Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΗ 2016 ΚΑΒΑΛΑ

Τα μέσα ενημέρωσης των Αθηνών συνεχίζουν τις αναφορές τους στην πρόσφατη σύλληψη της δημοσιογράφου Σοφίας Μπουδακίδου στην Αθήνα, πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση των εκδηλώσεων της Νομαρχίας Καβάλας πριν από περίπου 10 χρόνια. Νομικοί κύκλοι εκτιμούν δεδομένη την προφυλάκιση της ώστε να είναι σίγουρα παρούσα στο δικαστήριο αρχές του προσεχούς Καλοκαιριού. Κατά τα μέσα ενημέρωσης των Αθηνών η Σοφία Μπουδακίδου συνέχιζε να εξαπατά πολίτες κινούμενη κυρίως στην πρωτεύουσα.

Μετά από μια διαδικασία 3 ωρών καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 8 ετών ο Γιάννης Μηλιάτης, ταμίας του Δήμου Ελευθερούπολης. Του αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά. Η έφεση του έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα. Ποινή ενός έτους στον Γιάννη Φιλόσογλου. Στο κτίριο της Α.Δ. Καβάλας προσήχθη χθες το απόγευμα οδηγός, που διαμαρτυρήθηκε εντόνως στους τροχονόμους που αφαίρεσαν τις πινακίδες του παράνομα σταθμευμένου οχήματος του. Το περιστατικό έγινε στην οδό Ομονοίας. Δύο μικρά παιδιά που φιλοξενούνται στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο επειδή υπάρχει υποψία ότι έφαγαν ποντικοφάρμακο. Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων έχει την ερχόμενη εβδομάδα στην Αθήνα ο πρόεδρος του ΟΛΚ Χρήστος Ηλιάδης. Θα συζητηθούν συγκεκριμένες προτάσεις που αφορούν την επέκταση των πλωτών εξεδρών.

Στην Καβάλα θα βρίσκεται το πρωί ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελος. Θα παραστεί σε εκδήλωση για την ανακύκλωση, θα δώσει συνέντευξη τύπου με τη Δήμαρχο, θα επισκεφθεί το Δασαρχείο. Συνελήφθη 18χρονος για απόπειρα κλοπής σε κατοικία στην Καβάλα. Απολυμένοι της ΒΦΛ θα επιδιώξουν συνάντηση με τον κ. Τσίπρα στη διάρκεια της περιοδείας του στη Θράκη. Ο Πρωθυπουργός εγκαινιάζει το απόγευμα στην Κομοτηνή την έκθεση ΑΜΘ 2016. Ξανάρχισαν από το πρωί τα δρομολόγια των φέρι μποτ. 10 τόνοι ακτινιδίων μοιράστηκαν σε οικονομικά αδύναμες ομάδες μέσω της Π.Ε. Καβάλας. Μικρή η χθεσινή απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Καπνεργάτη.

Το πρωί εκδήλωση στην κεντρική πλατεία για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Η ιστορικός Μαριάννα Κορομηλά είναι καλεσμένη του συλλόγου Γυναικών Επιστημόνων. Το απόγευμα θα μιλήσει για την Παλμύρα σε εκδήλωση στο Αρχαιολογικό Μουσείο. Αύριο μουσική βραδιά στο Όσκαρ από τον σύλλογο Φίλων της Παιδόπολης. Την Κυριακή γενική συνέλευση του συλλόγου Τριτέκνων.

Την ηρεμία του αναζητά ο ΑΟΚ μετά τα γεγονότα στο γήπεδο της Καλαμαριάς. Αστειότητες στην υποτιθέμενη απάντηση Καλαϊτζίδη επί της καταγγελίας του ΑΟΚ. Στην Κρήτη ταξιδεύει σήμερα η Ένωση. Αύριο το απόγευμα αντιμετωπίζει το Ηράκλειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...