Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

Συνεχίζεται σήμερα- για δεύτερη μέρα- η απεργία των εργαζομένων στη ΒΦΛ. Χθες υπήρξε ένταση μόνο στην αλλαγή της πρωινής βάρδιας. Ενισχύθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις που το βράδυ απέκλεισαν συνολικά τον κόμβο της Εγνατίας οδού στο νέο λιμάνι. Απεργοί διαμαρτυρήθηκαν το πρωί στο γραφείο του Θ. Μαρκόπουλου την ώρα που ο Νίκος Μπεχράκης έκανε λόγο για δικαστική προσφυγή της ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ σε βάρος των ELFE. Αυτή την ώρα οι εργαζόμενοι είναι κάτω από τη γέφυρα της Εγνατίας οδού. Μπήκε στο εργοστάσιο η πρωινή βάρδια.



Το πρωί στο Πρωτοδικείο της Αθήνας θα κριθεί το μέλλον του καταστήματος Μαρινόπουλος στην Ιχθυόσκαλα. Έξωση της επιχείρησης ζητούν οι ιδιοκτήτες του ακινήτου επειδή τους οφείλονται μισθώματα περισσότερα των 6 μηνών. Όλη την ημέρα χθες το κατάστημα ήταν κλειστό, το απόγευμα και το βράδυ φυλάσσονταν από προσωπικό σεκιούριτι. Χθες βράδυ υπήρχε αυξημένη κίνηση στο λιμάνι μιας και κατέπλευσαν με τη σειρά το Εξπρές Πήγασος, στη συνέχεια το Νήσος Ρόδος. Άγονος ο διαγωνισμός του Δήμου Καβάλας για τις παιδικές χαρές, θα επαναληφθεί. Στη γραφειοκρατία αποδίδει η διοίκηση του Δήμου την καθυστέρηση για την πληρωμή του λογαριασμού του ηλεκτρικού ρεύματος στο Εκθεσιακό, την εποχή που σε αυτό φιλοξενούνταν πρόσφυγες. Μέχρι την Παρασκευή αιτήσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ των παιδικών σταθμών. Συνεδριάζει το μεσημέρι το δημοτικό συμβούλιο Νέστου.



Ο δημοτικός σύμβουλος Παράσχος Αγανικόλας ζητά την παρέμβαση της δικαιοσύνης στα θέματα των δανείων από τις τράπεζες. Το ΚΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τα γεγονότα στη ΒΦΛ. Δήλωση για το ίδιο θέμα της Ραχήλ Μακρή. Ο Δήμαρχος Παγγαίου συνάντησε μέλος των ΑΗΕΡΑΝS. Ο Δήμαρχος Νέστου έστειλε τις προτάσεις του στην ΠΕΔ ΑΜΘ για τα έργα που ζητά να χρηματοδοτήσει ο αγωγός ΤΑΡ. Εξιχνιάστηκε κλοπή που έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο σε οικία στην πόλη.



Συνεχίζονται το βράδυ οι εκδηλώσεις στο Δάτο. Αρχές Σεπτέμβρη στην παραλία εκδήλωση για τον εθελοντισμό. Αυξημένη η ζήτηση των εισιτηρίων για την αυριανή μουσική εκδήλωση στο Φρούριο με τους αδελφούς Τσαχουρίδη.



Το απόγευμα η σημερινή προπόνηση του ΑΟΚ, στασιμότητα στις μεταγραφικές κινήσεις. Ζωηρές μεταγραφικές κινήσεις της Δόξας Θεολόγου. Οριστικοποιήθηκαν οι 16 ομάδες του πρωταθλήματος της Α2 μπάσκετ, ανάμεσα τους η Ένωση.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...