Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΝΟΕΜΒΡΗ 2016

Στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ εγκρίνεται ο περιφερειακός σχεδιασμός διαχείρισης αποβλήτων, μέρος του οποίου είναι το εργοστάσιο των σκουπιδιών ανατολικά της Καβάλας. Ανακοινώσεις για το που θα γίνει το εργοστάσιο εξέδωσαν χθες Χ. Ποτόλιας και Μάκης Παπαδόπουλος. Το θέμα θα απασχολήσει τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Οι φορείς της Νέας Καρβάλης διαφωνούν με λειτουργία του εργοστασίου σε οικόπεδο του Βιοτεχνικού Πάρκου. Λένε όχι σε λειτουργία μονάδας ανακύκλωσης αδρανών υλικών που προτείνεται ανατολικά του ίδιου δημοτικού διαμερίσματος.



Τρίτη παράταση στο έργο ανακαίνισης της Μεγάλης Λέσχης δίνει το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο. Πλέον το έργο θα πρέπει να ολοκληρωθεί ως το τέλος Μαρτίου. Από μέρα σε μέρα πιάνουν δουλειά στο Νοσοκομείο 9 μόνιμοι διοικητικοί υπάλληλοι. Προέρχονται από διαγωνισμό του ΑΣΕΠ το 1997. Δυσφορία τοπικών φορέων επειδή η επίσκεψη Τσίπρα την Παρασκευή στη Θράκη «ξέχασε» την Ανατολική Μακεδονία. Υπόμνημα στον Πρωθυπουργό έδωσαν οι απολυμένοι της ΒΦΛ. Την Παρασκευή συναντούν στην Αθήνα τη νέα Υπουργό Εργασίας. Αύριο στην Καβάλα ο επικεφαλής της Δημοκρατικής Αριστεράς Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Συμβολικό χρηματικό ποσό θα δώσουν οι εκπρόσωποι δασκάλων νηπιαγωγών στους συναδέλφους τους που θα εργαστούν στις εφορευτικές επιτροπές την ημέρα των εκλογών του συλλόγου. Η εκλογική διαδικασία θα γίνει την Τετάρτη 7 Δεκέμβρη.



Τον Θόδωρο Μαρκόπουλο επισκέφθηκε χθες ο Μητροπολίτης Προύσης Ελπιδοφόρος. Το πρωί έλαβε μέρος σε συνάντηση Προυσαλιωτών που έγινε στην Ελευθερούπολη. Βγήκαν από το νοσοκομείο δύο μικρά παιδιά- προσφυγόπουλα που εικάζεται ότι έφαγαν ποντικοφάρμακο ευρισκόμενα σε αντίσκηνα στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου. Είναι καλά στην υγεία τους. Ερώτηση κατέθεσε στη Βουλή ο Νίκος Παναγιωτόπουλος για την ανάγκη λειτουργίας Π.Υ. στο νότιο τμήμα της Θάσου. Ο Μάκης Κρεμύδας πρόεδρος στην Ομοσπονδία ΑμΕΑ για την Περιφέρεια ΑΜΘ. Τιμήθηκε το Σάββατο στην Καβάλα η Εθνική Αντίσταση. Σε νέα ημερομηνία λόγω έλλειψης απαρτίας η γενική συνέλευση των Τριτέκνων.



Το απόγευμα στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» το ΔΗΠΕΘΕ οργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο. Ασφυκτικά γεμάτο το Όσκαρ στην επετειακή εκδήλωση των Φίλων της Παιδόπολης με τους Φορτίσιμο. Πολύς κόσμος την Παρασκευή στην ομιλία της Μαριάννας Κορομηλά με θέμα την αρχαία Παλμύρα.



Νέο γυμναστή αναζητά ο ΑΟΚ μετά την αποχώρηση του Γιώργου Γουνελά. Νίκη του Νέστου 2-1 επί της Δόξας Προσκυνητών. Ηττήθηκε στο Ηράκλειο η Ένωση. Ο Αετός Ορφανού νίκησε τους Αντιφιλίππους στο ντέρμπι της Α’ κατηγορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...