Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Kehrtwende: Türkei orientiert sich in Syrien an Russland



Η υπεράσπιση του πραξικοπήματος στην Τουρκία έχει προφανώς καθοριστικό ρόλο στην στροφή τον πόλεμο στη Συρία: Η Τουρκία έκλεισε τα σύνορα. Υποστηρίζεται από τότε μισθοφόροι έχουν μικρή πιθανότητα κατά του προέδρου Άσαντ. Ο λόγος: η Τουρκία έχει αγωνιστεί στη σύγκρουση στη ρωσική πλευρά.


Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν και τον ομόλογό του Πούτιν. (Φωτογραφία: AP)





Ο Economist ανέφερε ότι το σημερινό κύμα των απολύσεων, όταν τουρκικές στρατιωτικές, ειδικά οι αντι-Άσαντ πολιτοφυλακές στη Συρία έχουν αποδυναμωθεί.Η κυβέρνηση στην Άγκυρα έκανε την συνοριακή διάβαση Μπαμπ αλ-Χάουα μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στις 15 Ιουλ κοντά, το οποίο χρησιμοποιείται από τα μέλη του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA), να εισέλθουν από την Τουρκία προς τη Συρία. «Έχουμε κάνει ό, τι πέφτει το καθεστώς. Αντ 'αυτού, τα πάντα έχουν αλλάξει, εκτός από το ίδιο το καθεστώς, «η εφημερίδα ανέφερε ένας εκπρόσωπος του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA). Ένας μισθοφόρος λέει ο Economist: "Το παιχνίδι έχει χαθεί."

Ιστορικό είναι μια στροφή στην Άγκυρα: Ο Ερντογάν θέλει προφανώς μια συμφωνία με τον Σύριο Πρόεδρο Άσαντ. Ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπινάλι Yldirim δήλωσε στα μέσα Ιουλίου ότι η Τουρκία «μεγαλύτερος στόχος" είναι η αποκατάσταση των καλών σχέσεων με τη Συρία, ανέφερε τη Μέση Ανατολή Eye .Γιλντιρίμ δήλωσε: «Είναι η μεγαλύτερη και αναλλοίωτα στόχος μας: η ανάπτυξη καλών σχέσεων με τη Συρία και το Ιράκ και όλους τους γείτονές μας γύρω από τη Μεσόγειο και τη Μαύρη Θάλασσα".
"Σε αντίθεση, μιλάει υπάρχουν πολύ για τους οποίους οι σχέσεις θα πρέπει να βελτιώσει, «επικαλούμενος Haberturk ο πρωθυπουργός.

Ο δημοσιογράφος Φαΐκ Bulut λέει ότι κυβερνητικοί αξιωματούχοι είχαν συναντηθεί στη Συρία και την Τουρκία τους τελευταίους μήνες επτά έως οκτώ φορές. "Υπήρξε όχι μόνο μία ή δύο συναντήσεις. Η τουρκική κυβέρνηση είναι η Ρωσία και το Ιράν ως ενδιάμεσο, μια «εισηγμένες IMCTV Bulut.

Η τουρκική βουλευτές Erhan Usta λέει ότι η πολιτική Συρία Τουρκία ήταν λάθος από την αρχή, αναφέρει Haber GAZETESİ .

Η νέα στρατηγική της Τουρκίας έχει συμβάλει σημαντικά στην επίτευξη των μισθοφόρων στο Χαλέπι δεν έχουν καμία πιθανότητα να ξεφύγουν από τις συριακές και ρωσικές επιδρομές. Αμέσως πριν από το πραξικόπημα, ο Πρόεδρος του Ερντογάν εκπληκτικά συμφιλιωθεί με τη Ρωσία και το Ισραήλ. Είτε αυτή μεταστροφή ένας από τους λόγους ήταν ότι έχει έρθει στο πραξικόπημα, είναι ασαφής.

Μετά την ίδρυση της ρωσικής-Συρίας διαδρόμους διαφυγής στο Χαλέπι, σύμφωνα με τους ακτιβιστές εντός των περικλείεται κατοίκους να εγκαταλείψουν την εμπόλεμη πόλη. Μόνο μια δωδεκάδα των αμάχων είχαν καταφέρει να ξεφύγουν από μία από τις ελεγχόμενες από τις γειτονιές μισθοφόρους. Οι ισλαμιστές μισθοφόροι έχουν εντείνει τους ελέγχους τους, προκειμένου να αποτρέψει τους ανθρώπους από την φυγή, ανέφερε το συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, την Παρασκευή. Η κάλυψη αυτής της πηγής είναι ενδιαφέρουσα: σας προειδοποιεί πλέον Ρώσους και Σύριοι, αλλά είναι εξαιρετικά σαφές σε απόσταση από τις μισθοφόρους - και επέκρινε τις ενέργειες των ΗΠΑ - μια ασυνήθιστη πρακτική τους τελευταίους μήνες.

Όταν αεροπορικές επιθέσεις του αντι-IS συνασπισμού στη Συρία έχουν τουλάχιστον 41 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί, εκ των οποίων τουλάχιστον 28 άμαχοι. Μεταξύ των θυμάτων των αεροπορικών επιδρομών των ΗΠΑ υπό την ηγεσία στρατιωτική συμμαχία η οποία ελέγχεται από την τρομοκρατική πολιτοφυλακή ISIS πόλη Al-Ghandura βόρεια του Χαλεπίου ήταν επίσης επτά παιδιά, λέει ο οργανισμός.

Προηγουμένως, η Ρωσία είχε ανακοινώσει ώστε να επιτραπεί στους κατοίκους και τους μαχητές που καταθέσουν τα όπλα τους μια διέξοδο από την πολιορκημένη πόλη. θα πρέπει, από κοινού με την κυβέρνηση της Συρίας στρατευμάτων για ένα σύνολο τεσσάρων διαδρόμων διαφυγής τεκμηριωθεί. Ο ΟΗΕ υποστηρίζει τη Ρωσία την πρωτοβουλία αυτή και πρότειναν τη συμμετοχή τους. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ομπάμα και ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν συνεργάζονται στενά στη Συρία.

Την Παρασκευή μία από τις πιο ανεπτυγμένες ρωσικά αεροπλάνα κατασκόπων στη Συρία έχει φτάσει. Το αεροσκάφος της κατηγορίας Tupolev Tu-214R flig αεροπορική βάση Hmeymim στη Λατάκια. Το κατασκοπευτικό αεροπλάνο θα παρατηρήσει κυρίως κινήσεις των στρατευμάτων των ισλαμιστών μισθοφόρων σε όλη τη χώρα.

Το περιοδικό Aviationist ανέφερε: "Το αεροσκάφος είναι γνωστό για τα πακέτα αισθητήρα για ηλεκτρονικές πληροφορίες (ELINT) και τη νοημοσύνη σημάτων (SIGINT) εκτελέσει. Οι κεραίες του Tu-214R μπορεί να τα σήματα από τα εχθρικά συστήματα (ραντάρ, τα αεροπλάνα, τα ραδιόφωνα, οχήματα μάχης, κινητά τηλέφωνα, κ.λπ.) για να υποκλέψει. "Έτσι η αντίπαλη εξοπλισμός θα μπορούσε να κατασκοπεύουν και τα επόμενα βήματα του εχθρού συλληφθεί.

Οι Ρώσοι προφανώς θέλουν να δράσει όσο το δυνατόν ακριβέστερα στον αγώνα κατά των μισθοφόρων. Αυτοί που προσπαθούν, εν τω μεταξύ, να πάρει μακριά με τακτικό προσποιήσεις από την παγίδα. Έτσι, ο al-Nusra Front είπε σε αξιολύπητη λέξεις με, να έχουν σπάσει μακριά από την Αλ Κάιντα και θα ήταν στο εξής να θεωρηθεί ως νόμιμη συριακή ομάδα της αντιπολίτευσης. Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών αναγνώρισε την ανακοίνωση με ένα σαφές μήνυμα προς την al-Nusra: Ο άνθρωπος κατέχει την ανακοίνωση μιας διαφανούς τέχνασμα και θα πολεμήσει μέχρι το τέλος, οι μισθοφόροι, αναφέρει TASS.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...