Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Η φωτογραφία που φέρεται να δείχνει ένα φορτηγό με ένα τρισδιάστατο portal - Εξήγηση


Η εικόνα που κυκλοφορεί στο Facebook ότι η αναφορά σε μια ιστοσελίδα διευθύνεται από το CERN, ή πιο γνωστό ως το Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων γίνεται.


Πολλές εικόνες μέσα από την κύρια περισσότερα ψευδή από άλλα κοινωνικά δίκτυα, αλλά αυτή τη φορά θα ήθελα να αναλάβει και να δώσει ένα παράδειγμα για το πώς μπορείτε να ξεγελάσουν τους ανθρώπους εύκολα.

Η θεωρία των συνωμοτών και ενθουσιασμό για τα θέματα αυτά αναγνώσεις.

Η τεράστια επιταχυντή σωματιδίων που χτίστηκε μεταξύ της Γαλλίας και της Ελβετίας θα μπορούσε να ανοίξει μια πόρτα σε μια άλλη διάσταση αυτού του «κάτι» θα μπορούσε να έχει πρόσβαση ο κόσμος μας. Αυτή είναι, μακράν, η τελευταία δυνατότητα στοχευμένων από έναν επιστήμονα για το τι μπορεί να προκαλέσει αυτό το τεχνολογικό θαύμα του αιώνα.

Αρχίζει να επινοήσει επιχειρήματα για να ολοκληρωθεί η ιστορία.

Sergio Bertolucci, Διευθυντής Ερευνών και Επιστημονικός Υπολογισμός στο CERN, μια οργάνωση που χτίστηκε το Large Hadron Collider, εκτιμά ότι αυτό το εργοστάσιο θα μπορούσε να ανοίξει, έστω και μόνο για μια στιγμή, μια πόρτα σε μια άλλη διάσταση, ένας άλλος κόσμος κάτι που θα μπορούσε να συμβεί μέσα από τον κόσμο μας.

«Από αυτή την πόρτα, θα μπορούσε να φθάσει κάτι, ή θα μπορούσαμε να στείλουμε", δήλωσε ο επιστήμονας, ένας διάσημος θεωρητικός φυσικός. Αυτά τα λόγια είναι αρκετά ασαφής που πυροδότησε διαμάχη σχετικά με τις διαφορετικές ερμηνείες της. Θα μπορούσατε να μιλήσετε σε μια επαφή με μια άλλη διάσταση, ένα παράλληλο σύμπαν, ίσως;

Ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων είναι μια τεράστια εγκατάσταση και υπόγειο συγκρότημα, χτισμένο ανάμεσα στα σύνορα της Γαλλίας και της Ελβετίας για την αναπαραγωγή στη Γη τεράστια αποθέματα ενέργειας παρόμοιες με αυτές που σημειώθηκαν στις απαρχές του σύμπαντος να κατανοήσουν καλύτερα τι είναι φτιαγμένα από ύλη. Μια μηχανή που βρίσκεται σε εξέλιξη, λόγω της περίεργη υπόθεση αφού η λειτουργία του τέθηκε: να πιστεύω ότι αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει στην εμφάνιση μιας μαύρης τρύπας που θα καταπιεί τη Γη για να αφαιρέσει την έναρξη λειτουργίας έγινε σαμποτάζ προς μέλλον.

Η υπόθεση ότι η ενέργεια που αναπτύσσεται μπορεί να επιτρέψει το άνοιγμα της γέφυρας μεταξύ μια άλλη διάσταση και η δική μας δεν παρουσιάζει κανένα κίνδυνο για μας, ούτε για τη σταθερότητα του κόσμου μας, έσπευσε να διευκρινίσει τον επιστήμονα, ο οποίος τόνισε ότι η δυνατότητα να ελέγξετε για νέες διαστάσεις θα μπορούσε να έχει καθοριστικό ρόλο στις γνώσεις μας για το σύμπαν.

Με όλες αυτές τις πληροφορίες υποστηρίζει την ακόλουθη φωτογραφία:


Stargate στην πραγματική ζωή;

Ακούγεται τρελό, αλλά η αλήθεια είναι ότι αν αυτή η σειρά βασίστηκε στην τηλεόραση για να δημιουργήσετε το αποτέλεσμα, αν απλά αναζήτηση στο Google Stargate φωτογραφίες θα πάρετε μια πολύ παρόμοια ατελείωτες εικόνες.



Αλλά η εικόνα που χρησιμοποιείται στο φορτηγό ήταν δίπλα.

Για να ολοκληρώσω, είναι κοινό ότι οι εικόνες που λαμβάνονται έξω από το πλαίσιο με τη δημοσίευση να πιστεύουν πράγματα που δεν είναι.

Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα που θα είναι χρήσιμες για να φέρει και να δείξει ότι είναι μόνο κόλπα.
 

 Giavedoni Eric 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...