Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Το σωματείο των εργαζομένων στη ΒΦΛ εξέδωσε χθες ανακοίνωση απάντηση στην εταιρία την στιγμή που οι φήμες για διακοπή λειτουργίας του εργοστασίου εντείνονται. Καθοριστική φαίνεται ότι θα είναι η ημερομηνία 8 Ιουνίου αφού αυτή τη μέρα λήγει ο δανεισμός εργαζομένων της ΒΦΛ στις νέες εταιρίες. Σήμερα το εργοστάσιο υπολειτουργεί. Ο κ. Λαυρεντιάδης πιέζει τους εργαζόμενους και δεν πιέζεται από το αρμόδιο υπουργείο.
Νέο περιστατικό πυρκαγιάς χθες το απόγευμα στον χώρο φιλοξενίας προσφύγων. Κατά πάσα πιθανότητα οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος. Χωρίς την παρουσία του Γιώργου Παυλίδη συνεδρίασε χθες στην Κομοτηνή το Περιφερειακό Συμβούλιο. Άκαρπη η συνάντηση του Θόδωρου Μαρκόπουλου με τον πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ Πέτρο Πετρόπουλο. Η κ. Δήμαρχος φέρεται αποφασισμένη να ακολουθήσει «σκληρή» γραμμή σε σχέση με την στάση της Περιφέρειας να στηρίξει οικονομικά μόνο το φεστιβάλ Cosmopolis. Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο φάκελος για την υποψηφιότητα στην Ουνέσκο του Αρχαιολογικού Χώρου των Φιλίππων. Κρίσιμο το διάστημα 10 με 20 Ιουλίου που θα συνεδριάσει στην Κωνσταντινούπολη το Κέντρο Παγκόσμιας Κληρονομιάς. Προσωπικό καθαριότητας στο Νοσοκομείο άρχισε επίσχεση εργασίας. Ανακοίνωση κατά της Μαρίας Φρατζεσκάκη εξέδωσε χθες ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας. Αύριο και μεθαύριο στην πόλη μας ο ευρωβουλευτής του ίδιου κόμματος Στέλιος Κούλογλου.



Δύο άτομα συνελήφθησαν στο Νομό Καβάλας για κατοχή όπλων και ναρκωτικών. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 34χρονου ιερέα επειδή από το 1996 έως και πρόσφατα έκλεψε εικόνες από δύο εκκλησίες και ένα μοναστήρι. Ήρεμα άρχισαν τα Καλοκαιρινά δρομολόγια των φέρι μποτ σε Καβάλα και Θάσο. Ίσως την Κυριακή ξεκινήσουν οι εργασίες φωτοκατάλυσης στην οδό Ερυθρού Σταυρού. Δύο προτάσεις της Οργανοτεχνικής για λογαριασμό των Δήμων Παγγαίου και Ξάνθης αξιολογήθηκαν θετικά από την ευρωπαϊκή διαχειριστική επιτροπή. Ο έως πρόσφατα αερολιμενάρχης Κέρκυρας αναλαμβάνει εντός των ημερών νέος αερολιμενάρχης Καβάλας. Για το πρόγραμμα Figaro που έχει στόχο την εξοικονόμηση νερού άρδευσης κι υλοποιεί η ΠΕΔ ΑΜΘ έγινε χθες συνάντηση σε ξενοδοχείο της πόλης.



Σε δύο διαφορετικές εκδηλώσεις που γίνονται στην πόλη μας σήμερα το απόγευμα παρουσιάζονται τα βιβλία του Ιωακείμ Κωνσταντινίδη και του Γιώργου Αλεξάτου. Γενική συνέλευση πραγματοποίησε χθες ο Σύνδεσμος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών. Άρχισε χθες η απογευματινή και βραδινή πεζοδρόμηση της παραλιακής οδού Εθνικής Αντίστασης.
proininews.



Οριστικά νέος προπονητής της Ένωσης θα είναι ο Ηλίας Μωσαϊδης. Ομάδα που θα λάβει μέρος στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΚ ετοιμάζει ο ΑΟΚ. Το απόγευμα στο γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» οι ημιτελικοί του εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ. Το Σάββατο στο ίδιο γήπεδο ο μικρός και μεγάλος τελικός.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...