Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Νέστος- ΑΟ Καρδίας 1-1: Παράπονα για τη διαιτησία, δεν εκμεταλλεύεται την έδρα…

Γράφει ο Κυριάκος Καγιάς

Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία του Νέστου, στο γήπεδο του, πάλι με το ίδιο σκορ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με το Νέστο να προηγείται μ` ένα πολύ ωραίο γκολ του Αποστολίδη στο 32` ύστερα από σέντρα του Μαζιώτη.

Ο ΑΟ Καρδίας είχε ένα οριζόντιο δοκάρι στο 34` με πολύ ωραίο σουτ του Χαρίση. Στο 42` οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κουκουρώνη για επικίνδυνο παίξιμο. Στην επανάληψη Νέστος κυριάρχησε αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στο 66` με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χαρίση. Οι παίκτες του Νέστου διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο διαιτητή Τσαλουχίδη, στον καταλογισμό, αφού θεωρούν ότι δεν υπάρχει παράβαση στο μαρκάρισμα του Καζαντζίδη στον Κωνσταντινίδη. Μετά το 1-1, ο Νέστος έχασε πολλές ευκαιρίες κυρίως με τον Παναγιωτόπουλο(84` κεφαλιά από κοντά έσωσε ο Φαρμάκης) και τον Αποστολίδη(στο 61` σουτ μόνος του, άουτ), παίζοντας όμως ανορθόδοξα. Μετά το τέλος του αγώνα, στο χώρο των αποδυτηρίων, είχαμε μικροεπεισόδια, που τα προκάλεσαν οι παίκτες του ΑΟ Καρδίας, που πάντως σαν ομάδα έδειξε πάλι καλά στοιχεία, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Ντεμπούτο ο Βακιρτζής για την ομάδα της Χρυσούπολης.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Νέστος: Σουμουλίδης, Καζαντζίδης 75` Βακιρτζής , Μπουλγούρας, Παυλακάκης, Κωνσταντινίδης, Μαζιώτης, Λάσπατζης, Βαλαβανόπουλος, Αποστολίδης, Παναγιωτόπουλος, Μιχαλάκης.

ΑΟ Καρδίας: Φαρμάκης, Βόσδου, Κουκουρώνης, Πιαστόπουλος, Μάτζιος, Μακρής, Ξανθόπουλος (85′ Μητσιός), Αγτζίδης, Κωνσταντινίδης (90+2′ Αθανασιάδης), Χαρίσης (78′ Στεφανίδης), Προσκυνητόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...