Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

Νέο περιστατικό πυρκαγιάς αντιμετώπισαν χθες το απόγευμα στα Αμισιανά οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Η φωτιά ξεκίνησε από χωράφι, εκδηλώθηκε στην άκρη του χωριού αλλά και αρκετά κοντά σε δασική περιοχή. Κινητοποιήθηκαν τόσο η Π.Υ. Καβάλας όσο και αυτή της Ελευθερούπολης. Συνέδραμαν οι Δήμοι Παγγαίου και Καβάλας. Περίπου στις 7 το απόγευμα η φωτιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο. Φωτιά είχαμε χθες και σε περιοχή του Νομού Δράμας.

9 εργαζόμενοι επιστρέφουν στη ΒΦΛ με προσωρινή απόφαση του Πρωτοδικείου Καβάλας. Τώρα το σωματείο προσανατολίζεται στην κατάθεση κι άλλων αιτημάτων με παρόμοιο περιεχόμενο. Σύσκεψη στο γραφείο της δημάρχου για το παλιό Νοσοκομείο θα γίνει στις 7 το απόγευμα. Προσκλήθηκαν οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων. Υπέρ της μετατροπής του παλιού Νοσοκομείου σε ξενοδοχείο και ο βουλευτής Τάκης Εμμανουηλίδης. Χθες η κ. Τσανάκα ανακοίνωσε την ολοκλήρωση πεζόδρομου στην παραλία της Νέας Καρβάλης. Εξόρμηση καθαριότητας από χθες στο Περιγιάλι, τη Δευτέρα οι δημοτικοί υπάλληλοι στο Παληό. Πρώτος σε εξαγωγές ήταν για την ΑΜΘ το 2015 ο Ν. Καβάλας. Ωστόσο υπήρξε μείωση της αξίας των προϊόντων που εξήχθησαν κατά 13,4%.

Κλειστό θα είναι όλη την εβδομάδα το γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας. Απαραίτητη νέα νομοθετική ρύθμιση για τις συμβάσεις με το προσωπικό καθαριότητας υποστηρίζει ο διοικητής του Νοσοκομείου Τάσος Καρασαββόγλου. Η ΑΝ.ΚΑ. συνεχίζει τις ενημερωτικές συναντήσεις για το νέο Leader, σήμερα το απόγευμα θα βρίσκεται στην Ελευθερούπολη. Οι απόφοιτοι της χρονιάς 1970-1971 των εξαταξίων γυμνασίων της Καβάλας θα συναντηθούν την Παρασκευή το βράδυ στον Μπάτη. Με ανακοίνωση του ο Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης ευχαριστεί τις δυνάμεις της πυροσβεστικής κι όσους βοήθησαν στην αντιμετώπιση αυξημένων περιστατικών πυρκαγιών στην ΑΜΘ τις μέρες του 15Αυγουστου. Αυξημένη ήταν χθες η κίνηση προς τη Θάσο από το λιμάνι της Καβάλας. Πολύς κόσμος ταξίδεψε το απόγευμα και το βράδυ για τα νησιά του Β. Αιγαίου.

Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας προετοιμάζει το οικόπεδο Κρέη αφού σε αυτό θα γίνουν σύντομα εκδηλώσεις για το φεστιβάλ Φιλίππων. Το βράδυ στο Φρούριο η συναυλία Παπαδημητρίου- Δάρρα. Αύριο βράδυ στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων η πρώτη εκδήλωση για το φεστιβάλ Via Egnatia.

Με τον ΑΟΚ γυμνάζεται από χθες ο επιθετικός ποδοσφαιριστής Παβίσεβιτς. Μάλλον στο Κοκκινόχωμα οι επόμενες φιλικές αναμετρήσεις του ΑΟΚ. Στο γήπεδο της Γραβούνας οι προπονήσεις του Νέστου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...