Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Πατριαρχείο Σερβίας: Ο Οικουμενιστής και διώκτης των ζηλωτών ορθοδόξων, ο Μαυροβουνίου Αμφιλόχιος, κύριος υπεύθυνος της οπισθοχώρησης του Πατριαρχείου Σερβίας!!!

Date: Ιουνίου 16, 2016Author: Dioptra-News


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Dioptra-News, ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου Αμφιλόχιος , γνωστός για τα Οικουμενιστικά του φρονήματα και τον διωγμό που επιτελεί ενάντια στον αγωνιζόμενο και ζηλωτή Ορθόδοξο Μητροπολίτη Ράσκας κ. ΑΡΤΕΜΙΟ, ευθύνεται για την μεταβολή της Συνοδικής αποφάσεως του Πατριαρχείου Σερβίας, για την συμμετοχή του στην Ληστρική και Αιρετική Σύνοδο της Κρήτης.



Συγκεκριμένα ο κ. Αμφιλόχιος (βλέπε φώτο με τον Πάπα) με δική του, προσωπική πρωτοβουλία μετέβει προ ημερών στην Κρήτη και έλαβε μέρος στην Συνεδρίαση της Γραμματείας προετοιμασίας της ‘Πανορθοδόξου» Συνόδου. Μάλιστα η κίνηση του αυτή, αποδεικνύει και το οικουμενιστικό θράσος του εν λόγω «Επισκόπου» , αφού πραγματοποιήθηκε ολίγες ώρες μετά την απόφαση της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου της Σερβίας να ζητήσει την αναβολή της «Πανορθοδόξου».

Με σημερινή της Έκτακτη συνεδρίαση η Ιερά Σύνοδος της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, αποφάσισε την μεταβολή της πρώτης απόφασης της, για τη μη συμμετοχή της, στην «Πανορθόδοξη» της Κρήτης. Η νεοτέρα απόφαση του Πατριαρχείου Σερβίας, πάρθηκε κάτω από τετελεσμένα και εκβιαστικά διλήμματα, ενός οριστικού σχίσματος εντός της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, γι αυτόν τον λόγο και τέθηκαν όροι για την συμμετοχή της, να συζητηθούν οι ενστάσεις και τα αιτήματα που προ ημερών η Σερβική Σύνοδος είχε δημόσια εκθέσει.

Σε διαφορετική περίπτωση η αντιπροσωπεία του Πατριαρχείου Σερβίας θα αποχωρήσει, αφού τα εσωτερικά προβλήματα και οι έριδες οδηγούν την Σερβική Εκκλησία σε μία πορεία δύσκολη και με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά….
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...