Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

μέλη KKK εμπλέκονται σε πράξεις βίας κατά των αντι-διαδηλωτών που απελευθερώνεται από την επιτήρηση

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ένα ράλι Κου Κλουξ Κλαν γύρισε αιματηρό , όταν ένας αριθμός ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων τόσο των αντι-διαδηλωτών και μελών της Κου Κλουξ Κλαν, ήταν μαχαίρωσε και "πατούσαν στο έδαφος ." Οι χρεώσεις περιλαμβάνουν επίθεση με ένα θανάσιμο όπλο και της κακοποίησης των ηλικιωμένων.

Πέντε KKK υποστηρικτές οι οποίοι συνελήφθησαν σε σχέση με τη βία κυκλοφόρησαν την Κυριακή, επειδή, σύμφωνα με την αστυνομία, είχαν ενεργεί σε αυτοάμυνα. Οι αντι-διαδηλωτές συνελήφθησαν από την αστυνομία εξακολουθεί να κρατείται, σύμφωνα με το Associated Press.


Το AP αναφέρει ότι οι Anaheim της Αστυνομίας είπε: «Ανεξάρτητα από ένα άτομο ή πεποιθήσεων ή ιδεολογίες ομάδες», έχουν το δικαίωμα να ζουν χωρίς το φόβο της σωματικής βίας και έχουν το δικαίωμα, σύμφωνα με το νόμο, να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους όταν επιτέθηκαν. " Αρχηγός της Αστυνομίας Raul Quezada είπε σε μια δήλωση δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Anaheim PD ότι «Ακόμα και αν η συντριπτική πλειοψηφία της κοινότητας μας διαφωνεί με μια συγκεκριμένη ομάδα που επισκέπτεται την πόλη μας δεν μπορούμε να τους σταματήσει από το νομίμως συγκεντρώνονται για να εκφράσουν τις απόψεις τους ... η βία δεν είναι αποδεκτή, και θα συλλάβει όποιον επιτίθεται άλλο πρόσωπο ή διαπράττει οποιοδήποτε άλλο έγκλημα στην πόλη μας. "

Οι μάρτυρες περιέγραψαν μια τρομακτική σκηνή. Το Los Angeles Timesδιηγείται :


Μάχες ξέσπασαν στιγμές μετά μέλη Κλαν εξέλθει από το όχημα. Μερικοί από τους διαδηλωτές θα μπορούσε να θεωρηθεί κλωτσώντας ένα άτομο του οποίου η φανέλα διαβάσει "Grand Δράκος." Σε κάποιο σημείο, ένας διαδηλωτής κατέρρευσε στο αιμορραγία έδαφος, να φωνάξει ότι είχε μαχαιρωθεί. Μια Klansman με χειροπέδες θα μπορούσε να ακουστεί να λέει ένας αστυνομικός που είχε «τον μαχαίρωσε στην αυτοάμυνα».Αρκετοί άλλοι άνθρωποι επίσης πέρασαν χειροπέδες. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι η Klansmen χρησιμοποίησε το σημείο του κοντάρια ως όπλο, ενώ αγωνίζονται με διαδηλωτές.https://www.facebook.com/1716657208547623/videos/1739480369598640/
Brian Levin, διευθυντής του Κέντρου για τη Μελέτη του μίσους και εξτρεμισμού, πήρε βίντεο της ασταθούς κατάστασης:
Levin δημοσιεύτηκε περισσότερα στο Twitter, εξηγώντας ότι παρενέβη για να βοηθήσει ένα μέλος του KKK:

Το Anaheim PD δημοσιεύτηκε μια δήλωση σχετικά με το περιστατικό, το οποίο ανέφερε ότι μόνο τέσσερα άτομα αφέθηκαν ελεύθεροι, και δεν τους αναγνωρίζουν ως Κλαν υποστηρικτές στη σελίδα του στο Facebook, όπου έμειναν μια σειρά από σχόλια. Ορισμένοι επέκριναν την APD, και μερικές υπερασπίστηκε το δικαίωμα του Κλαν για να διαμαρτυρηθούν.
TwitterTweetFacebookΜοιραστείτε τοPinterestPin ItΑντιγραφή εικόναςFacebook / Αστυνομικό Τμήμα Anaheim
TwitterTweetFacebookΜοιραστείτε τοPinterestPin ItΑντιγραφή εικόναςFacebook / Αστυνομικό Τμήμα Anaheim
TwitterTweetFacebookΜοιραστείτε τοPinterestPin ItΑντιγραφή εικόναςFacebook / Αστυνομικό Τμήμα Anaheim
TwitterTweetFacebookΜοιραστείτε τοPinterestPin ItΑντιγραφή εικόνας

Anaheim είναι μια πολύ ποικιλόμορφη πόλη - από το 2010, ο πληθυσμός ήταν σχεδόν 53% Latino και μόλις 28% λευκά, σύμφωνα με τα στοιχεία της Απογραφής.

Σε δήλωσή του , ο Δήμαρχος Tom Tait είπε, "Θα τιμήσει πάντα την ελευθερία του λόγου στο Anaheim, αλλά Απορρίπτουμε το μίσος και την βίαιη αντιπαράθεση."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...