσής, Βαγγέλης Παππάς. Η κ. Τσανάκα δήλωσε την ικανοποίηση της για την επιτυχία της πρότασης του προγράμματος ΒΑΑ. Είπε επίσης ότι ο Δήμος Καβάλας δεν έπαψε να διεκδικεί από το δημόσιο την ακτή της Καλαμίτσας. Νωρίτερα χθες το απόγευμα σε λαϊκή συνέλευση παρουσία 300 ατόμων η Νέα Καρβάλη είπε όχι σε μονάδα ανακύκλωσης αδρανών υλικών. Υπάρχει ωστόσο η πιθανότητα η μονάδα να έχει ήδη λάβει άδεια από τις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης.

Με δηλώσεις τους στην Πρωινή τόσο ο Αρχέλαος Γρανάς όσο και ο Ανέστης Τσουρουκίδης ξεκαθάρισαν ότι δεν παραιτήθηκαν από τη διοίκηση της Εργοανάπτυξης. Έτοιμο να διακόψει τα μαθητικά δρομολόγια είναι το υπεραστικό ΚΤΕΛ λόγω των χρημάτων που του οφείλονται. Ιδιώτης θέλει να συνεργαστεί με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου για τη διοργάνωση ετήσιας έκθεσης στο εκθεσιακό κέντρο στο τέλος της χειμερινής περιόδου. Χθες αποφασίστηκε η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας να γίνει στις 8 Γενάρη στο ξενοδοχείο Λούσυ. Από νωρίς το πρωί στην Καβάλα ο Σταύρος Θεοδωράκης. Θα δώσει συνέντευξη τύπου στο ΤΕΙ. Ο Σύλλογος Γεωπόνων συναντά το πρωί τον Θ. Μαρκόπουλο. Αθωώθηκε στο Μονομελές ο πρώην αντιδήμαρχος του Δήμου Παγγαίου Ηρακλής Φιλινκαρίδης.

Από τις Σέρρες και ο επόμενος πρόεδρος του τμήματος ΑΜ του Οικονομικού Επιμελητηρίου. Στις εκλογές της Κυριακής πρώτευσε η ΔΗΚΙΟ. Ακόμη 30.000 ευρώ στον Δήμο Θάσου από το Υπουργείο Εσωτερικών για τις ζημιές από τις φωτιές του Σεπτέμβρη. Συζητείται το πρωί στο Πρωτοδικείο η κύρια αγωγή των απολυμένων κατά της ΒΦΛ. Χθες το σωματείο συνάντησε στη Θεσσαλονίκη τη νέα Υπουργό Εργασίας. Συνεδριάζει το μεσημέρι το δημοτικό συμβούλιο Θάσου. Εκδήλωση για τον μητρικό θηλασμό έγινε χθες στο ΠΕΔΥ Καβάλας.

1ο βραβείο πρωτότυπης ιδέας για τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου. Αύριο γενική συνέλευση και εκλογές στην Κρητική αδελφότητα. Συναυλία με τοπικό συγκρότημα το απόγευμα στην κεντρική πλατεία.

Ρεπό είχαν χθες οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ. Για τον Παβίσεβιτς ενδιαφέρεται ο Εργοτέλης. Καθοριστικό χαρακτηρίζει το ματς του Σαββάτου με τη Λάρισα ο προπονητής της Ένωσης Ηλίας Μωσαϊδης. proininews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...