Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Η Δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα και η πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων διαφωνούν με το σχέδιο μετεγκατάστασης των προσφύγων στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου. Το θέμα συζητήθηκε χθες στο δημοτικό συμβούλιο, λίγο νωρίτερα είχε ανακοινωθεί επίσημα η προοπτική μετεγκατάστασης ως το τέλος του μήνα. Ο βουλευτής Τάκης Εμμανουηλίδης επιμένει ότι την Κυριακή που συζήτησε τη μετεγκατάσταση με τη Δήμαρχο, η τελευταία συμφώνησε! Χθες το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Καβάλας ο πρόεδρος της δημοκρατίας.

Καθημερινές είναι οι εντάσεις έξω από το εργοστάσιο των λιπασμάτων, όπως επίσης η ανταλλαγή μηνύσεων των εργαζόμενων με τη διοίκηση. Τους εργαζόμενους επισκέφθηκε χθες η Ζωή Κωνσταντοπούλου και η Ραχήλ Μακρή. Σήμερα θα βρίσκεται στην Καβάλα ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Δελής. Αύριο εκτός του Π. Λαφαζάνη και της Φ. Γεννηματά την Καβάλα θα επισκεφθεί και ο Τάκης Μπαλτάκος, γενικός γραμματέας του νέου κόμματος Εθνική Ενότητα. Μοιράστηκε χθες στους δημοτικούς συμβούλους το πρόγραμμα των εκδηλώσεων των Ελευθερίων. Οι εκδηλώσεις αρχίζουν το απόγευμα της Πέμπτης. Κρίσιμη η αυριανή συνέλευση του δικηγορικού συλλόγου, ετοιμάζεται πρόταση για παράταση της αποχής ως τα μέσα Σεπτέμβρη!

Στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής τονίστηκε ότι θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αρχίσει γρήγορα το έργο πιστοποίησης 8 παιδικών χαρών. Έγκαιρη πρόσληψη ναυαγοσωστών και στους 4 Δήμους του Νομού. Συμφωνεί η Λαϊκή Ενότητα με την μεταφορά των προσφύγων στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου. Σέρβοι δημοσιογράφοι βρίσκονται φιλοξενούμενοι της Δημωφέλεια στην πόλη μας. Λόγω των προγραμμάτων του νέου ΕΣΠΑ η Αναπτυξιακή Καβάλας αρχίζει διαδικασία διαβούλευσης με τους φορείς μέσω εκδηλώσεων που προγραμματίζει σε όλο το Νομό. Τόσο ο Παναγιώτης Μοδούρας όσο και ο Βασίλης Λεμονίδης εξέδωσαν ανακοινώσεις όπου εκφράζουν την ικανοποίηση τους για τη διαδικασία των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο.



Το απόγευμα εκδήλωση του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών στην πλατεία Καπνεργάτη. Το προσεχές Σάββατο στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» η παράσταση «Αντιγόνη» από το σχήμα Νότα. Τον Ιούλιο στα Λιμενάρια το 6ο θερινό σχολείο τέχνης.



Νέες δηλώσεις έκανε χθες ο Λευθέρης Πανταζής για το ενδιαφέρον του για τον ΑΟΚ. Μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Συνέδεσε την πρόταση που θα κάνει με στήριξη που θέλει να έχει από 4 παλιούς συνεργάτες του. Τέλος Ιουλίου- αρχές Αυγούστου το 25ο διεθνές τουρνουά σκάκι στην πόλης μας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...