Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 5 ΜΑΗ 2016

Η αλλαγή της χάραξης στο έργο της Σιδηροδρομικής Εγνατίας σημαίνει κατάργηση αυτού, δήλωσε χθες ο αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος. Πρόκειται για απάντηση του κ. Μαρκόπουλου στις πιέσεις που ασκούν οι φορείς των Σερρών για μια Σιδηροδρομική Εγνατία που ουσιαστικά θα διατηρεί τα σημερινά δεδομένα. Ο κ. Μαρκόπουλος ξεχωρίζει τις αντιρρήσεις της Δράμας από αυτές των Σερρών.




Χίλιοι επιβάτες και 200 αυτοκίνητα ήρθαν χθες το απόγευμα στο λιμάνι με το προγραμματισμένο δρομολόγιο του πλοίου Νήσος Μύκονος. Με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώθηκε η κίνηση λόγω του Πάσχα. Αυτή την ώρα καταπλέει στο λιμάνι το κρουαζιερόπλοιο Silver Wind. Μετά από εθελοντική εργασία που έγινε τις προηγούμενες μέρες βάφτηκε εξωτερικά το 16ο δημοτικό σχολείο στην συνοικία του Βύρωνα. Το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ ωραίο. Δεν αλλάζουν τα δεδομένα στη λειτουργία των φαρμακείων του Ν. Καβάλας. Διατηρούνται διημερεύσεις και διανυκτερεύσεις. Σήμερα ταξιδεύουν στην Αθήνα οι Κυβερνητικοί βουλευτές, θα ασχοληθούν με το θέμα της ΒΦΛ. Ούτε χθες η εταιρία προσήλθε στον διάλογο με το σωματείο. Λίγος κόσμος χθες το απόγευμα στην εκδήλωση των εθελοντών αιμοδοτών του Επιμελητηρίου. Αύριο και μεθαύριο εθελοντικές αιμοδοσίες στους χώρους του τοπικού φορέα.



Συνέντευξη τύπου δίνει το πρωί το ΠΑΜΕ για την συγκέντρωση που ετοιμάζει την Κυριακή το πρωί. Μετά την πετυχημένη νέα γεώτρηση στον Πρίνο η καθημερινή παραγωγή ξεπερνά τα 4.000 βαρέλια. Αυτό ανακοινώθηκε χθες από την Ενεργειακή Αιγαίου. Επισκέψεις στα ΚΑΠΗ για Πασχαλινές ευχές άρχισαν χθες ο Μάκης Παπαδόπουλος και η Κατερίνα Ιωαννίδου. Λίγη ακόμη υπομονή με το κόψιμο των χόρτων ζήτησε από τους πολίτες ο αντιδήμαρχος Ζήσης Μπόνιας. Στην Καβάλα θα φιλοξενηθεί τέλος Ιουνίου έκθεση με θέμα την στολή των ευζώνων. Λόγω αποχής εξεταστών δεν έγιναν χθες οι πρακτικές εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης. Απογοητευμένοι οι εκπαιδευτές. Ο Μητροπολίτης Προκόπιος επισκέφθηκε χθες το μεσημέρι τους πρόσφυγες στο Εσκί Καπού, μοίρασε σε αυτούς ρούχα- παπούτσια- είδη πρώτης ανάγκης.



Ο Σύλλογος Καβαλιωτών Θεσσαλονίκης πρόσφερε δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου. Από την Δευτέρα στο «Αντιγόνη Βαλάκου» μαθητικές θεατρικές παραστάσεις σχολείων του Νομού Καβάλας. 18 και 19 Ιουνίου το φετινό φεστιβάλ στο μονοπάτι της Παλιάς Καβάλας.



Οι κορασίδες του ΑΟΚ ηττήθηκαν χθες βράδυ στο πρώτο ματς του πανελλήνιου τουρνουά βόλει που γίνεται στο γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Το πρωί συνέντευξη τύπου του προπονητή του ΑΟΚ. Χθες οι ποδοσφαιριστές είχαν ρεπό. (proininews.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...