Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΟΚΤΩΒΡΗ 2016

Εντελώς αόριστη απάντηση έδωσε η Αναπληρώτρια Υπουργός Θεανώ Φωτίου σε ερώτηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου, σχετική με τα οικονομικά προβλήματα του ιδρύματος Αγία Μαρίνα. Υπόσχεται νέα ευκαιρία ρύθμισης των χρεών αλλά δεν προσδιορίζει το πότε θα γίνει κάτι τέτοιο. Το Σάββατο σε συνάντηση της Δημάρχου με τον κ. Εμμανουηλίδη συμφωνήθηκε το νέο ειδικό επαγγελματικό γυμνάσιο να λειτουργήσει άμεσα στο κτίριο του πρώην Πειραματικού.

Γερμανοί επενδυτές ενδιαφέρονται για τα ακίνητα της Ιατρικής Εταιρίας στο Σανατόριο. Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου, όπου εκκρεμεί το ιδιοκτησιακό. Στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας θα συζητηθεί η υποχρέωση πρώην δικαιούχου επιδόματος τυφλότητας να επιστρέψει ποσό 20.000 ευρώ. Παραμένουν δεσμευμένοι οι λογαριασμοί του ΟΛΚ. Εντός της εβδομάδας θα εισπράξει τα χρήματα της αποζημίωσης η Δημωφέλεια. Ανακοίνωση εξέδωσε για το ίδιο θέμα ο Μάκης Παπαδόπουλος. Καθηγητής μέσης εκπαίδευσης καταδικάστηκε την Παρασκευή στο Τριμελές Καβάλας για ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητή. Του επιβλήθηκε ποινή 4 μηνών με αναστολή.

Στους 108 μειώθηκαν οι πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου. Μέσω διαβούλευσης θα κριθεί που και πόσο θα επεκταθεί η ζώνη προστασίας Νατούρα. Αυτό απαντά στο Νίκο Παναγιωτόπολο ο Γιάννης Τσιρώνης, του υπουργείου Περιβάλλοντος. Πετυχημένη διήμερη περιοδεία του κ. Δημήτρη Κουτσούμπα στη Θάσο. Ζήτησε –μεταξύ των άλλων- επαναπρόσληψη όλων των εργαζόμενων της ΒΦΛ. Ποσό 300.000 ευρώ διεκδικεί από το «Πράσινο Ταμείο» ο Δήμος Θάσου. Το πρωί εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου για τη σημερινή γιορτή της δικαιοσύνης. Συνελήφθη στην Καβάλα 32χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου υπήρχε ένταλμα σύλληψης.

Το απόγευμα αγιασμός στο σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας. Σήμερα το απόγευμα στο μουσείο εγκαινιάζεται η έκθεση «Ο Αστερίξ απ’ τη Νεάπολη στους Φιλίππους». Πολύς κόσμος στη χθεσινή γιορτή της κτηνοτροφίας στον Πλαταμώνα. Αγιασμό τέλεσε το Σάββατο η Θρακική Εστία. Τα μέλη των ΚΑΠΗ του δήμου Νέστου ετοιμάζουν εκδρομή στη Θάσο 14 με 16 Οκτώβρη.

Ήττα – ντροπή του ΑΟΚ χθες στην Πτολεμαϊδα, από τον Μακεδονικό Φούφας με σκορ 2-1. Σήμερα θα κριθεί το μέλλον του προπονητή Ταουσιάννη, που δεν παραιτήθηκε. «Είμαστε απαράδεκτοι» δήλωσε και ο Χάρης Παππάς. Νίκησε σε φιλικό ματς το Σάββατο η Ένωση, 88-65 τη Λάρισα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...