Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

m Jong-un Επιδιώκει να Τσιμέντων ρεύματος στο First Βόρειας Κορέας Κογκρέσο σε 36 χρόνια

Οι συμμετέχοντες στο έβδομο συνέδριο του Κόμματος των διέπουν Εργαζομένων στην Πιονγκγιάνγκ, Βόρεια Κορέα, την Τρίτη. Creditκορεατική Κεντρικό Πρακτορείο Ειδήσεων, μέσω της Agence France-Presse - Getty Images

Σεούλ, Νότια Κορέα - Όταν Kim Jong-un , ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, φτάνει στο έβδομο συνέδριο του Κόμματος των διέπουν εργαζομένων, την Παρασκευή, θα 'ουσίαν να παρακολουθούν τη δική στέψη του. Συνάντηση για πρώτη φορά σε μια γενιά, το συνέδριο - στη θεωρία, το ανώτατο όργανο λήψης αποφάσεων της χώρας - θα εδραιωθεί η θέση του ως ανώτατος ηγέτης.



Θα εκλέξει επίσης ένα νέο κεντρική επιτροπή, η οποία με τη σειρά του διορίζει Πολιτικού Γραφείου και προεδρείο του κόμματος. Οι εν λόγω θέσεις αναμένεται να καλυφθεί με μια νέα γενιά νομιμόφρονες τους οποίους ο κ Kim έχει ήδη ανύψωση μέσω εκκαθαρίσεις και ανασχηματισμούς, σύμφωνα με τους αναλυτές.

Μέχρι στιγμής η πιο ενδιαφέρουσα πτυχή της συνάντησης θα είναι η προώθηση του κ Κιμ της του λεγόμενου byungjin πολιτική , η οποία καλεί για την ταυτόχρονη επίτευξη των δύο φαινομενικά ασυμβίβαστες στόχους: ένα πυρηνικό οπλοστάσιο και την οικονομική ανάπτυξη.

Ο κ Kim έχει επιταχυνθεί Βόρεια Κορέα επιδίωξη των πυρηνικών κεφαλών και των βαλλιστικών πυραύλων ικανών να φέρουν τους 's. Ως αποτέλεσμα, η χώρα του έχει έρθει κάτω από πιο διεθνείς κυρώσεις , περιπλέκοντας αυτό που ορίζεται ως κορυφαία προτεραιότητά του στην ομιλία ενός Πρωτοχρονιάς, τον Ιανουάριο: βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης για τους ανθρώπους του.φωτογραφία

Kim Jong-un, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, με στρατιωτικούς αξιωματούχους της εκπαίδευσης το 2015. Ο κ Kim αναμένεται να εκφωνήσει ομιλία την Παρασκευή την αναθεώρηση των 36 χρόνων από τότε η χώρα που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο συνέδριο του κόμματος το 1980.Τα πιστωτικάκορεατική Κεντρικό Πρακτορείο Ειδήσεων, μέσω Agence France-Presse - Getty Images

Οι αναλυτές εκτιμούν ότι byungjin πολιτική του κ Κιμ θα επιβεβαίωσε ως η επίσημη γραμμή του κόμματος, αν και αναβίωση ετοιμοθάνατα οικονομία της Βόρειας Κορέας, ενώ η χώρα βρίσκεται κάτω από τις κυρώσεις είναι μια δύσκολη προοπτική. Έχει πει το συνέδριο θα παρουσιάσει «ένα φιλόδοξο σχέδιο" για τη χώρα του.

«Το συνέδριο είναι μια ευκαιρία για τον Κιμ Γιονγκ-un να κηρύξει επισήμως στο σπίτι και στο εξωτερικό, ότι η εποχή του έχει φτάσει", δήλωσε Koh Yu-Hwan, καθηγητής της Βόρειας Κορέας σπουδές στο Πανεπιστήμιο Dongguk στη Σεούλ. "Θα καυχηθούν για του πυρηνικά όπλα και την ασφάλεια που παρέχουν ως το μεγαλύτερο επίτευγμά του, και στη συνέχεια θα προτρέψει τη χώρα του για να επικεντρωθεί στην ανοικοδόμηση της οικονομίας."


ΔιαφήμισηΣυνέχεια ανάγνωση τα κύρια ιστορία

Ορισμένοι αναλυτές είπε ότι μετά τη συνάντηση, ο κ Kim μπορεί να προσπαθήσει να μειώσει τις εντάσεις στην κορεατική χερσόνησο ως έναν τρόπο να ενθαρρύνει την Κίνα να προσφέρει περισσότερη βοήθεια.

Άλλοι, όμως, παρέμειναν επιφυλακτικοί. "Κιμ Γιονγκ-ουν ποτέ δεν θα σταματήσει την ανάπτυξη πυρηνικών όπλων», δήλωσε ο Τσανγκ Yong-seok, αναλυτής στο Ινστιτούτο για την Ειρήνη και την ενοποίηση Σπουδών στο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σεούλ. «Αυτός δεν θεωρεί την οικονομική μεταρρύθμιση χωρίς πυρηνικά όπλα».

Χαρακτηριστικό Πολυμέσα: Φωτίζει Βόρεια Κορέα


ακροατήριο ο κ Κιμ θα περιλαμβάνει ξένους δημοσιογράφους καλούνται να καλύψουν την εκδήλωση, επιτρέποντας στον κόσμο μια σπάνια ματιά του οράματός του Ανώτατου Ηγέτη για την εξαθλιωμένη ακόμα πυρηνικά όπλα της χώρας του.

Κατά το τελευταίο συνέδριο του κόμματος, που πραγματοποιήθηκε το 1980, ο παππούς του κ Κιμ, ιδρυτικός πρόεδρος της Βόρειας Κορέας, Κιμ Ιλ Σουνγκ, μίλησε για πέντε ώρες για τα επιτεύγματά του κόμματός του, συχνά διακόπτεται από χειροκροτούν συνέδρους. Εκείνη την εποχή, η Βόρεια Κορέα εξακολουθεί να απολαμβάνουν ένα βαθμό οικονομικής και στρατιωτικής πλεονέκτημα σε σχέση με τη Νότια Κορέα.

Αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει. οικονομία της Νότιας Κορέας όρμησε μπροστά, ενώ εκατομμύρια Βορειοκορεάτες πέθαναν από την πείνα κατά τη διάρκεια ενός λιμού στη δεκαετία του 1990. Οι πρόσφυγες εγκατέλειψαν το αποτυχημένο σοσιαλιστικό παράδεισο στη Βόρεια, πολλοί καταλήγουν στην καπιταλιστική Νότο.

Ακόμα, η Βόρεια Κορέα έχει κολλήσει στην οικονομία εντολή του, ακόμα και όταν το σοβιετικό μπλοκ αποσυντεθεί και κομμουνιστική γείτονά της, την Κίνα, υιοθέτησε μεταρρυθμίσεις στην αγορά και ευημερούσε.φωτογραφία

Εικόνες από τους πρώην ηγέτες της Βόρειας Κορέας Κιμ Ιλ Σουνγκ και Κιμ Γιονγκ-ιλ. Ίσως η πιο ενδιαφέρουσα πτυχή του συνεδρίου θα είναι το πώς αναδεικνύει τον κ Κιμ λεγόμενη byungjin πολιτική, η οποία καλεί για την ταυτόχρονη επίτευξη των δύο φαινομενικά ασυμβίβαστες στόχους:. Ένα πυρηνικό οπλοστάσιο και την οικονομική ανάπτυξη CreditDamir Sagolj / Reuters

Ο πατέρας του κ Κιμ, ο οποίος ήρθε στην εξουσία το 1994, υιοθέτησε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης "στρατιωτική πρώτη" κανόνα, επικαλούμενη Λαϊκού Στρατού ως το κύριο διοικητικό εργαλείο, και ποτέ δεν συγκάλεσε συνέδριο του κόμματος. Ζήτησε πυρηνικά όπλα σε πείσμα των κυρώσεων των Ηνωμένων Εθνών, λέει στους ανθρώπους του ότι τα όπλα που θα προστατεύσουν την ανεξαρτησία και την αξιοπρέπειά τους από «τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές."

Ο κ Kim ήταν ακόμα στα τέλη του '20, όταν ο θάνατος του πατέρα του, Kim Jong-il, το 2011 τον εκτόξευσε στην κορυφή του μυστικοπαθείς καθεστώτος. Έξω από αναλυτές που είχαν προβλέψει τη διαφάνεια και διπλωματικό συμβιβασμό σύμφωνα με τους νέους ηγεσία του - ο κ Κιμ είχε ξοδέψει χρόνο στην Ελβετία ως έφηβος - είχε μια έκπληξη στο κατάστημα.


ΔιαφήμισηΣυνέχεια ανάγνωση τα κύρια ιστορία

Ο νεαρός είχε πάνω από 100 υψηλόβαθμων στελεχών κόμμα ή στρατηγοί, συμπεριλαμβανομένων δική θείος του , που εκτελέστηκαν, ενώ και ο ίδιος ας το Εργατικό Κόμμα να ανακτήσει την επιρροή του στο στρατό. Χιλιάδες περισσότερο υποβιβάστηκαν ή εξοριστεί. Έχει κατασκευαστεί εκκαθαρίσεις με τέτοια συχνότητα και σκληρότητα που ο Πρόεδρος Παρκ Γκέουν-χε της Νότιας Κορέας κάλεσε τον κ Κιμ κανόνα, ένα «βασιλεία του τρόμου».

Κύριο σημείο πώλησης του εγχωρίως έχει την εικόνα του ως ένα ισχυρό νεαρό ηγέτη σε θέση να εξοπλίσει τη χώρα του με πυρηνικά όπλα. Τους τελευταίους μήνες, η Βόρεια Κορέα έχει προσπαθήσει να ενισχύσει την εικόνα από την αναφορά επιτυχία σε μια αναταραχή των δοκιμών των τεχνολογιών που απαιτούνται για να αποκτήσει πυρηνικά απεργία, συμπεριλαμβανομένης της δοκιμής του τι λέγεται υποβρύχιο-ξεκίνησε βαλλιστικών πυραύλων .

Η σημερινή Νέα: Ασία Edition

Λάβετε ειδήσεις και αναλύσεις από την Ασία και σε όλο τον κόσμο που παραδίδεται στο inbox σας κάθε μέρα στην ασιατική πρωί.


Βόρεια Κορέα πραγματοποίησε την τελευταία δύο εκ των τεσσάρων πυρηνικών δοκιμών της υπό τον κ Kim, μεταξύ των οποίων μία για Ιανουάριο 6. Η Βόρεια τοποθετείται επίσης δύο δορυφόρους σε τροχιά, την πιο πρόσφατη τον Φεβρουάριο , χρησιμοποιώντας πυραύλους ευρέως πιστεύεται ότι είναι ένα κάλυμμα για την ανάπτυξη ενός διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων.

Μέσα μαζικής ενημέρωσης της Βόρειας Κορέας δεν αναφέρει τι Νότιας Κορέας και Ηνωμένων Πολιτειών αξιωματούχοι ονομάζεται τρεις διαδοχικές αποτυχίες στην έναρξη Musudan μέσου βεληνεκούς βαλλιστικών πυραύλων του τις τελευταίες εβδομάδες.

Jeong Joon-hee, ένας εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Νότιας Κορέας, δήλωσε ότι υπάρχουν υποψίες ότι ο στρατός της Βόρειας Κορέας πιέζεται μπροστά με τις καταδικασμένη δοκιμές για να βοηθήσει δοξάσει την εικόνα του κ Κιμ μπροστά από το συνέδριο του κόμματος.

Όπως ο εθνικισμός έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των νέων Βορειοκορεάτες, δήλωσε ο κ Chang, των οποίων Ινστιτούτο για την Ειρήνη και την ενοποίηση Σπουδών έχει την παρακολούθηση της κοινής γνώμης στο εσωτερικό του Βορρά με συνέντευξη πρόσφατη αποστάτες.

«Αυτός είναι σίγουρα πιο δημοφιλής μεταξύ των νέων από παλιά," είπε ο κ Chang.

"Νεολαία" υπήρξε μια καθοριστική λέξη κλειδί μπροστά από το συνέδριο του κόμματος, δήλωσε Πάρκο Ju-Hwa and Kim Kap-sik, ερευνητές του κυβέρνηση-run Κορέα Ινστιτούτο για την Εθνική Ενοποίηση στη Σεούλ.

Ανέλυσαν περισσότερα από 1.500 άρθρα ο κύριος Βόρειας Κορέας εφημερίδα κόμματος, Rodong Sinmun, έχει πραγματοποιήσει σχετικά με το συνέδριο, και βρήκε "νεολαία" καλλιέργεια μέχρι επανειλημμένα σε διάφορα πολιτικά συνθήματα, όπως "δύναμη της νεολαίας."

"Kim Jong-un προσπάθησε να διαλύσει το άγχος πάνω από τους νέους την ηγεσία του και να δικαιολογήσει την αλλαγή των γενεών» που εισάγει μέσα από το συνέδριο του κόμματος, οι ερευνητές έγραψαν σε ένα κοινό έγγραφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...