Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Κολομβία: Κυβέρνηση αναβάλλει διαπραγματεύσεις ειρήνης με τους FARC

Σε λιγότερο από δέκα ημέρες, πάνω από τη δολοφονία τεσσάρων ηγέτης της κοινότητας Andrés Gil Gutiérrez, ο Πρωθυπουργός Juan Manuel Santos έκανε μια δήλωση σήμερα, "Τι περιμένουμε από την περίοδο μετά τη σύγκρουση;», με ρώτησε ...


Juco ένα νεαρό ηγέτη από Σοάτσα, ενός λαού ιθαγενών ηγέτη από Κάουκα, Antioquia εξακολουθεί να είναι ένα ηγέτες των αγροτών και των ηγετών των αγροτών από τους κόλπους της κοινότητας ηγέτη από Κάουκα σκοτώθηκαν, μεταξύ των οποίων 4 σε λιγότερο από 10 ημέρες. Την περασμένη εβδομάδα είχε σταλεί στο σπίτι για να κόψει το κεφάλι ενός σκύλου με το ίδιο θα συμβεί και σε σας σημειώστε τους ηγέτες ένωση του Ατλαντικού. Καθ 'όλη τη χώρα, «κοινωνική κάθαρση» των φυλλαδίων αναφέρουμε περιφέρονται. Παρόλα αυτά, κανένας από αυτούς δεν ήταν μεγάλη είδηση ​​στα μέσα ενημέρωσης, αλλά πρόκειται για μια εβδομάδα στα μέσα ενημέρωσης δείχνουν τρόμου ειδήσεις σχετικά με το FARC στην Conejo.

Κριτική σκέψη ή αριστερά ο Πρόεδρος για να πούμε ότι αυτή η χώρα είναι αρκετά μεγάλο μέρος Σάντος, θα είναι η δεύτερη πολιτική γενοκτονίας του πρωθυπουργού, όπως σας δώσει μια σοβαρή paramilitarizml αγώνα ως πρόεδρος δεν θα μας περάσει ως επικεφαλής της ειρήνης στην ημερομηνία που συνεχίζουν να σκοτώνουν.

Αν συνεχίσετε να μας σκοτώσουν, εμείς των ειρηνευτικών συνομιλιών, οι πόλεις, παραμορφώνουν, να στραφούν προς τη χρήση των ανθρώπων στη δημόσια σφαίρα, ακτήμονες αγρότες φθηνού εργατικού δυναμικού, οι άνεργοι εργάτες στον εργαζόμενο τομέα των υπηρεσιών, τους ασθενείς, τους πελάτες, τις τεχνικές φοιτητές να μαθητευόμενος οικονομικές ομάδες που θέλουν να κάνουν πλανόδιους πωλητές επαίτες και την κυβέρνηση ως μια επίδειξη show θα δούμε.

Πληθυσμός% 0.4'n που είναι ο ιδιοκτήτης του 44% της γης, ποτέ δεν έφτασε νεωτερικότητα, μεσαιωνική οικονομία προτιμούν μια χώρα με έλλειμμα των μονοπωλιακών καπιταλιστών, δεδομένου ότι τα μεγάλα γαιοκτήμονες και τα δικαιώματα των ενόπλων αν λυγίσει μπροστά μας τα κεφάλια μας, αν συνεχίσει να μας σκοτώσουν.

Η κυβέρνηση του προέδρου της Κολομβίας Χουάν Μανουέλ Σάντος πριν από τη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαρτίου σε σημερινή ανακοίνωση, "μια κακή συμφωνία» με την ομάδα FARC να αποφευχθεί η υπογραφή είπε ότι ανέβαλε την υπογραφή της ειρηνευτικής συμφωνίας.

Σάντος είπε ότι θα είναι καλό για τη χώρα σε μια συμφωνία μεταξύ της κυβέρνησης και των FARC, αλλά αυτό δεν είναι καλό σημάδι έγκαιρης συμφωνίας και «Θέλω να καταστήσω σαφές ένα πράγμα: μόνο για να τηρηθεί η ημερομηνία, δεν θα υπογράψουν μια κακή συμφωνία», είπε.
News: isyandan.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...