Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΜΑΗ 2016

Χωρίς ιδιαίτερες εξελίξεις πέρασαν οι προηγούμενες μέρες στη ΒΦΛ. Το σωματείο συνεχίζει να προσκαλεί τη διοίκηση σε διάλογο, αυτή αρνείται οποιαδήποτε συζήτηση. Την Θοδώρα Τζάκρη – υφυπουργό Οικονομικών αρμόδια για θέματα βιομηχανίας- ενημέρωσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας. Η συζήτηση με την κ. Τζάκρη θα συνεχιστεί άμεσα προκειμένου να υπάρξει κρατική παρέμβαση για τα θέματα του εργοστασίου.



Μικρά προβλήματα κυρίως μέσα στην πόλη προκάλεσε η χθεσινή πρωινή χαλαζόπτωση. Συνεργεία του Δήμου εργάστηκαν στο Παληό, πριν την Ιχθυόσκαλα, στον Βύρωνα. Χώματα απομακρύνθηκαν και από τον κόμβο Φαλήρου. 35 μαθητές σχολών οδήγησης είναι προγραμματισμένο να δώσουν πρακτικές εξετάσεις σήμερα το μεσημέρι. Ουδείς γνωρίζει αν θα προσέλθουν στη διαδικασία οι εξεταστές. Στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την ερχόμενη εβδομάδα θα αποφασιστεί παράταση ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων για την Λευκή Νύχτα σε Ελευθερούπολη και Καβάλα. Στο τέλος της εβδομάδας διαβούλευση με τους Δήμους της ΑΜΘ για το σχέδιο διαχείρισης στερεών αποβλήτων. Δύο κοπέλες σκοτώθηκαν χθες το πρωί σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε στην Εγνατία οδό, στην γέφυρα του Νέστου. Αόριστες θεωρούνται οι απαντήσεις του ΟΣΕ και του ΕΡΓΟΣΕ σε ερώτηση βουλευτή του Νομού Σερρών σχετικά με την χάραξη της Σιδηροδρομικής Εγνατίας.



Ποσό που πλησιάζει τις 160.000 πλήρωσε έως και τη Μεγάλη Εβδομάδα ο Δήμος Καβάλας σε τοπικές επιχειρήσεις για τις πρώτες δαπάνες φιλοξενίας των προσφύγων. Διαμαρτύρονται επαγγελματίες της οδού Χρ. Σμύρνης, δεν θέλουν να τοποθετηθούν κάγκελα στο πεζοδρόμιο μπροστά από τα καταστήματα τους. Το τουριστικό γραφείο Thomas Cook περιλαμβάνει τη Θάσο στις φετινές του προτάσεις για τα ελληνικά νησιά που ξεχωρίζουν. Το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής πρόσφυγες έκλεισαν τον δρόμο μπροστά από τον χώρο που φιλοξενούνται. Διαμαρτύρονται για την σίτιση τους. Την προσεχή Κυριακή το πρωί θα μοιράσει γλαστράκια βασιλικού στους πολίτες ο Μάκης Παπαδόπουλος. Παρουσία του Μητροπολίτη το πασχαλινό γεύμα στο τραπέζι της αγάπης. Την Κυριακή το μεσημέρι επισκέφθηκαν το νοσοκομείο οι βουλευτές Μορφίδης Εμμανουηλίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Παπαδόπουλος και η αντιδήμαρχος Κορίνα Χιώτη Πρασσά. Ανακοίνωση για την πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση του την Κυριακή το πρωί στην πλατεία Ελευθερίας εξέδωσε το ΠΑΜΕ.



Εκπρόσωποι του συλλόγου Καβαλιωτών Θεσσαλονίκης θα βρίσκονται σήμερα στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου. Το μεσημέρι θα δοθεί συνέντευξη τύπου για την εβδομάδα μαθητικού θεάτρου που οργανώνουν μαζί ΔΗΠΕΘΕ και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Το απόγευμα εκδήλωση στο ξενοδοχείο Γαλαξίας των αιμοδοτών του Επιμελητηρίου.



Αρχίζει το απόγευμα στο γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» η προσπάθεια των κορασίδων του ΑΟΚ να προκριθούν στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος βόλεϊ. Το παιχνίδι τους αρχίζει στις 7.30 το απόγευμα. Έφυγε από τον Νέστο ο Αβογιάν, χάνει το υπόλοιπο της περιόδου ο Παπαδάτος. Ξανάρχισε τις προπονήσεις ο ΑΟΚ, την Κυριακή το απόγευμα τελευταίο εντός έδρας ματς με την Θύελλα Φιλώτα. (proininews.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...