Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Avrupa: Protestolar ve Grevler Yükseliyor

γενικές απεργίες και διαδηλώσεις στο Βέλγιο, τη μεταρρύθμιση του εργατικού


Βέλγιο εμφανίζει ένα πλαίσιο από το Δημόσιο Ένωση Εργαζομένων πραγματοποιούνται από τα μέλη του | Φωτογραφία: AFP

απεργία των εργαζομένων στις μεταφορές έφερε στη ζωή το σημείο στάσης, ιδίως στο γαλλόφωνο τμήμα του Βελγίου. Η απεργία των σιδηροδρομικών εργατών είναι ένα πλήρες 6 ημέρες (από την 1η Ιουνίου) στις Βρυξέλλες συνεχίζεται χωρίς διακοπή, ενώ τα λεωφορεία, τα τραμ και τα τρένα βιώσει ακυρώσεων.



Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονταν για τη μεταρρύθμιση της κυβέρνησης του εργατικού δικαίου περίπου 60.000 στα τέλη της περασμένης εβδομάδας. Επιχειρησιακό μέρος της μεταρρύθμισης της κυβέρνησης για την αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης, βραχυπρόθεσμα και μερικής απασχόλησης διευκόλυνση προσλήψεων και εβδομαδιαίου χρόνου εργασίας για την εταιρεία έχει ως στόχο να αυξήσει σε 45 ώρες.
Λίγες μέρες πριν από το 2016 Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ποδοσφαίρου στη Γαλλία επ 'αόριστον απεργία των σιδηροδρομικών δρόμου



σιδηροδρομικής εταιρείας κράτους (SNCF), οι πληροφορίες που έχει δώσει για να τα ταχύτερα τρένα στη χώρα και μόνο το 60% του χρόνου θα είναι δυνατόν να προβεί σε άλλες απεργία που επηρεάζει το ήμισυ έως το ένα τρίτο. Η κυβέρνηση επέβαλε αυτό το μήνα και η οποία θα λειτουργεί στο πλαίσιο της μεταρρύθμισης νομοσχέδιο της Γερουσίας είχε πυροδότησε μια πανεθνική γενική απεργία και μαχητική αντίσταση. Λόγω της αυξημένης απεργία uptime των εργαζομένων στους σιδηροδρόμους και ενώ άστραφτε στη συνέχιση της γενικής απεργίας ταραγμένοι όλα Γαλλία.
News: isyandan.org
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...