Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΗ 2016

Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην παραλία, διανυκτέρευσαν 30 και πλέον απολυμένοι της ΒΦΛ. Ο χώρος είναι σε κατάληψη από χθες το πρωί. Οι υπάλληλοι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν απομακρυνθεί. Το σωματείο ζητά η Κυβέρνηση να υλοποιήσει τις υποσχέσεις που τους έδωσε. Σύμφωνα με πληροφορίες χθες οι τρεις κυβερνητικοί βουλευτές συζήτησαν το πρόβλημα της ΒΦΛ με τον Αλέκο Φλαμπουράρη. Παπαφιλίππου, Μορφίδης, Εμμανουηλίδης έλαβαν επιστολή από το σωματείο με την οποία αιτιολογείται η κατάληψη που άρχισε χθες, η οποία θα συνεχιστεί επ’ αόριστον.

Βαριά ατμόσφαιρα στην εκλογική γενική συνέλευση που έκαναν χθες οι πρατηριούχοι υγρών καυσίμων του Ν. Καβάλας. Σήμερα η νέα διοίκηση δίνει συνέντευξη τύπου. Σίγουρη εμφανίστηκε η Αναστασία Ιωσηφίδου ότι η Δημωφέλεια θα εισπράξει τα χρήματα της αποζημίωσης από τον ΟΛΚ. Χωρίς προβλήματα στη Θάσο οι χθεσινές και προχθεσινές βροχές. Το τοπικό συμβούλιο ενέκρινε δεύτερη φορά τον κανονισμό γηπέδων. Σύντομα έτοιμος για έγκριση και ο κανονισμός του Πυθαγόρα.

Δύο φορές συνεδριάζει το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο. Συνεδριάζει στην Κομοτηνή το Περιφερειακό Συμβούλιο. 200 συνταξιούχοι από την Καβάλα θα λάβουν μέρος στο περιφερειακό συλλαλητήριο στην Κομοτηνή. Ανακοίνωση Σιμιτσή κατά του Μάκη Παπαδόπουλου. Ανακοίνωση Χρήστου Ποτόλια υπέρ του περιαστικού δάσους και κατά του νέου δρόμου Δράμα Καβάλα. Θέματα της Χριστουγεννιάτικης αγοράς συζήτησαν στο Δημαρχείο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας και η αρμόδια αντιδήμαρχος. Κλιμάκιο της ΛΑΕ ήταν χθες στο Νοσοκομείο, συνάντησε τη διοίκηση του σωματείου. Ένα χρόνο σταματημένο είναι αρδευτικό έργο στην Λεκάνη. Απλήρωτο το έργο του κόμβου Σφαγείων στη Χρυσούπολη. Αρχίζει το απόγευμα στο Λούσυ το 27ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιεγχειρητικής Νοσηλευτικής.

Αφιερωμένη στην γυναίκα του μακεδονικού αγώνα εκδήλωση που έγινε στο Λύκειο των Ελληνίδων με ομιλητή τον Ευάγγελο Παπαβέρδο. Οι εκδηλώσεις για την μέρα του μακεδονικού αγώνα συνεχίζονται την Κυριακή και την Δευτέρα. Το Σάββατο η ετήσια μουσικοχορευτική εκδήλωση της Θασιακής Ένωσης.

Χωρίς φιλικό ματς θα περάσει το Σαββατοκύριακο για τον ΑΟΚ. Συνεχίζει την προετοιμασία της η Ένωση για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Πανιώνιο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...