Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

Νέα μείωση του αριθμού των προσφύγων που φιλοξενούνται στην περιοχή Εσκί Καπού. Αποχώρησαν μέσω του ΟΗΕ για το εξωτερικό κι άλλοι με αποτέλεσμα στα αντίσκηνα να βρίσκονται σήμερα 220 άνθρωποι. Εντατικές εργασίες στο Ασημακοπούλου αλλά η μετακόμιση δεν έχει οριστικοποιηθεί χρονικά. Αδειάζει το κτίριο στο λιμάνι που χρησιμοποιούσε η Διασυλλογική Πρωτοβουλία, τα είδη πρώτης ανάγκης που περίσσεψαν στάλθηκαν ήδη στην Αθήνα.

Δύο εκπρόσωποι της διοίκησης του σωματείου της ΒΦΛ θα είναι το μεσημέρι στην Αθήνα σε προγραμματισμένη συνάντηση με τον γραμματέα του ΚΚΕ κ. Δημήτρη Κουτσούμπα. Από αύριο το πρωί 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες. 6 απολύσεις έγιναν την περασμένη Παρασκευή, χωρίς αποζημίωση. Επανέρχεται ο Δήμος Καβάλας στο Εκθεσιακό Κέντρο προκειμένου να απομακρύνει τα πάνελ που έχουν φθορές. Πάνω από την πόλη πέταξε το Σάββατο το ελικόπτερο της ελληνικής αστυνομίας παρακολουθώντας λεωφορεία που κινούνταν προς Θεσσαλονίκη, μέσα στα οποία υπήρχαν αντιεξουσιαστές. Αυξημένη η κίνηση στο λιμάνι χθες Κυριακή λόγω του ότι το πλοίο Νήσος Ρόδος καθυστέρησε την άφιξη του λόγω βλάβης. Οι επιβάτες του , τελικά ταξίδεψαν Κυριακή, διανυκτέρευσαν στην Καβάλα με έξοδα της ναυτιλιακής εταιρίας.

Γυναίκα πνίγηκε σε ακτή εντός της Νέας Περάμου. Ερώτηση για τις συμβάσεις με το προσωπικό καθαριότητας στα Νοσοκομεία Μακεδονίας Θράκης κατέθεσε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Στο Νοσοκομείο Καβάλας ο εργολάβος καθαριότητας παραμένει και τον Αύγουστο. Μέσω του προγράμματος αστικών αναπλάσεων ο Δήμος Καβάλας ετοιμάζει έργο αλλαγών στην πλατεία Καπνεργάτη. Το απόγευμα και το βράδυ εργασίες στην Ερυθρού Σταυρού, στο ρεύμα προς Φάληρο. Εκπρόσωποι του αγωγού ΤΑΡ ήταν την Παρασκευή στο ίδρυμα Αγία Μαρίνα. Συνεδριάζει το απόγευμα η διοίκηση του Επιμελητηρίου.

Με πυροτεχνήματα και χορούς ολοκληρώθηκε χθες βράδυ το φεστιβάλ Cosmopolis. Η επιτυχία του ήταν μεγάλη. Σήμερα το βράδυ συναυλία του Σταμάτη Κραουνάκη στο Φρούριο. Από σήμερα το βράδυ έκθεση του Γιάννη Κανίογλου στο παλιό Τελωνείο της Νέας Περάμου.

Τον 20χρονο φοργουορντ Αντώνη Σκλήβα απέκτησε η Ένωση. Καλαϊτζίδης- Γιαννακίδης συνεχίζουν στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Άρχισε χθες το απόγευμα η προετοιμασία του Νέστου. Διπλή προπόνηση για τους παίκτες του ΑΟΚ σήμερα, χθες υπήρχε ρεπό. Στασιμότητα στα μεταγραφικά. 
proininews.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...