Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Top-Ökonom: Glaubt den Eliten nicht, Weltwirtschaft ist auf Crash-Kurs

Ο πρώην Ασία επικεφαλής οικονομολόγος της Morgan Stanley προειδοποιεί για σοβαρές κρίσεις στην παγκόσμια οικονομία. Οι πολιτικές ελίτ θα αγνοήσει τυχόν προειδοποιήσεις. Μιλούν την κατάσταση όμορφα και να πω ότι η κατάσταση δεν είναι τόσο κακή. Ως παράδειγμα της ανικανότητας των πολιτικών ηγετών του οικονομολόγου που ονομάζεται το εντελώς περιττό σύνοδο κορυφής της Ομάδας των 7 στην Ιαπωνία.



Άνγκελα Μέρκελ, ο Μπαράκ Ομπάμα, Σίνζο Άμπε και Φρανσουά Ολάντ στο G7. (Φωτογραφία. DPA)



Ο πρώην επικεφαλής οικονομολόγος για την Ασία της Morgan Stanley, ο Andy Xie έχει, σε ένα πρώτο στην South China Morning Post εξέφρασε την έντονη κριτική της κατάστασης της παγκόσμιας οικονομίας και να τις κορυφαίες ελίτ δημοσιεύονται σχόλια.

Δεν είναι σε θέση ή να είναι πρόθυμοι να σταματήσουν την επικίνδυνη εξέλιξη. "Πριν από την τρέχουσα χάσιμο χρόνου που ονομάζεται G-7 συνάντηση, η ομάδα εργασίας της G20 στη Σαγκάη ήταν υπάρχουν λογικές προτάσεις για την τόνωση της παγκόσμιας οικονομίας κάνει και παραπονέθηκε, αντίθετα, ότι οι τρέχουσες δεν κινδύνους , υποκείμενα βασικά μεγέθη της παγκόσμιας οικονομίας »αντανακλάται. Η τιμή του πετρελαίου υποχώρησε κατά 70 τοις εκατό από τον Ιούνιο, 2014 , ο πραγματικός της Βραζιλίας είχε μειωθεί κατά το ήμισυ και το ρωσικό ρούβλι είχε χάσει το 60 τοις εκατό της αξίας του. Η παγκόσμια οικονομία βρίσκεται στο χείλος μιας άλλης ύφεσης και αυτοί οι σημαντικοί άνθρωποι έχουν όλα μετακινηθεί σε ένα είδος ψυχολογικού προβλήματος της αντίληψης των ανθρώπων. "

Στην πραγματικότητα, ερμηνεύει "έδειξε όλα τα σημάδια μιας παρατεταμένης περιόδου της παγκόσμιας στασιμότητας και της αστάθειας" έξω γράφει Xie. Για Xie κάνει εν μέρει τις επεκτατικές νομισματικές πολιτικές των διαφόρων κεντρικών τραπεζών μετά την κρίση του 2008 την ευθύνη.Αυτά τα τεράστια χρηματοδότηση θα ως επί το πλείστον δεν είχαν διαρκή αντίκτυπο στην πραγματική οικονομία, αλλά οδήγησε σε φούσκες των τιμών σε διάφορες επενδύσεις, όπως μετοχές και ακίνητα. Με αυτόν τον τρόπο ειδικά οι λίγοι πλούσιοι έχουν γίνει πλουσιότεροι, ενώ το υπόλοιπο είχε καλύτερη παρατεταμένη αρκετές "ψίχουλα" της απροσδόκητα. "Η προσδοκώμενη από την επεκτατική νομισματική πολιτική πλούτου επίδραση έχει παραμείνει σε ένα μικρό κύκλο των πλουσίων", γράφει ο Xie.

Υπήρχε όπου μαζικές επενδύσεις στην οικονομία, είναι συχνά να οικοδομήσουμε αντιπαραγωγική πλεονάζουσα παραγωγική ικανότηταέρθει. Αυτά τα κάνουν οι ίδιοι σήμερα εν μέσω της ευρωπαϊκής χαλυβουργίαςθεώρησαν ότι υποφέρει από υψηλά κινεζική υπερπροσφορά. "Η Κίνα έχει παράσχει μετά το 2008 τα κεφάλαια στο ποσό των περίπου 20.000 δισεκατομμύρια για τη χρηματοδότηση της κατασκευής των εργοστασίων και των σπιτιών. Αλλά η επένδυση δεν εγγυάται τη ζήτηση. Έτσι, η Κίνα κατασκεύασε περισσότερα εργοστάσια να παράγουν ζήτηση για το που μόλις ανέφερα εργοστάσιο. Αυτή η κλιμάκωση δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. "

Xie επέκρινε το γεγονός ότι η κινεζική υπερπαραγωγής και διογκωμένες τιμές των βασικών προϊόντων, τα οποία οδήγησαν επίσης σε μια χιονοπόλεμος."Καθώς οι μεγάλες κεντρικές τράπεζες έχουν θέσει τα επιτόκια στο μηδέν, τρισεκατομμύρια δολάρια έχουν δαπανηθεί ως πίστωση στον τομέα των εμπορευμάτων. Εταιρείες στις αναδυόμενες αγορές, οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν από την άνοδο των τιμών των εμπορευμάτων, να δανειστεί συνολικά 9 τρισ. Αυτό το χρέος βασίζεται σε ένα σύστημα βασικών προϊόντων πυραμίδα, η οποία με τη σειρά του στηρίζεται σε ένα κινεζικό επενδυτικό σχήμα Ponzi. κατάρρευσή του είναι μόνο η αρχή. "

Το γεγονός ότι η παγκόσμια οικονομία ήταν στα πρόθυρα της ύφεσης, ήταν επίσης αποτέλεσμα ενός συστήματος λανθασμένα κίνητρα: «Μετά την οικονομική κρίση του 2008, η κυβέρνηση των ΗΠΑ και η Federal Reserve έχει τρισεκατομμύρια δολάρια που δαπανώνται για να σώσει αυτούς τους ανθρώπους που έχουν δημιουργήσει την κρίση. Αντί να χρειάζεται να επικαλεστεί την πτώχευση και φυλακή, αυτοί οι άνθρωποι έχουν γίνει πλουσιότεροι από ποτέ. Είχε προβλέψει, έχουν χρησιμοποιήσει τους πόρους τους για να χειραγωγήσουν το σύστημα ακόμα περισσότερο. "

 Καθημερινό ενημερωτικό δελτίο της γερμανικής Οικονομική News.




SPEEDFACTORY ΧΩΡΊΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ.Το τέλος της εργασίας: Ρομπότ παράγουν Adidas παπούτσια στη Γερμανία
Γερμανικά Οικονομική News | . Adidas παραχθεί ξανά στο μέλλον στη Γερμανία - αλλά χωρίς να δημιουργεί θέσεις εργασίας: Στο Ansbach, η εταιρεία δημιουργεί ένα εργοστάσιο ρομπότ για τα παπούτσια, τα οποία θα πρέπει να κάνει σε μεγάλο βαθμό χωρίς ανθρώπινη εργαζομένων. Πολλές παγκόσμιες εταιρείες αποσύρονται από την Ασία, γιατί οι εργαζόμενοι ...




Με το εργοστάσιο ρομπότ Adidas θέλει να βάλει και πάλι στο Made in Γερμανία στην παραγωγή. (Φωτογραφία: AP)



Η γερμανική εταιρεία κατασκευής αθλητικών ειδών Adidas είναι η οικοδόμηση ενός εργοστασίου που θα κάνει σε μεγάλο βαθμό χωρίς ανθρώπινη εργαζομένων. Αντ 'αυτού, ρομπότ παραγωγής. Σε περίπου 4.600 τετραγωνικών μέτρων, το μηχάνημα θα κάνει αυτόματα παπούτσια "Made in Germany" στο λεγόμενο "Factory Speed".

Με το εργοστάσιο στο Ansbach Adidas μπορεί για πρώτη φορά μετά από είκοσι χρόνια πάλι εκτέλεσης αναφοράς που κατασκευάζονται στη Γερμανία προϊόντα.Επειδή λόγω των συγκριτικά υψηλό κόστος εργασίας στη χώρα αυτή έχει, επίσης, την παραδοσιακή γερμανική μάρκα αναθέσει την παραγωγή δεκαετίες τους πριν εντελώς σε χώρες με χαμηλούς μισθούς, ιδιαίτερα στην Ασία και απασχολεί περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι. Ωστόσο, δεδομένου ότι οι μισθοί καθώς και στην Κίνα αυξάνονται, οι κατασκευαστές κλωστοϋφαντουργικών ψάξουν για εναλλακτικές λύσεις. Ποιος μπορεί να επενδύσει σε εργοστάσια με ρομποτικές τεχνολογίες, όπως η Adidas για μια συνεργασία με την εταιρεία μηχανικών Manz , και αποθηκεύει ως ίσες με τους εργαζόμενους. Ένα παράδειγμα αυτού παραδοθεί πρόσφατα από τον προμηθευτή της Apple Foxconn: Μετά από μια έκθεση του BBC , η εταιρεία που έχει κερδίσει τη φήμη για την κακή μεταχείριση των εργαζομένων της, ίσο με 60.000 εργαζόμενους αντικατασταθεί από ρομπότ. Έτσι, περισσότερο από το μισό της προηγούμενης 110.000-εργαζόμενος ισχυρό εργατικό δυναμικό έχασαν τις δουλειές τους στο μηχάνημα.

Adidas υπόσχεται ότι δεν είναι τόσο απλά να τρέξει. Η δουλειά του να χάσει Επομένως, ο πρώτος κανείς, αλλά κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει το Speedfactory να να αυξήσει τα στοιχεία για την παραγωγή. Από το επόμενο έτος, είναι τόσο το 2020 κάθε χρόνο 30 εκατομμύρια ζευγάρια παπούτσια είναι πιο έτοιμη σε σχέση με πέρυσι, ανέφερε ο Guardian .

Η αυτοματοποίηση της επιτρέπει να παράγει πιο γρήγορα από ποτέ - και φθηνότερα. Έτσι, Adidas μπορεί να συνεχίσει και πάλι με πολλούς πελάτες για να είναι σε πελάτες ως μια σφραγίδα "Made in Germany" Γράψτε για τα προϊόντα χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουν περισσότερα και για τις ασιατικές χειροποίητα παπούτσια. Στις αντίστοιχες αγορές που αντιστοιχούν σε εγχώρια παραγωγή μόνο για τα προϊόντα γοήτρου, όπως τα εθνικά φανέλες της ποδοσφαιρικής ομάδας και μια θετική επίδραση στα στοιχεία των πωλήσεων. Ωστόσο, η Γερμανία δεν πρέπει να παραμείνει η μόνη Τοποθεσία: βρίσκεται Ρυθμίζει το εργοστάσιο στο Ansbach ως μια επιτυχία, έτσι ώστε Adidas σχεδιάζει να ξεκινήσει την παραγωγή σε άλλες αγορές "ανάκτηση", με άλλα ρομπότ εργοστάσια στη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο ή τις ΗΠΑ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...