Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΗ 2016

Αναρτήθηκε χθες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης η αναλυτική αποτίμηση του αεροπορικού και θαλάσσιου σόου που πραγματοποιήθηκε σε Καβάλα και Θάσο τον περασμένο Ιούνιο. Παράλληλα οι προσπάθειες ανεύρεσης χορηγών για το επόμενο σόου συνεχίζονται. Οι εκδηλώσεις του περασμένου Ιουνίου στοίχησαν 100.000 ευρώ και βοήθησαν από τουριστικής πλευράς την πόλη και τον Νομό Καβάλας.
Με ανακοίνωση του ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος τονίζει την έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο Νοσοκομείο Καβάλας. Πρόκειται για συμπεράσματα που βγήκαν από την επίσκεψη του προέδρου του στην πόλη μας την περασμένη Παρασκευή. Συνεχίζεται το σίριαλ του βυθισμένου πλωτού γερανού στη Ραψάνη. Ο ιδιώτης αποχώρησε αφού διαπιστώθηκε ότι χρειάζονται νέες άδειες για τις προβλεπόμενες εργασίες. Κλειστά είναι σήμερα τα σχολεία στο Ν. Καβάλας. Την Παρασκευή συζητούνται στη Βουλή δύο επίκαιρες ερωτήσεις για τη ΒΦΛ. Ένα ακόμη κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι σήμερα το πρωί. Δύο νεαρά άτομα συνελήφθησαν σε χωριό του Ν. Καβάλας για κατοχή χασίς.



Διαμαρτυρία στην εφορία έκανε χθες η ΠΑΣΕΒΕΣ. Έξω από τις τράπεζες οι ασφαλιστές- διαμεσολαβητές. Επανήλθαν τα πρόστιμα που επέβαλε ο δήμος Καβάλας σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αφού η απόφαση διαγραφής τους ακυρώθηκε. Άγνωστο παραμένει αν σήμερα θα συζητηθούν στο ΣτΕ οι προσφυγές κατά της όδευσης του ΤΑΡ. Γενική συνέλευση πραγματοποιούν το μεσημέρι οι δημοτικοί υπάλληλοι. Εκδήλωση για τον μητρικό θηλασμό το απόγευμα από τον Ιατρικό Σύλλογο. Την Κυριακή το απόγευμα εγκαίνια των έργων στο «Αντιγόνη Βαλάκου». Αμέσως μετά η πρεμιέρα της παιδικής παραγωγής του ΔΗΠΕΘΕ. Ο Θόδωρος Μαρκόπουλος επικύρωσε το αποτέλεσμα του αναδασμού στην περιοχή του Κοκκινοχώματος. Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς θα επισκεφθεί την Καβάλα το Σάββατο 12 Νοέμβρη με την ευκαιρία ομιλίας του στην Ξάνθη την Κυριακή 13 Νοέμβρη.



Πολύς κόσμος χθες το απόγευμα στην εκδήλωση στο Ιμαρέτ για την παρουσίαση του βιβλίου της Ελένης Καραντζόλα. Σήμερα το απόγευμα εγκαίνια δύο εκθέσεων που φιλοξενούνται στην Δ. Καπναποθήκη. Αναφέρονται στις εφευρέσεις και τα μουσικά όργανα των αρχαίων ελλήνων.



Με ερωτηματικό τον Μελισσόπουλο συνεχίζει την προετοιμασία του ο ΑΟΚ για το ματς της Κυριακής με τον Εορδαϊκό. Χωρίς τον Ετινόζα κι αυτή την αγωνιστική η Ένωση. Επανέρχεται ο Κουμλέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...