Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2016

Φανερή και μεγάλη είναι η ανησυχία στην Π.Ε. Καβάλας για την καθυστέρηση ρεκόρ που διαπιστώνεται στη χρηματοδότηση 4 έργων που συνεχίζονται με το νέο ΕΣΠΑ. Και στα 4 έργα έχει σημειωθεί διακοπή εργασιών. Ασκούνται πιέσεις στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, οι οποίες δεν έχουν αποτέλεσμα. Στις 12 το μεσημέρι στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Θόδωρου Μαρκόπουλου σύσκεψη για τον τουρισμό. Χθες στην Κομοτηνή σύσκεψη για το παρεμπόριο.



Προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας έργα στην οδό Βενιζέλου, σε 5 κάθετους σε αυτή δρόμους και στον χώρο στάθμευσης του Διοικητηρίου. Αυξημένη τουριστική κίνηση στη Θάσο εξ αιτίας εθνικής γιορτής των Βουλγάρων. Λόγω της πρόσφατης βροχής αποδεσμεύτηκαν πυροσβεστικές δυνάμεις. Χθες στη Θάσο έφθασαν πολλά μηχανήματα του Στρατού. Υπάρχουν κενά εκπαιδευτικών στα σχολεία του Νομου, υποστήριξαν χθες εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ Καβάλας. Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη λόγω της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς. Απομακρύνεται ο εξοπλισμός των ακτών από συνεργεία του Δήμου Καβάλας. Το τμήμα καθαριότητας συνεχίζει την εξόρμηση του στη συνοικία της Αγίας Βαρβάρας.



Σε ποινή εθελοντικής εργασίας στον Δήμο Καβάλας 450 ωρών για ένα χρόνο καταδικάστηκε στο Τριμελές συμπολίτης με χρέη στο δημόσιο 500.000 ευρώ. Συνεδριάζει την ερχόμενη εβδομάδα το Δημοτικό Συμβούλιο Θάσου. Τη Δευτέρα ο Δήμαρχος του νησιού στην Αθήνα. Να μην δημιουργήσει τετελεσμένα, ζητά με ανακοίνωση του από τη Δημωφέλεια ο ΟΛΚ. Η ανακοίνωση αφορά την αποζημίωση της δημοτικής επιχείρησης για την έκταση Εσκί Καπού. Προσωπικό του Λιμενικού Σώματος βρίσκονταν χθες το απόγευμα στην παραλιακή οδό Ε. Αντίστασης προκειμένου να επιβλέψει και να προστατεύει τη λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Παρά την απεργία της ΠΝΟ κανονικά αναχώρησαν χθες από το λιμάνι τα δύο πλοία της Hellenic Seaways. Πραγματοποιείται το πρωί στο ΤΕΙ πανελλαδική συνάντηση εκπροσώπων γραφείων πρακτικής άσκησης τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.



Εγκαινιάζεται το απόγευμα στη Δ. Καπναποθήκη έκθεση φωτογραφίας του Στράτου Καλαφάτη. Νωρίτερα στο Ιμαρέτ συνάντηση γυναικών προσφύγων με εκπροσώπους γυναικείων συλλόγων της πόλης. Αύριο πρωί και απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη ουρολογική ημερίδα. Την Κυριακή εκδηλώσεις των καθηγητών αγγλικής γλώσσας, του συλλόγου Πελοποννησίων. Εκλογές την Κυριακή του συλλόγου Σαρακατσαναίων.



Για τον ΑΟΚ και την αναμέτρηση της Κυριακής μίλησε σε συνέντευξη τύπου ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Ταουσιάνης. Στη συνέντευξη τύπου ήταν επίσης Σταματόπουλος-Συρριγγούδης. Ο Σύνδεσμος Προπονητών ποδοσφαίρου ανακοίνωσε τις 10 ερασιτεχνικές ομάδες του Νομού που συνεργάζονται με προπονητές οι οποίοι δεν έχουν δίπλωμα. Αύριο και μεθαύριο το 2ο αθλητικό διήμερο του Δήμου Καβάλας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...