Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Περιοδεία στην ΑΜ-Θ Γ. Λαγός: CIA και ΜΙΤ επιθυμούν να μετατρέψουν την Θράκη σε εστία συγκρούσεων

Το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής διαθέτει 3.500 άτομα στο μισθολόγιο του και 15 εκ. ευρώ προϋπολογισμό – Δεν αναγνωρίζουμε καμία διακομματική επιτροπή – Στημένη σκευωρία οι κατηγορίες εναντίον μας, δηλώνει ο βουλευτής της Χ.Α.

Περιοδεία στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη πραγματοποιεί ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, με τελικό προορισμό την Κομοτηνή όπου την Κυριακή 6 Νοεμβρίου θα παραχωρήσει ομιλία στα γραφεία του κόμματος με θέμα τις επεκτατικές βλέψεις της Τουρκίας και τον ρόλο του τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής.

Με αφορμή την επίσκεψη του αυτή, ο ίδιος μιλώντας στη ΦΩΝΗ έκανε λόγο για τον ύποπτο ρόλο των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας, οι οποίες με την προκλητική ανοχή των ΗΠΑ επιθυμούν να μετατρέψουν την Θράκη σε εστία συγκρούσεων. «Με την ανοχή των ΗΠΑ την βρώμικη και μυστική δουλειά έχουν αναλάβει οι μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας προκειμένου να αλλοιώσουν την πραγματικότητα και να «χτίσουν» με υπομονή όλα εκείνα τα απαραίτητα «δομικά στοιχεία» που μπορούν να στοιχειοθετήσουν σοβαρότατο πρόβλημα για τον χαρακτηρισμό της Ελληνικότητας της περιοχής» δηλώνει ο κ. Λαγός ο οποίος προσθέτει πως «θέλουν να μετατρέψουν την Θράκη με Κοσοβοποίηση σε μια εστία συγκρούσεων και αναταραχής παραδίνοντάς την στην Τουρκία μετατρέποντας την σε μία άτυπα κατεχόμενη από την Τουρκία περιοχή.

Ήδη οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και της Τουρκίας θέλουν και μεθοδεύουν την Κοσοβοποίηση της Θράκης μας στοιχειώνοντας πρακτικά ένα κρατίδιο θα πληρούσε τα απαραίτητα «δομικά στοιχεία» ενός κράτους προτεκτοράτου έχοντας : Ενιαίο, συμπαγές και αδιαίρετο γεωγραφικό χώρο με οργανωμένη Διοίκηση ή σύστημα αυτοδιοίκησης κάτι που το κάνουν με τους βουλευτές και κάποιους εκλεγμένους τουρκόφρονες εκπροσώπους στην τοπική αυτοδιοίκηση και με ένα υποτυπώδες σύστημα οικονομίας ή τραπεζικό σύστημα με τις εξαγορές γης και δημιουργίας τουρκικής τράπεζας που θα υποδουλώσει με δάνεια τους ντόπιους, με υποτυπώδες έστω σύστημα Υγείας και με οργανωμένο σύστημα Παιδείας που το έχουν ξεκινήσει με τα νηπιαγωγεία και αμιγώς μειονοτικά σχολεία».

Παράλληλα, ο κ. Λαγός για όλη αυτήν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή δεν παραλείπει να επιρρίψει ευθύνες και στην ελληνική πλευρά η οποία «μονίμως επιδεικνύει πολιτική ανικανότητα και αδικαιολόγητη δουλικότητα σε επιταγές των ξένων αφεντικών που θέλουν την Ελλάδα υπάκουο προτεκτοράτο και τους Έλληνες εργατικά χέρια που θα τα εκμεταλλεύονται οι πολυεθνικές τους όπως θα εκμεταλλεύονται και τον ορυκτό μας πλούτο».

3.500 άτομα και 15 εκ. ευρώ στη διάθεση του τουρκικού Προξενείου

Όλα τα παραπάνω φυσικά πραγματοποιούνται με «όχημα» το τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής το οποίο σύμφωνα με τον κ. Λαγό «έχει 3.500 άτομα στο μισθολόγιό του και 15 εκατομμύρια ευρώ στον προϋπολογισμό του ενώ μέρα με τη μέρα κορυφώνει την ανθελληνική του προπαγάνδα σπέρνοντας το μίσος, τον εθνοτικό φανατισμό και την διαίρεση της κοινωνίας της Θράκης».

«Για αυτό στη Ροδόπη που η αναλογία χριστιανικού και μουσουλμανικού στοιχείου των Ελλήνων κατοίκων του είναι στην μεν Ροδόπη 65-35 στην δε Ξάνθη 50-50 είναι διάχυτος ο φόβος που πηγάζει από την προφανή και προδοτική αδιαφορία της Αθήνας για τους κατοίκους που οι κάτοικοι Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι είναι πιο Έλληνες και από τους όποιους άλλους Έλληνες, αλλά περιφρονημένοι και αδικημένοι από το Αθηνοκεντρικό κρατίδιο της Αθήνας. Το Τουρκικό προξενείο είναι στην πραγματικότητα ένα αγκάθι στο κορμί της Ελλάδος που αγωνίζεται να ρυμουλκήσει τους Έλληνες μουσουλμάνους και σιγά -σιγά εκμεταλλευόμενο την απραξία και αδιαφορία της Αθήνας για την Θράκη, να σύρει τη Θράκη στα δίχτυα της Ασιατικής Τουρκίας» σημειώνει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

«Δεν αναγνωρίζουμε καμία διακομματική επιτροπή»

Μιλώντας για την διακομματική επιτροπή η οποία πρόκειται να επανασυσταθεί μετά από 25 χρόνια ύστερα από πρωτοβουλία του Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο Γιάννης Λαγός εκφράζει κατηγορηματικά την αντίθεση του. «Δεν αναγνωρίζουμε καμία διακομματική επιτροπή που θα διαπραγματευτεί τα συμφέροντα του Ελληνισμού και οι βουλευτές της Θράκης πρέπει ναυπερασπίζονται τα συμφέροντα του Ελληνικού πληθυσμού, τα συμφέροντα τουΕλληνικού λαού» σημειώνει για να προσθέσει πως «οι βουλευτές στο Ελληνικό κοινοβούλιο πρέπει να υπερασπίζονται τα Δίκαια και τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού και να μην υιοθετούν για μικροκομματικούς λόγους τις θέσεις του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.

Αν οι βουλευτές της Θράκης δηλώσουν και με την δραστηριότητά τους επιβεβαιώνουν πως εργάζονται για τα συμφέροντα και για τα δίκαια των Ελλήνων πολιτών της Θράκης, δεν χρειάζεται καμία διακομματική επιτροπή. Η διακομματική επιτροπή σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνει άλλοθι και έμμεσος τρόπος εξαγνισμού των τουρκοπρακτόρων που με όχημα κάποιο κόμμα στους συνδυασμούς του οποίου θα συμπεριληφθούν, θα εργάζονται υπονομεύοντας οτιδήποτε Ελληνικό και οτιδήποτε Εθνικό. Αυτό, αρκεί ! Και είναι σοφόν το σαφές».

«Στημένη σκευωρία οι κατηγορίες εναντίον μας»

Τέλος, όσον αφορά την πολύκροτη δίκη που εξελίσσεται αυτές τις μέρες για την υπόθεση Φύσσα και τις κατηγορίες εναντίον της Χρυσής Αυγής, ο Γιάννης Λαγός κάνει λόγο για στημένη σκευωρία. «Τον Απρίλιο του 2014, ήλθε στο φως της δημοσιότητας δήλωση του Γενικού Γραμματέα της Κυβέρνησης και στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού που παραδέχθηκε ότι η εντολή για την προφυλάκιση των Βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή δόθηκε από τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και ότι η σκευωρία στήθηκε από τον Υπουργό Δημοσίας Τάξεως Νικόλαο Δένδια, τον Υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου και την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Η όλη υπόθεση είναι μια στημένη σκευωρία όλων εκείνων των κύκλων που θέλουν τον Ελληνικό λαό υποταγμένο και την Ελλάδα πλημυρισμένη λαθρομετανάστες που θα γίνουν σταδιακά φθηνή εργατική δύναμη για τους ξένους κεφαλαιοκράτες τοκογλύφους δανειστές αλλοιώνοντας την Εθνολογική σύνθεση και πτωχοποιώντας το σύνολο του Ελληνικού λαού. Πλέον αποδείχθηκε στο δικαστήριο η αντιδικονομική και αντιδεοντολογική παρέμβαση κατά την προανακριτική διαδικασία των ανακριτριών ώστε να αλλοιώσουν τα πραγματικά περιστατικά. Σε κάθε βήμα της εξέλιξης της υπόθεσης αποδεικνύεται περίτρανα το παράλογο και το παράνομο των διώξεων που ευτελίζουν τη διαδικασία και διασύρουν κάθε έννοια Δικαιοσύνης» τονίζει καταλήγοντας ο Γιάννης Λαγός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...