Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΑΟΚ- Καμπανιακός 2-0: Βρίσκει ρυθμό, παίρνει τρίποντα…

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης

Ο ΑΟΚ πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη και σταθεροποιείται στην 4η θέση. Ηταν καλύτερος(ειδικά στο β` μέρος), είχε αρκετές ευκαιρίες εκτός από τα δυο γκολ, μ` ένα καθαρά επιθετικό σχήμα . Ο Καμπανιακός έπαιξε ανοιχτά, και απείλησε κυρίως στο πρώτο μέρος, την εστία του Αθανασίου.



Ο Γιάννης Ταουσιάνης, επανέφερε στην ενδεκάδα τους Κυριακίδη, Παππά, που δεν αγωνίστηκαν στην Πτολεμαϊδα, με τον Εορδαϊκό. Διατήρησε την ίδια επιθετική τριπλέτα, με Δουμάνη, Πτηνόπουλο, Λίτσκα ενώ εκτός 18αδας έμειναν οι τραυματίες Γρηγόρης Παπαδόπουλος και Ασημάκης.

Στο 10` από ωραία κάθετη πάσα του Παληγεώργου, ο Δουμάνης τετ α τετ, δε μπόρεσε να προσπεράσει τον Κηπουρό, που του έκλεισε το χώρο. Στο 12` ο Τουμανίδης πρόλαβε την τελευταία στιγμή , το Μπάλιο, που ήταν σε θέση για γκολ.

Στο 20` πάσα του Μπάλιου, σουτ του Πάλλα από καλή θέση , λίγο άουτ.

Στο 29` πάσα του Μπαντάνη, σουτ του Παππά, μπλόκαρε ο Κηπουρός.

Το 1-0 στο 42` με γυριστό του Λίτσκα, μετά από κεφαλιά πάσα του Πτηνόπουλου, από κόρνερ του Κυριακίδη.

Στην επανάληψη στο 55` η πρώτη ευκαιρία για τον ΑΟΚ, με ατομική προσπάθεια του Δουμάνη και πλασέ που εξουδετέρωσε ο Κηπουρός. Στο 62` πλασέ από πλάγια του Παππά, απόκρουση του Κηπουρού. Στο 73` παράλληλη σέντρα του Μπρατσιάνι, κακό πλασέ του Δουμάνη, από κοντά άουτ. Στο 76` από μπαλιά του Μπαντάνη, ο Μπρατσιάνι έφυγε μόνος του και με πλασέ, έκανε το 2-0. Στο 80` σουτ του Πάλλα, εξαιρετική απόκρουση σε κόρνερ του Αθανασίου. Στο 90+ καλό σουτ του Θωμαϊδη, η μπάλα ελάχιστα άουτ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

ΑΟΚ: Αθανασίου, Μπαντάνης, Κυριακίδης, Τουμανίδης, Δέντσας, Παληγεώργος 85` Θωμαϊδης , Παππάς, Μπάτζιος, Πτηνόπουλος 90` Μπλιός , Δουμάνης, Λίτσκας 70` Μπρατσιάνι.

Καμπανιακός: Κηπουρός, Κουντουράς 60` Κατσαρός , Αλμπάνης, Δουρμούζης, Χρήστου 73` Φουρτσίου , Χατζόπουλος, Μπάλιος , Σαπανίδης, Πάλλας, Σταυρόπουλος, Προβατίδης 46` Βούζας.

*Δηλώσεις προπονητών



Γιάννης Ταουσιάνης(προπονητής ΑΟΚ): « Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη 2η νίκη που κάνανε. Στις προπονήσεις τους λέω καθημερινά, ότι πρέπει να αποκτήσουν παθολογική αρρώστια με τη νίκη. Έτσι πρέπει για την ιστορία, αυτής της ομάδας. Στο Α` μέρος, δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και είχαμε έλλειψη αυτοπεποίθησης. Αυτό παρατηρείται όταν δεν πάνε καλά τα πράγματα στην έδρα μας. Στο Α` μέρος ίσως δεν αξίζαμε να προηγηθούμε. Στο Β` μέρος άλλαξαν πολλά πράγματα, επιβάλαμε το ρυθμό μας , βγάλαμε επιθέσεις και ευκαιρίες. Κερδίσαμε δίκαια».



*Λεωνίδας Υφαντίδης(προπονητής Καμπανιακού): « Συγχαρητήρια στην Καβάλα, για τη νίκη της, η οποία ήταν δίκαιη. Εχασε ευκαιρίες, όπως χάσαμε και εμείς στο Α` μέρος. Το πρώτο γκολ ήρθε σ` ένα λεπτό, όπου περιμέναμε να τελειώσει το ημίχρονο, για να δούμε τι θα κάνουμε. Από ένα κόρνερ και αδράνεια της άμυνας, προηγήθηκε η Καβάλα. Το Β` μέρος ανήκει κυριολεκτικά στους γηπεδούχους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...