Κυριακή 29 Μαΐου 2016

ΙΔΟΥ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ σε ποιόν ανέθεσαν την «διερεύνηση» της έντιμης Θάνου!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ – ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!
ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΕ ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ… ΜΗΝΥΤΗ!
Κατέθεσε λοιπόν ερωτηση «σύσσωμη η ΚΟ» του Μητσοτάκη για την πορεία της μήνυσης Βγενόπουλου κατά της έντιμης Προέδρου του Αρείου Πάγου. Αποκαλύπτουμε λοιπόν εμείς σε αυτούς που «δεν γνώριζαν» μια απίστευτη μεθόδευση που δείχνει πόσο ισχυρό και αδίστακτο είναι ακόμα το σύστημα της διαπλοκής.


Η μήνυση Βγενόπουλου λοιπόν, βρέθηκε στα στοργικά χέρια της κυρίας Ευτέρπης Κουτζαμάνη, η οποία χωρίς καμμιά χρονοτριβή, την ανέθεσε στην αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κυρία … Ευσταθία Σπυροπούλου.
Είδατε ταχύτητα κύριε Μητσοτάκη; Εδώ αρχίζουν και τα ενδιαφέροντα…
Η κυρία Ευσταθία Σπυροπούλου προήχθη τον Μάιο του 2014, επί υπουργείας του αλησμόνητου Χαράλαμπου Αθανασίου.
Η κυρία Ευσταθία Σπυροπούλου είχε εμπλακεί και στην διερεύνηση της υπόθεσης Βατοπαιδίου, όπως ακριβως η κυρία Τσατάνη, υπόθεση στην οποία φυσικά εμπλέκεται και η MARFIN αλλά ουδέποτε αποδόθηκαν ευθύνες, αφού όλως τυχαίως οι «λειτουργοί» προσπαθούσαν να εμπλέξουν τον Καραμανλή και τον Αγγέλου αλλά δεν έβγαλαν άχνα για τις τράπεζες που έστησαν χορό εκατομμυρίων γύρω από το Βατοπαίδι.
Το πλέον προκλητικό όμως είναι ότι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, συγγενικό πρόσωπο πρώτου βαθμού της κυρίας Σπυροπούλου ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ κ. ΦΟΡΟΥ, στενού συνεργάτη δηλαδή του μηνυτή κ. Βγενόπουλου!
Και ερχόμαστε λοιπόν στο ερώτημα: Τι απο όλα αυτά (δεν) γνώριζε η κυρία Κουτζαμάνη; Πως είναι δυνατόν να αναθέτει την υποθεση αυτή στην συγκεκριμένη λειτουργό όταν συντρέχουν τόσοι λόγοι εξαίρεσης;
Και βεβαια, εάν όντως ισχυει η πληροφορία μας ότι η εισαγγελέας …αυτοεξαιρέθηκε, τότε οι ευθύνες Κουτζαμάνη αλλά και του ίδιου του Μητσοτάκη ειναι συντριπτικές.
Είναι πλέον η εποχή που το παραμύθι της «παρένθεσης Παπαγγελόπουλου» φθίνει, και τα στόματα ανοίγουν. Αναμείνατε… (netakias)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...