Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

Χωρίς ουσιαστική απόφαση, με νέο ραντεβού την Πέμπτη 25 Αυγούστου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου έγινε χθες βράδυ στο Δημαρχείο η πρώτη συζήτηση για το παλιό Νοσοκομείο ανάμεσα στη Δήμαρχο, τους συνεργάτες της και τους επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων. Όλα δείχνουν ότι προκρίνεται η ιδέα της διαπραγμάτευσης με το δημόσιο προκειμένου να δημιουργηθεί ξενοδοχείο. Ανακοινώσεις εξέδωσαν τόσο ο Κωστής Σιμιτσής όσο και ο Μάκης Παπαδόπουλος.

Τον προσεχή Σεπτέμβρη θα «βγει» στον αέρα η νέα πρόσκληση σε επενδυτές για την αξιοποίηση των Λουτρών των Ελευθερών. Το περιεχόμενο της επεξεργάζεται η Εργοανάπτυξη, εταιρία της Περιφέρειας ΑΜΘ. Φωτιά στην παραλιακή Εγνατία, κοντά στην Κάρυανη, εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι. Μάλλον οφείλεται σε βραχυκύκλωμα του δικτύου της ΔΕΗ. 35 μικρά παιδιά προσφύγων άρχισαν χθες μαθήματα ελληνικών- αραβικών και αγγλικών. Πρόκειται για πρόγραμμα του ερευνητικού κέντρου Μοχάμετ Άλι σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας. Δύο ακόμη πρόσφυγες αποχωρούν αύριο από το Ασημακοπούλου. Διαμαρτύρονται κάτοικοι του Περιγιαλίου ότι οι πρόσφυγες δεν τηρούν τις ώρες κοινής ησυχίας! Η Ενεργειακή Αιγαίου ανακοίνωσε χθες ότι αποκτά δικαιώματα σε δύο περιοχές κοιτασμάτων στο Ισραήλ.

Δύο ηλικιωμένοι εξαπατήθηκαν στη Θάσο με το γνωστό κόλπο του δήθεν τροχαίου ατυχήματος συγγενικού τους προσώπου. Η Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Χημικές Βιομηχανίες ανακοίνωσε χθες το τέλος της απεργίας στη ΒΦΛ. Σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα το έργο εκπόνησης μελέτης αρδευτικού δικτύου φράγματος Μαρμαρά. Δηλώσεις για τα αυξημένα περιστατικά πυρκαγιών έγιναν χθες από τον Θόδωρο Μαρκόπουλο και τον διοικητή της Π.Υ. Σωτήρη Κορέλλα. Στην Θάσο ήταν χθες ο εκπρόσωπος της Πολιτικής Προστασίας Σταύρος Κιβράκης. Στην Καβάλα θα είναι η έδρα του νέου αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Γάκη. Το γραφείο του θα οργανωθεί για να λειτουργήσει στο Διοικητήριο. Λειτουργούν δοκιμαστικά κάμερες και άλλος εξοπλισμός ασφαλείας στο δικαστικό μέγαρο.

Το βράδυ στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων η πρώτη εκδήλωση του 2ου φεστιβάλ Via Egnatia. Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό. Συνέντευξη τύπου το μεσημέρι για το φετινό φεστιβάλ Παπαϊωάννου. Δεν άρεσε η χθεσινή συναυλία Παπαδημητρίου- Δάρρα στο Φρούριο. Η προσέλευση του κόσμου ήταν ικανοποιητική.

Συνεχίζει να ψάχνει γήπεδο ο ΑΟΚ για τα δύο φιλικά παιχνίδια που ετοιμάζεται να παίξει τις προσεχείς ημέρες. Η διοργανώτρια της Α1 υπολογίζει και την Ένωση στις υποψήφιες ομάδες να αντικαταστήσουν την Κηφισιά. Η ομάδα μας όπως και άλλες 5, έχουν προθεσμία να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά ως τις 26 Αυγούστου. Κρίσιμη γενική συνέλευση την Δευτέρα του Ορφέα Ελ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...