Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

ΤΩΡΑ- Εντοπίσθηκε ανήλικη- Εκτιμάται ότι πρόκειται για τη Μαρία Ειρήνη την οποία αναζητούσε η οικογένεια της.


Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίσθηκε ανήλικη τα χαρακτηριστικά της οποίας και τα ρούχα της παραπέμπουν στην 3,5 ετών Μαρία Ειρήνη Πρίντεζη που εξαφανίστηκε την Κυριακή του Πάσχα.



Στην περιοχη της Ελευσινας -συμφωνα με τις πρωτες πληροφορίες- εντοπισθηκε ανηλικο κοριτσι το οποίο φέρεται ως η 3,5 ετών Μαρία ΕιρήνηΠρίντεζη για την οποία είχε εκδοθεί αναγγελία εξαφάνισης Amber Alert.
Στο σημείο μεταβαινουν οι γονείς της ανήλικης προκειμένου να προβουν σε αναγνώριση.
Μια πληροφορία στο κέντρο της Άμεσης Δράσης το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα (01/05) κι ενώ ήταν σε εξέλιξη η αναζήτηση της ανήλικης ανέφερε την κίνηση ενός άνδρα με δικυκλο, με κατεύθυνση προς Ελευσίνα στο οποίο επέβαινε ανήλικη, με τα χαρακτηριστικά και τα ρούχα της, να παραπέμπουν στην 3,5 ετών Μαρία Ειρήνη Πρίντεζη.
Νωρίς το μεσημέρι (02/05) εντοπίσθηκε η ανήλικη η οποία και είναι καλά στην υγεία της.


Εκτίμηση των Αστυνομικών οι οποίοι συμμετέχουν στις έρευνες αναζήτησης της ανήλικης είναι να άγνωστος η άγνωστοι δράστες να είχαν αρπάξει την ανήλικη ωστόσο από την έκταση και την δημοσιότητα σε αναζήτηση της, εγκατέλειψε το κορίτσι στην άκρη του δρόμου προκειμένου να την εντοπίσουν και να επιστρέψει στην οικογένειά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...