Κυριακή 1 Μαΐου 2016

Κοζάνη: Ροτβάιλερ τραυμάτισαν θανάσιμα 5άχρονο αγόρι. Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης των κατοικιδίων


Το ανήλικο αγόρι, με τραύματα στο πρόσωπο και τον κορμό, μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης ενώ συνελήφθη ο ιδιοκτήτης των κατοικιδίων.




Ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα (01/05), λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι, 5άχρονο αγορι- για άγνωστη αιτία- δέχτηκε επίθεση από δύο οικόσιτα σκυλιά ( ροτβάιλερ).
Οπως έγινε γνωστο, ο ανηλικος με τη μητερα μαζί και με άλλα άτομα, παραβρέθηκαν σε οικία, ανάμεσα στα Λευκάδια και το Αργίλο στην Κοζάνη για τον εορτασμό του Πάσχα. Χωρίς να έχουν διακριβωθεί οι συνθήκες υπό τις οποίες τα ροτβάιλερ επιτέθηκαν στο παιδί, στις εκκλήσεις του προέτρεπε η μητέρα του και παρεβρισκόμενοι. Το αγόρι, έφερε τραύματα στο πρόσωπο και τον κορμο εμω μεταφέρθηκε άμεσα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης από τη μητέρα του και φιλικό πρόσωπο, ενώ γείτονες – καλεσαν την Αστυνομία. Το παιδί εισηχθη αμεσα στο χειρουργείο χωρίς οι γιατροί να είναι σε θέση να το κρατήσουν στη ζωή, με τα τραύματά του σοβαρά συνεπεια των οποίων και κατέληξε.
Ο 72άχρονος κάτοχος των κατοικιδιων σκύλων, σε κατάσταση σοκ, συνελήφθη ενώ για τα ακριβή αίτια θανάτου του ανηλίκου αναμένεται η διενέργεια μικρότερης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...