Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΗ 2016

Χωρίς ιδιαίτερες αποφάσεις ή ανακοινώσεις πραγματοποιήθηκε χθες επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στη Θάσο. Ο κ. Μάρκος Μπόλαρης άκουσε τα προβλήματα, δεσμεύτηκε να βοηθήσει για την επίλυση τους. Συνοδεύονταν από τους τρεις κυβερνητικούς βουλευτές. Στη σύσκεψη παρέστη και ο Αντιπεριφερειάρχης Θ. Μαρκόπουλος. Ειδική αναφορά έγινε στα προβλήματα των κτηνοτρόφων και των μελισσοκόμων.



Δύο δρομολόγια την ημέρα για τον Πρίνο περιλαμβάνει το πρόγραμμα δρομολογίων που ισχύει από σήμερα. 20 τα δρομολόγια στην γραμμή της Κεραμωτής. Τους μήνες Νοέμβρη και Δεκέμβρη τα δρομολόγια στην γραμμή του Πρίνου θα τα εκτελεί πλοίο της ΑΝΕΘ. Λόγω έλλειψης απαρτίας δεν έγινε η προγραμματισμένη για χθες γ.σ. του ιδρύματος Αγία Μαρίνα. Θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα. Πάλι στην Αθήνα ταξιδεύει σήμερα το συμβούλιο του σωματείου της ΒΦΛ. Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου η Αλφαβητοπαρέλαση. Ανοιχτή η αγορά την προσεχή Κυριακή. Παράσταση διαμαρτυρίας στην εφορία από την ΠΑΣΕΒΕ, έξω από τις τράπεζες από τους ασφαλιστές- διαμεσολαβητές.



Διάσταση απόψεων και έλλειψη συνεργασίας στη Χρυσούπολη, ανάμεσα στον Εμπορικό Σύλλογο και τον Δήμο Νέστου. Το Σάββατο ο εμπορικός σύλλογος οργανώνει λευκή νύχτα. Δεύτερη μέρα σήμερα οι Γιατροί του Κόσμου θα κάνουν δωρεάν εξετάσεις στο ισόγειο του Διοικητηρίου. Συνεδρίασε χθες η τουριστική επιτροπή του Δήμου, καλά νέα ανακοίνωσε η Αναστασία Ιωσηφίδου. Ανακοίνωση του συλλόγου κτηνοτρόφων με προτάσεις για το πρόβλημα στη Θάσο. Σύσκεψη συνταξιούχων το απόγευμα της Πέμπτης. Στειρώσεις αδέσποτων σκύλων ετοιμάζει ο Δήμος Παγγαίου.



Σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο Ιμαρέτ παρουσιάζεται το απόγευμα το βιβλίο της Ελένης Καραντζόλα. Το μεσημέρι συνέντευξη τύπου του ΔΗΠΕΘΕ αλλά και της αντιδημάρχου πολιτισμού. Αύριο ημερίδα για τον μητρικό θηλασμό. 250 τελειόφοιτοι του ΤΕΙ έκαναν πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις του Νομού. Αυτό γνωστοποιήθηκε χθες σε εκδήλωση για την πρακτική άσκηση της περιόδου 2015-2016.



«Η τύχη μας γυρνά την πλάτη» είπε μεταξύ άλλων χθες ο προπονητής του ΑΟΚ Άγγελος Διγκόζης. Σε μαγνητική θα υποβληθεί ο Μελισσόπουλος που τραυματίστηκε στο ματς της Κυριακής. Ο Τέλης Βακιρτζής αποκτήθηκε από το Νέστο. Τρεις μεταγραφές έκανε ο Ορφέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...