Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»… ΕΚ ΔΥΣΜΩΝ! ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΑ 40 ΝΕΑ HOT SPOT!


Γράφει ο Αντίοχος

Όχι μόνο τα «προσφυγάκια» που έχουν ήδη έρθει κι αυτά που θα’ ρθουν στο μέλλον εξ’ Ανατολών, θα κρατάμε στην Ελλάδα, αλλά θα πάρουμε πίσω και μπόλικα… εξ’ δυσμών!

Έτσι, λοιπόν, στην εκδοθείσα σύσταση της Κομισιόν προς την Ελλάδα, επισημαίνεται ότι «η Ελλάδα, παρά τη δυσχερή κατάσταση που αντιμετωπίζει, καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες για τη βελτίωση του συστήματος ασύλου της από το Φεβρουάριο, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης της συνολικής ικανότητας υποδοχής, καθώς και της αποτελεσματικότητας της υπηρεσίας ασύλου, της δημιουργίας ενός πλαισίου για την παροχή δωρεάν νομικής αρωγής και νέων αρχών υποβολής προσφυγών. Ωστόσο, υπάρχει αρκετό περιθώριο προόδου που πρέπει να επιτευχθεί πριν να είναι δυνατή η επανέναρξη των μεταφορών προς την Ελλάδα βάσει του καθεστώτος του Δουβλίνου, μέχρι το τέλος του έτους, όπως είναι ο στόχος».

Τι σημαίνουν όλα τούτα; Πως μέχρι το τέλος του 2016 (το αργότερο…), σε εφαρμογή της συμφωνίας Δουβλίνο ΙΙ, θα αρχίσουν να μας στέλνουν «πακέτο» οι διάφορες ευρωπαϊκές χώρες όσα «προσφυγάκια» κατάφεραν να φτάσουν σ’ αυτές από την Ελλάδα (πριν το κλείσιμο των συνόρων), αλλά απεδείχθη από την έρευνα που έγινε, ότι δεν ήταν «προσφυγάκια», αλλά λαθρομετανάστες από μη εμπόλεμες περιοχές! Κι εδώ δεν μιλάμε για εκατό και διακόσιους, αλλά για εκατοντάδες χιλιάδες απ’ όσους (περίπου 900.000) πέρασαν το 2015 στην Ευρώπη, μέσω Ελλάδος!

Καταλαβαίνετε τώρα γιατί το συριζοψεκασμένο λεχριταριό ετοιμάζει 40 νέα hot spot, σ’ ολόκληρη τη χώρα; Όχι για τους υπάρχοντες απρόσκλητους –αυτοί έχουν βολευτεί- αλλά για τους εκατοντάδες χιλιάδες που θα μας στείλουν πίσω, οι… φίλοι μας οι Ευρωπαίοι!

Έλληνες, στοιχηθείτε στις γραμμές της Χρυσής Αυγής και αντισταθείτε, όσο υπάρχει ακόμα καιρός. Γιατί αλλιώς, σύντομα θα είμαστε ξένοι μέσα στην ίδια μας την πατρίδα!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...