Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Ομόφωνη απόφαση έλαβε χθες το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας σχετικά με την ανάγκη να μεταστεγαστούν σε νέο χώρο οι πρόσφυγες που φιλοξενούνται στα αντίσκηνα στο Εσκί Καπού. Ο Δήμος Καβάλας θα οργανώσει σύσκεψη φορέων, θα πιέσει το κράτος. Ταυτόχρονα θα εκδοθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας αφού η περιοχή φιλοξενίας είναι ακατάλληλη. Το δημοτικό συμβούλιο θα συνεδριάσει και πάλι την ερχόμενη Δευτέρα το απόγευμα. Σήμερα συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο στην Κομοτηνή.
Οι νέες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο εργοστάσιο των λιπασμάτων δεν εμφανίστηκαν χθες στην Τριμερή του Υπουργείου. Η συνάντηση θα επαναληφθεί. Σήμερα συνεδριάζει το συμβούλιο του σωματείου. Η εταιρία ανακοίνωσε χθες ελαστικές μορφές απασχόλησης. Συνεχίστηκε η αποχή των εξεταστών από τις πρακτικές εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης. Ενώ στην Καβάλα δεν έγιναν χθες εξετάσεις, αυτές έγιναν κανονικά σε όλες τις υπόλοιπες περιφερειακές ενότητες. Για άγνωστους λόγους δεν παραδίδεται στον ΟΛΚ και δεν λειτουργεί η πρώτη συστάδα πλωτών εξεδρών. Διαμαρτύρονται οι ιδιοκτήτες σκαφών. Γέμισαν όλες οι θέσεις, ο ΟΛΚ δημιούργησε λίστα αναμονής! Από το απόγευμα πεζοδρομείται η παραλιακή οδός Ε. Αντίστασης. Το μέτρο θα συνεχιστεί ως το τέλος Σεπτέμβρη, θα ισχύει απόγευμα και βράδυ.



Δεν είναι δυνατόν να αυξηθούν οι μαθητές της πρώτης τάξης του μουσικού γυμνασίου, δηλώνει για τον προσεχή Σεπτέμβρη ο διευθυντής δευτεροβάθμιας Απόστολος Βαγενάς. Σωλήνες για τον αγωγό ΤΑΡ φέρνει πάλι στο νέο λιμάνι το πλοίο South River. Δημοπρατήθηκαν χθες κανονικά δύο έργα του Δήμου Καβάλας, το κυριότερο αφορά επισκευές βελτιώσεις παιδικών χαρών. Η διοίκηση του Νοσοκομείου καταβάλει προσπάθεια να πληρωθούν σήμερα οι καθαρίστριες του κτιρίου. Σεμινάρια τεχνικών ασφαλείας θα οργανώσει το Επιμελητήριο. Παρουσιάζεται σήμερα σε ξενοδοχείο το πρόγραμμα Figaro που υλοποιεί η ΠΕΔ ΑΜΘ.



Το απόγευμα στην Δ. Βιβλιοθήκη εκδήλωση για παιδιά με τον τίτλο «Καλοκαίρι μύρισε». Το απόγευμα γενική συνέλευση Συνδέσμου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών. Τηλεοπτικό σήμα σε όλη την Ανατολική Μακεδονία Θράκη ζητά με ανακοίνωση της η διοίκηση της Περιφέρειας. Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας του συλλόγου Μικρασιατών.



Πρόσωπα από την τοπική κοινωνία θα ενισχύσουν τη διοίκηση του ΑΟΚ. Σήμερα στη Χρυσούπολη ο Βασίλης Χατζηπαναγής. Με ανακοίνωση της η Ένωση συγχαίρει τον Αστέρα για την άνοδο του στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...