Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

The Blessed Bigotry of Mr Trump

Image Credit: Gage Skidmore
ΙΣΡΑΗΛ Shamir

Μόνο ένας χαζός ψάρια θα παραπονεθεί αν ένας άνθρωπος ήταν να πει: «Εγώ ποτέ δεν τρώνε τα ψάρια, και δεν σκοπεύω να τρώνε τα ψάρια". Μόνο το πιο χαζό ψάρι θα καταδικάσουν τον άνθρωπο ως φανατικός: «Τι! Δεν μας αρέσει! "Και όμως, μουσουλμανική αμερικανούς φίλους μας προφανώς να μιμηθεί το ηλίθιο ψάρι κατά την ομιλία του Donald Trump.

Μίλησα και του Trump. Ριζική μουσουλμανική Αμερικανός φίλος μου φώναξε σε έναν κατάλογο εξυπηρετούν: "Και τι γίνεται με τα ρατσιστικά του σχόλια για τους μουσουλμάνους που είναι παρόμοια με εκείνες που γίνονται για τους Εβραίους δεν είναι όλα ότι εδώ και πολύ καιρό; Θα έχουμε τον δεχτεί σε αυτή τη βάση, καθώς και άρρωστη στάση του για υπέρβαρες γυναίκες; Μήπως βλέπουν όλοι ότι ??????????????????? !!!!! "

Αναφέρθηκε στην ιδέα Trump να απαγορεύσει μουσουλμάνους από μεταναστεύουν στις ΗΠΑ. Πράγματι, αυτό ακούγεται απαίσια, και η σύγκριση με τους Εβραίους έχει γίνει πολλές φορές.

Ωστόσο, εγώ θα σας πω: αν Trump θα υπόσχονται να απαγορεύσει τους Ρώσους (αντί των Μουσουλμάνων) από μεταναστεύουν στις ΗΠΑ, αυτοί οι λογικοί άνθρωποι θα τον χειροκροτήσουν δυναμικά αντί να αποκαλώντας τον φανατικός. Αν ήταν να στείλει πίσω στο σπίτι όλους τους Ρώσους οι οποίοι μετανάστευσαν από το 1990, θα αναφέρουμε δρόμους μετά από αυτόν. Για δύο λόγους:

1) Η μετανάστευση στις ΗΠΑ είναι μια σοβαρή διαρροή εγκεφάλων και ένα πρόβλημα για τη Ρωσία - και για όλα τα άλλα έθνη, όπως καλά. Καλά εκπαιδευμένο ειδικούς, γιατρούς και μηχανικούς, τεχνικούς και λογιστές εγκαταλείψουν τις πατρίδες τους και να φέρει το πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό τους προς τις ΗΠΑ.

2) Ποιο είναι το χειρότερο, πολλές σημαντικές Ρώσοι ετοιμάζονται να φύγουν για τις ΗΠΑ, και ό, τι κάνουν στο σπίτι γίνεται για το καλό των ΗΠΑ, όχι για το καλό της χώρας τους.

Κοιτάξτε, για παράδειγμα, στην κ Αντρέι Kozyrev, πρώην Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, και τώρα μια ευτυχισμένη δημότης της Φλόριντα. Ήταν ένας προκάτοχός της κραταιάς Σεργκέι Λαβρόφ και ο διάδοχος του ανθρώπου σιδήρου Αντρέι Γκρομίκο, "ο κ nyet», αλλά θα μπορούσε να ονομαστεί "Ο κ Da», Da είναι Ναι στα ρωσικά.

Μια πλήρης καταβληθεί και ανήκει πράκτορας της CIA στη θέση του, ποτέ δεν θα είναι σε θέση να καταστρέψει τόσο πολύ ζημιά στη Ρωσία, όπως έκανε και ο κ Kozyrev. Ήταν ο άνθρωπος που έφερε το ΝΑΤΟ προς τα ανατολικά, σε όλη τη διαδρομή με τα ρωσικά σύνορα. Ήταν ο άνθρωπος που παραιτήθηκε από τον ρωσικό στρατό από τη Γερμανία χωρίς όρους. Είπε ότι τα εθνικά συμφέροντα (της Ρωσίας) δεν έχουν καμία σημασία δίπλα σε άνθρωπο: αξίες (διαβάστε Δυτική). Υποστήριξε κυρώσεις και το δικαστήριο της Σερβίας, σταμάτησε Κούβας το εμπόριο και σχεδόν κατέστρεψε την Κούβα. Ο ίδιος πούλησε τη χώρα του κάτω από τον ποταμό, και τώρα ζει στις ΗΠΑ και συμβουλεύει την κυβέρνηση πώς μπορούν να ανατρέψουν τον κ Πούτιν και του Ινστιτούτου «αλλαγή καθεστώτος».

Θα ήταν ωραίο αν ο κ Trump ήταν να απελάσει τον κ Kozyrev και οι όμοιοί του πίσω στη μητέρα του, τη Ρωσία. Αυτό θα διδάξει σημερινή-Kozyrevs να παραμείνουν πιστοί στη χώρα τους. Ρώσοι θα χειροκροτήσουν το ευλογημένο μισαλλοδοξία του νέου Αμερικανού Προέδρου.

Ποια είναι η αλήθεια σχετικά με τους Ρώσους, είναι επίσης αλήθεια σχετικά με τους μουσουλμάνους, και όλα τα υπόλοιπα. Η μετανάστευση είναι ένας τρόπος για να δεχτεί turncoats και να πάρει τα μυαλά. Ένας καλός μουσουλμάνος γιατρός κινείται προς τις ΗΠΑ: αυτό σημαίνει μια μουσουλμανική χώρα θα πρέπει να κάνουμε χωρίς ένα γιατρό.Ένας μουσουλμάνος πολιτικός κινείται προς τις ΗΠΑ: αυτό σημαίνει ότι το άτομο εργάστηκε προς όφελος των ΗΠΑ για πολλά χρόνια.

Ξέρετε μετανάστευση είναι κακό για τους εργαζόμενους της χώρας που λαμβάνει, αλλά η μετανάστευση είναι κακό για τις δωρήτριες χώρες, καθώς και. Αν ήμουν ένας Αμερικανός μουσουλμάνος (και δεν είμαι ούτε), θα ψηφίσουν για τον κ Trump, λόγω της υπόσχεσή του να απαγορεύσει μουσουλμανική μετανάστευση. Αν Νοιάζομαι για το Μεξικό, θα ήθελα να ψηφίσει για τον κ Trump, λόγω της υπόσχεσή του για να χτίσει το τείχος μεταξύ των κρατών. Μέσω αυτής της πορώδη σύνορα των ΗΠΑ είναι χάλια έξω πιο δυναμική τους άνδρες και τις γυναίκες από το Μεξικό.

Ναι, αλλά τι γίνεται με σύγκριση με τους Εβραίους; Πράγματι, οι ΗΠΑ θα είναι πολύ καλύτερα με λιγότερα εβραϊκή μετανάστευση, καθώς και. Θα πρέπει να υπάρχουν λιγότερες Nulands και Kagans, λιγότερες νεοσυντηρητικούς, λιγότερες ακτιβιστές AIPAC και ADL αρχές επιβολής του νόμου. Μπορείτε να φανταστείτε τις ΗΠΑ χωρίς την επιρροή Abe Foxman της; Το Hollywood χωρίς Ολοκαύτωμα ταινίες; Οι ΗΠΑ, χωρίς τον πόλεμο στο Ιράκ, οι ΗΠΑ χωρίς το Ισραήλ Lobby του; Δεν είναι αυτό ένα όνειρο; Δεν αξίζει τον κόπο να παραβλέψουμε τη μισαλλοδοξία για ένα τέτοιο στόχο;

Τέλος πάντων, μισαλλοδοξία είναι μια νεότευκτων αδίκημα, αδίκημα που οι πατέρες μας ήταν μακάρια απληροφόρητοι. Πρόκειται για μια εφεύρεση των ημερών μας. Πράγματι παλιά ήλιο βρετανική συνταγματαρχών στην Ινδία είχαν περιγραφεί ως «φανατικούς», αλλά δεν ήταν ένα ισχυρό επίθετο, μάλλον στο επίπεδο της «παλιάτσος». Οι Εβραίοι δεν είναι φανατικοί: δεν επιτρέπουν Παλαιστίνιους ακόμη να χρησιμοποιήσετε τις ίδιες εθνικές οδούς οι Εβραίοι χρησιμοποιούν το εβραϊκό κράτος τους, αλλά υπάρχουν φανατικοί, OH όχι. Αυτή η κοινωνική αδίκημα είναι ένα θανάσιμο αμάρτημα για Εθνικούς μόνο, γιατί αν σήμερα ένας άνθρωπος θα αναφέρονται σε μια μουσουλμανική ή Μαύρο ως εκ τούτου, αύριο μπορεί να καλέσετε έναν Εβραίο - «Εβραίος», ο Θεός να μας σώσει από τέτοιο ενδεχόμενο.

Δεν υπάρχει καμία ζημιά να περιγραφεί ως ένα μαύρο ή ένα αγγλο, ή έναν Εβραίο. Αυτά είναι τα παλιά σεβάσμιος κοινότητες, δυστυχώς, αποσύνθεσης τώρα κάτω από την επίθεση της μαζικής μετανάστευσης και της νεοφιλελεύθερης ληστείας. Κάθε μία από αυτές που παρέχονται καλύτερες γιους και τις κόρες τους για το κοινό καλό, ενώ το χειρότερο τους γιους τους προσπάθησαν να τσιμπήσετε ό, τι μπορούσαν για δικό τους όφελος. Μόνο ένας ανόητος άνθρωπος θα μπορούσε να λειτουργήσει με σύνθημα τη στιγμή ακούει κοινότητα του αναφέρεται σε λιγότερο από κολακευτικό όρους.

Εντυπωσιάστηκα από Trump διστάζουν να καταδικάσουν David Duke, ο άνθρωπος του οποίου η καταδίκη είναι de rigeur επειδή κάποιοι πριν από σαράντα χρόνια ήταν μέλος της κάρτας που μεταφέρουν της Κου-Κλουξ-Κλαν. Σαράντα χρόνια είναι ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά ο David Duke είναι πάντα αποκλείονται από τη συμμετοχή στο διάλογο για το ότι ήταν ένας ηγέτης KKK, αλλά Yossi Halevy, ένα πρώην μέλος της Kahane Gang (εξίσου ρατσιστικό) γράφει για τη Νέα Δημοκρατία . Amitai Etzioni, η θέση του καθηγητή στο Πανεπιστήμιο George Washington, έκκληση για παγκόσμιο πόλεμο πυρηνικά. Ο David Duke δεν έφθασε ποτέ αυτό το επίπεδο της κτηνωδίας, αλλά αποκλείεται από συζήτηση, ενώ δεν είναι. Ατού είναι πραγματικά ένα ισχυρό γενναίος άνθρωπος, αν τόλμησε να διστάσει ένα δευτερόλεπτο πριν καταδικάζοντας Δούκα. Τώρα μπορούν να καταπιούν τα δηλητηριώδη φίδια και πίνουν το υγρό πυρ.

Trump είπε ότι οι μουσουλμάνοι χόρεψαν για τη χαρά στις 9/11. Λοιπόν, όχι μόνο τους μουσουλμάνους, αλλά όλος ο κόσμος έξω από τις ΗΠΑ ήταν ευχαριστημένος με την πτώση των Δίδυμων Πύργων. Ο Γάλλος στοχαστής Μποντριγιάρ έγραψε "Όλοι το ήθελε." Έγραψα για 9/11:

Αυτοί [οι δράστες] θα μπορούσε να είναι σχεδόν κανέναν: American Εθνικιστές, American κομμουνιστές, Αμερικανός φονταμενταλιστών χριστιανών, Αμερικανός Αναρχικοί, όποιος απορρίπτει τους δίδυμους θεούς του δολαρίου και του Μ-16, ο οποίος μισεί το χρηματιστήριο και παρεμβάσεις στο εξωτερικό, που ονειρεύεται Αμερική για τους Αμερικανούς, οι οποίοι δεν θέλουν να υποστηρίξουν τις προσπάθειες για την παγκόσμια κυριαρχία. Θα μπορούσαν να είναι ιθαγενείς Αμερικανοί επιστρέφουν στο Μανχάταν, ή Αφρο-Αμερικανούς οι οποίοι ακόμα δεν έχουν λάβει αποζημίωση για τη δουλεία.

Θα μπορούσαν να είναι οι ξένοι του σχεδόν κάθε εξαγωγή, όπως η Wall Street και το Πεντάγωνο κατέστρεψε πολλές ζωές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Οι Γερμανοί μπορεί να θυμηθεί το φλογερό ολοκαύτωμα της Δρέσδης με τις εκατοντάδες χιλιάδες ειρηνικούς πρόσφυγες αποτεφρωθεί από την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ. Ιάπωνες δεν θα ξεχάσουμε το πυρηνικό ολοκαύτωμα της Χιροσίμα. Ο αραβικός κόσμος εξακολουθεί να αισθάνεται την υφέρπουσα ολοκαύτωμα του Ιράκ και της Παλαιστίνης. Ρώσοι και Ανατολική Ευρωπαίοι αισθάνονται ντροπή του Βελιγραδίου εκδικήθηκε. Λατινοαμερικάνοι σκεφτείτε αμερικανική εισβολή του Παναμά και της Γρανάδας, της κατέστρεψε τη Νικαράγουα και φυλλόπτωση Κολομβία. Ασιάτες μετρούν τους νεκρούς του πολέμου του Βιετνάμ, βομβαρδισμούς στην Καμπότζη, το Λάος δραστηριότητες της CIA σε εκατομμύρια. Ακόμη και μια φιλο-αμερικανική, ρωσική τηλεόραση ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός δεν θα μπορούσε να μην λέει, «τώρα οι Αμερικανοί αρχίζουν να καταλαβαίνουν τα συναισθήματα της Βαγδάτης και του Βελιγραδίου».

Θα μπορούσε να είναι κάποιος που έχασε το σπίτι του στην τράπεζα, ο οποίος πιέζεται από τη δουλειά του και μονίμως άνεργοι, ο οποίος ανακηρύχθηκε Untermensch από τη νέα Herrenvolk . Θα μπορούσαν να είναι οι Ρώσοι, Μαλαισιανών, Μεξικανοί, Ινδονήσιοι, Πακιστανοί, Κονγκό, Βραζιλιάνοι, Βιετνάμ, καθώς η οικονομία τους καταστράφηκε από το δίδυμο της Wall Street και το Πεντάγωνο. Θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε, και είναι όλοι. Ταυτότητά τους είναι αρκετά άσχετο όπως το μήνυμά τους είναι πιο σημαντική από την προσωπικότητά τους και το μήνυμά τους διαβάζεται δυνατά και καθαρά στην επιλογή των στόχων.

Έτσι, ο κ Trump δεν ήταν λάθος, μετά από όλα: τα εκατομμύρια των μουσουλμάνων, μεταξύ άλλων, ήταν ευτυχής εκείνη την ημέρα. Σίγουρα δεν είναι όλα, αλλά ποτέ δεν είπε όλα.

Αν ήμουν αμήχανα Αμερικανός μουσουλμάνος, αυτός που νοιάζεται για το Ισλάμ, θα έλεγα στον εαυτό μου: η οποία υποψήφιο, αν εκλεγεί, θα κάνει λιγότερο κακό στην Ummah, στον μουσουλμανικό κόσμο; Θα πρέπει να υποστηρίξει την κυρία που ήταν τόσο θηριώδη χαρούμενη στην βλέποντας το φρικτό brutal death ενός μουσουλμάνου ηγέτη, Μουαμάρ Καντάφι; Θα πρέπει να υποστηρίξει την κυρία που θα κάνει αυτή την εβδομάδα την εμφάνισή αστέρι της στο συνέδριο του AIPAC, υποσχόμενος να κάνει προσφορά του Ισραήλ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια; Ή, για εκείνο το θέμα, θα πρέπει να στηρίξει τον Τεντ Cruz που παίρνει τις διαταγές του στο Τελ Αβίβ, ή θα πρέπει να μάλλον στηρίξει τον άνδρα τον οποίο Cruz κατηγορείται ότι είναι ένας εχθρός του Ισραήλ;

Σίγουρα αυτό ήταν μια παράνομη κατηγορία? Trump έχει εβραϊκή γιους-σε-δικαίου? αλλά και πάλι, κανείς δεν έχει κατηγορηθεί για άλλους υποψηφίους του ποτέ παραλείποντας να κάνει το θέλημα του Ισραήλ.

Κατά την άποψή μου, τα σφάλματα που συνήθως αποδίδεται στον κ Trump είναι πραγματικά ελάχιστες. Παλιάτσος? Νάρκισσος? Φανατικός? Ποιός νοιάζεται. Η επόμενη θα πω την προσωπική υγιεινή του είναι ούτε τέλεια. Ότι κλάνει στο κοινό. Τέτοιου είδους κατηγορίες θα είναι της αξίας ενώ μάζευε έναν επισκέπτη να μείνει πάνω από το Σαββατοκύριακο.

Είμαστε μπροστά σε δύο μεγάλες μελέτες τελείως διαφορετικού μεγέθους. Βρώμικα νύχια και δυνατά αποβάλουν δεν έρχονται κοντά σε αυτό. Και ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ θα πρέπει να ασχοληθεί με αυτό.

Το Πεντάγωνο ζητά ένα δροσερό τρισεκατομμύρια δολάρια για να δημιουργήσει μια εντελώς νέα γενιά των πυρηνικών όπλων. Το αποκαλούν "αναβάθμιση", αλλά οι ειδικοί λένε ότι αυτά είναι τα νέα οπλικά συστήματα, πιο θανατηφόρα, πιο ακριβής και πιο πιθανό να χρησιμοποιηθεί. Αυτή είναι μια νέα Χιροσίμα στην παραγωγή, και αυτή τη φορά ίσως οι ρωσικές φορείς θα βασανίζω στον πυρηνικό θερμότητας, ενώ οι Αμερικανοί θα πρέπει να αποτεφρώνονται από τη νέα γενιά των ρωσικών πυραύλων. Πρόεδρος Ομπάμα, ο Θεός τον ευλογεί, δεν το εγκρίνει ακόμη. Εμείς - και εννοώ τον κόσμο, όχι οι σιχασιάρεις γραφείς - ανάγκη να σταματήσει αυτό το πρόγραμμα νεκρούς. Donald Trump είναι πιθανό να αποφευχθεί αυτή η τρέλα. Για την τιμή αυτή, μπορεί να μου τηλεφωνήσει μια kike όλη την ημέρα, αν του ταιριάζει.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ άρχισε τρία προγράμματα: TISA, TPP, ΤΤΙΡ ? αν ολοκληρωθεί, θα υποδουλώσουν την ανθρωπότητα και να σκοτώσει τα απομεινάρια της δημοκρατίας που απολαμβάνουμε. Δημοκρατικοί του Ομπάμα πιέζουν για αυτό. Αυτό είναι πραγματικά ακόμα πιο επικίνδυνη από τα πυρηνικά όπλα της νέας γενιάς. Αυτό το τέρας πρέπει να σταματήσει. Donald Trump είναι πιθανό να το κάνει, για τα προγράμματα αυτά είναι η επιτομή της ό, τι πολέμησε εναντίον.

Αυτά τα δύο στοιχεία είναι πιο επείγουσα και πιο σημαντική από οποιαδήποτε καταγγελία κατά Trump. Δεν του αρέσει παχύσαρκες γυναίκες; Ποιός νοιάζεται? Αφήστε τα παχύσαρκες γυναίκες διαχειρίζονται χωρίς λατρεία κ Τραμπ, αν θα σταματήσουν αυτά τα κακά σχέδια.

Πρόεδρος Trump δεν είναι πιθανό να συνεχιστεί με τους ελιγμούς στη Νότια Κορέα, αυτό το ευαίσθητο σκανδάλη ενός πυρηνικού πολέμου. Τώρα, δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες των ΗΠΑ ασκούν στη Νότια Κορέα πώς να σκοτώσει τον πρόεδρο της Βόρειας Κορέας. Εγώ δεν αστειεύομαι και δεν υπερβάλλω. Αυτή είναι η περιγραφόμενη στόχος των ελιγμών, και οδηγούν τον πρόεδρο τρελός Βόρεια Κορέα. Ερχόμενοι από την Sony-made και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ επηρεάζεται ταινία περιγράφει τη δολοφονία του, αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Αν Trump θα ξεχάσουμε τη Βόρεια Κορέα, που θα είναι ο πρόεδρος που μου αρέσει.

Trump είπε ότι δεν θα σκίσω την πυρηνική συμφωνία Ιράν? δεν θα πολεμήσει μέχρι την τελευταία της Συρίας για να αφαιρέσετε Μπασάρ Άσαντ. Αν θα, ας πούμε ό, τι θέλει για το λίπος γυναίκες, ακόμα και τα πιο ανατρέποντας τα πράγματα. Η θεία μου, ένας γιατρός, συνήθιζε να λέει δεν υπήρχαν λίπος γυναίκες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, ώστε να μην μπορεί να είναι μια ασθένεια. Αυτό είναι πιθανώς αρκετά άσχημη γεύση.

Δεν είμαι σίγουρος εάν οποιοδήποτε επιχείρημα θα λειτουργήσει εναντίον δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ σούπερ-πλούσιοι περνούν στις διαφημίσεις τους κατά Trump. Ωστόσο, δώστε μια σκέψη: αυτά τα δυσάρεστα υπερ-πλούσιοι δεν είναι γνωστό για την καλοσύνη τους. Αν είναι έτοιμοι να δαπανήσουν τόσα πολλά χρήματα για να σταματήσει ατού, ίσως θα πρέπει να υποστηρίξει Trump;

Σε κάθε περίπτωση, θα είναι απογοητευμένοι. Παντρευτεί, και θα το μετανιώσετε? δεν παντρεύονται, θα το μετανιώσετε, - δήλωσε ο Δανός φιλόσοφος Κίρκεγκωρ. Έτσι μπορείτε να παντρευτεί, και ναι, μπορείτε να ψηφίσετε για Trump - ακόμα κι αν θα είναι απογοητευμένοι. Γιατί αν ψηφίσετε για Κλίντον (ή ο Θεός να μας φυλάει, Cruz) θα κατευθυνθείτε προς την πυρηνική καταστροφή και την υποδούλωση της ανθρωπότητας.Trump είναι ένα μακρινό σουτ για τη λογική, αλλά είναι καλύτερα από ό, τι μια σίγουρη καταστροφή. http://www.intifada-palestine.com/2016/03/57080/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+intifada-palestine%2FyTiY+%28Intifada+Palestine%29

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...