Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΜΑΗ 2016

Εξ αιτίας της συζήτησης στην ολομέλεια της Βουλής του ασφαλιστικού νομοσχεδίου πραγματοποιείται στις 10 το πρωί στην πλατεία Καπνεργάτη απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ. Επιστολή στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να μην ψηφίσουν το νομοσχέδιο έστειλαν οι αγρότες της ΑΜΘ. Την Κυριακή το πρωί δύο απεργιακές συγκεντρώσεις, στην πλατεία Ελευθερίας και Καπνεργάτη. Ανακοινώσεις υπέρ της συμμετοχής στις απεργιακές συγκεντρώσεις εξέδωσαν το ΠΑΜΕ, η Λαϊκή Ενότητα, το παράρτημα της ΑΔΕΔΥ. Απεργούν και οι οδοντίατροι. Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια των φέρι μποτ.

Νέες πιέσεις ασκεί η διοίκηση της ΒΦΛ στους εργαζόμενους προκειμένου να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις. Φήμες ακόμη και για απολύσεις δημιουργούν κλίμα μεγάλης ανησυχίας στο εργοστάσιο. Ο Δήμος Καβάλας, το Επιμελητήριο και το Ποτάμι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον προκειμένου να βοηθήσουν τον συμπολίτη μηχανολόγο μηχανικό Ευάγγελο Ψαλτόπουλο. Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας ενώ βρίσκεται και σε οικονομική αδυναμία. 6 δημοτικούς αστυνομικούς με προσωρινή μετάταξη από άλλους δήμους της χώρας θέλει να απασχολήσει το Καλοκαίρι ο Δήμος Παγγαίου. Απευθύνει πρόσκληση σε κάθε ενδιαφερόμενο με καταληκτική ημερομηνία την 18η Μάη. Συνέπεια στις υποχρεώσεις της απέναντι στη Δημωφέλεια δείχνει η εταιρία Μαρινόπουλος. Εντός των ημερών θα πληρωθούν τα ενοίκια του καταστήματος στη Δ. Αγορά για τους δύο πρώτους μήνες του 2016. Προσυνδιάσκεψη οργανώνει την Δευτέρα το απόγευμα στην Καβάλα η Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Πρώτη συνεδρίαση σήμερα το απόγευμα για τη νέα ΝΟΔΕ Καβάλας. Νωρίτερα στο Επιμελητήριο ημερίδα για τις εξαγωγές προϊόντων στην Κίνα. Επισκέψεις στα ΚΑΠΗ αρχίζει από σήμερα η Δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα. Επαγγελματίες και Δήμος Καβάλας βρήκαν λύση όσον αφορά την τοποθέτηση γλαστρών στο πεζοδρόμιο της οδού Χ. Σμύρνης. Η Περιφέρεια ΑΜΘ διαπιστώνει αύξηση της τουριστικής κίνησης και στους 5 νομούς με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα. Στη Θάσο ήταν χθες ο Αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης. Εθελοντική αιμοδοσία σήμερα και αύριο στο Επιμελητήριο. Διήμερες εκδηλώσεις στην Κεραμωτή οργανώνει σήμερα και αύριο το απόγευμα ο Δήμος Νέστου.

Για την γιορτή του Αγίου Γεωργίου επίσημος εορτασμός σήμερα το πρωί στην έδρα της ΧΧ Μεραρχίας. Εκδηλώσεις το απόγευμα στην πλατεία των Αντιφιλίππων. Εκδηλώσεις και στο Χαλκερό για την σημερινή γιορτή Ζωοδόχου Πηγής. Την Κυριακή το μεσημέρι αναβίωση του Ποντιακού γάμου στο Ζυγός.

Η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση χθες βράδυ, δεν συμφωνεί με την επίσκεψη στην Καβάλα την Δευτέρα του Παύλου Γερουλάνου. Το Καλοκαίρι του 2011 ως Υπουργός Αθλητισμού είχε φροντίσει για τον υποβιβασμό του ΑΟΚ από τη Σούπερ Λιγκ στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Ρόστερ με 25 παίκτες επιθυμεί για τη νέα χρονιά ο Γιάννης Ταουσιάνης. Η ομάδα κορασίδων βόλει του ΑΟΚ ηττήθηκε χθες βράδυ από την ομάδα του Αξιού. Σήμερα αντιμετωπίζει τον Ηρακλή Ιωαννίνων. (
proininews.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...