Τρίτη 3 Μαΐου 2016

The ‘moderate terrorists’ [supported by the Obama Administration] shoot a rain of rockets on the citizens of Aleppo and its neighborhoods, more terrorist attacks in Hasaka, Hama ~ [Reports]


Έξι άμαχοι σκοτώθηκαν, άλλοι τραυματίστηκαν
σε τρομοκρατικές επιθέσεις στο Χαλέπι γειτονιές

Χαλέπι, RJ / Ghossoun 3 Μαΐου 2016 ~ Έξι άμαχοι σκοτώθηκαν την Τρίτη και οι βαθμολογίες τραυματίστηκαν, σύμφωνα με την αρχική διοδίων λόγω των τρομοκρατικών επιθέσεων με ρουκέτες κοχύλια σε κατοικημένες γειτονιές στο Χαλέπι της πόλης .

Μια πηγή στο Χαλέπι Αστυνομική Διεύθυνση δήλωσε ότι οι τρομοκράτες καύση κοχύλια πυραύλων στις γειτονιές της αλ-Neel Street, αλ-Siryian, αλ-Khalidyia, αλ-Moukambou, αλ-sabil και τα περίχωρα της αλ-Ραχμάν τζαμί αφήνοντας 6 άμαχοι σκοτώθηκαν και 37 τραυματίας.

Η πηγή ανέφερε ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις προκάλεσαν τεράστιες υλικές ζημιές στα σπίτια και proprieties των πολιτών και στην υποδομή των στοχοθετημένων γειτονιές.




Μια πηγή στο Χαλέπι Διεύθυνση Υγείας, δήλωσε ότι οι περισσότεροι από τους τραυματίες αμάχους είναι τα παιδιά και οι γυναίκες και οι τραυματισμοί τους είναι σοβαρές, όπως ο αριθμός των νεκρών αμάχων μπορεί να αυξηθεί.

Τη Δευτέρα, τέσσερις άμαχοι τραυματίστηκαν όταν ένα ορυχείο που φυτεύτηκαν από ISIS τρομοκράτες πήγε στο χωριό Taban στο Hasaka νότια επαρχία και ένας αριθμός των ατόμων που τραυματίστηκαν σε άλλη τρομοκρατική επίθεση με ρουκέτα κοχύλια στο χωριό Ayn al-Kroum στη Χάμα βορειοδυτική επαρχία.

085

Αρκετοί άμαχοι τραυματίστηκαν εξαιτίας
τρομοκρατικών επιθέσεων στην Hasaka, Χάμα

Hasaka, Qabas / Manal 2 Μαΐου 2016 ~ Τέσσερις άμαχοι, μεταξύ των οποίων ένα παιδί, τραυματίστηκαν όταν ένα ορυχείο που φυτεύτηκαν από ISIS τρομοκράτες πήγε στο χωριό Taban στο Hasaka νότια ύπαιθρο.

Μια πηγή στο Hasaka εντολή της αστυνομίας είπε σε μια δήλωση ότι ένα ορυχείο που φυτεύτηκε νωρίτερα από ISIS τρομοκράτες στο χωριό Taban στη νότια επαρχία της Hasaka εξερράγη, τραυματίζοντας τέσσερις πολίτες της ίδιας οικογένειας, μεταξύ των οποίων ένα παιδί.

Στις 20 Απριλίου δύο άτομα τραυματίστηκαν οφείλεται σε έκρηξη σε ορυχείο στο χωριό αλ-Haddajah στη νότια επαρχία της Hasaka.
Αρκετά άτομα τραυματίστηκαν σε τρομοκρατική επίθεση
με κέλυφος πυραύλων στην Χάμα ύπαιθρο

Εν τω μεταξύ, ένας αριθμός των ατόμων που τραυματίστηκαν σε μια τρομοκρατική επίθεση με ρουκέτα κοχύλια στο χωριό Ayn al-Kroum στη Χάμαβορειοδυτική επαρχία.

Μια πηγή της αστυνομίας δήλωσε ότι η τρομοκρατική ομάδα που βρίσκεται στη Tal Hwash στην ανατολική αλ-Ghab στοχευμένες το χωριό με 6 πυραύλων κοχύλια.




Σημείωση συντάκτη.

Οι μισθοφόρος συμμορίες τρομοκρατών στην αμερικανική-Σαουδικής Αραβίας-Τουρκίας-service είναι κατάφωρα χάσει έξω σε όλες τις συριακό έδαφος.

Οι ενισχύσεις των νέων μισθοφόρων που αποστέλλονται από την Τουρκία δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό προς το Χαλέπι και είχαν εκμηδενιστεί πριν.

Ως εκ τούτου, οι υπόλοιπες τρομοκράτες είχαν παγιδευτεί στην υπολειμματική τσέπες στο Χαλέπι και έχουν λάβει εντολές από τα αφεντικά τους να εντείνουν τις τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον του άμαχου πληθυσμού, να δώσει χρόνο στις ΗΠΑ αυτοκρατορική διπλωματία-μηχανής και στις σκλαβωμένη-media να παραποιούν τα γεγονότα, κάνουν τον κόσμο πιστεύουν ότι οι κακοί, οι οποίοι πυροβολούν στον πληθυσμό, είναι η Συρία και το ρωσικό στρατό, για να βρείτε το «casus belli» για την απελευθέρωση ένας πόλεμος των πιο εκτεταμένες κατά της Συρίας (... και ο Ρώσος ...) κυριαρχία ...

Αλλά οι συριακού στρατού παιδιά, και τους συμμάχους τους, ποτέ δεν απολύθηκε κατά του άμαχου πληθυσμού, που αποτελείται από τους ίδιους τους πατέρες, μητέρες, αδελφοί: δεν θα έχουν ακόμη και σήμερα τη λαϊκή υποστήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας του πληθυσμού.

Η ένδοξη και πατριωτική Συριακού Στρατού, που αποτελείται από μέλη του ίδιου πληθυσμού, έχει πάντα και μόνο επιτέθηκαν στους μισθοφόρους και τους τρομοκράτες στην υπηρεσία των ξένων δυνάμεων, με επικεφαλής τις ΗΠΑ.

Όσοι έχουν έστω και μόνο μια ουγγιά της καλή αίσθηση το γνωρίζει.

Μην πάρετε αναρροφάται από τα μεσολαβητικά μάγοι του ΝΑΤΟ και του Αραβικού Κόλπου και να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε ξεκάθαρα ένα πράγμα μόνο, τότε το υπόλοιπο θα είναι πιο εύκολο να ερμηνεύσει: στη Συρία δεν υπάρχει "εμφύλιο πόλεμο", δεν υπάρχουν "αντάρτες", ούτε "Ανθεκτικά" , αλλά μόνο ένα ολόκληρο έθνος, λαός και στρατός, τυχεροί να έχουμε μια γενναία και ειλικρινή πρόεδρο, που αγωνίζονται και αντιστέκονται ενάντια σε ένα ξένο επιθετικότητα από εγκληματικές ψυχοπαθείς, τόσο οι μαριονέτες πΟΥ ΔΕ κουκλοπαίκτες τους στο εξωτερικό ...

( SFP-WP Newsroom )


ΠΗΓΕΣ: Συριακό Εθνικό Πρακτορείο Ειδήσεων Αναφορές Υποβλήθηκε από SyrianPatriots Πολέμου Press Info Δικτύου στη διεύθυνση: https://syrianfreepress.wordpress.com/2016/05/03/aleppo-more-terror/ ~ Re-εκδόσεις είναι ευπρόσδεκτα, αλλά σας παρακαλούμε, να διευκολυνθεί η διάδοση της σωστής πληροφόρησης, η για να αναφέρω όλα αυτά τα πρωτότυπα συνδέσεις και πηγές.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα περιεχόμενα των άρθρων, ομιλιών ή σχόλια σε αυτήν τη σελίδα είναι αποκλειστική ευθύνη των συντακτών τους. Η ομάδα και το συντακτικό προσωπικό της SyrianFreePress Δεν συμφωνώ αναγκαστικά κάθε άποψη που εκφράζεται και δεν είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν ανακριβείς, λανθασμένες ή προσβλητικό δήλωση σε αυτό το άρθρο. Παράπονα και διορθώσεις (επαληθεύσιμα ) θα ευπρόσδεκτη και αποδεκτή. Οι κάτοχοι πνευματικών δικαιωμάτων μπορούν να κοινοποιούν τις αξιώσεις τους σε εμάς, και οι επαληθεύονται περιεχόμενο θα πρέπει να αφαιρεθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...