Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Ελλάδα: Απεργίες ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του Λιμένα Νέου Κύματος Coming

Ιδιωτικοποίηση και διαδηλώσεις ενάντια πακέτο κοινωνικών μεταρρυθμίσεων, Αθήνα - Ελλάδα, 13 του Φεβρουαρίου 2016 | Φωτογραφία: Reuters

Δικηγόρους, καθηγητές, τους λιμενεργάτες και ένα σημαντικό λιμάνι και ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του πακέτου κοινωνικών μεταρρυθμίσεων της κυβέρνησης την Τρίτη (16 Φεβρουαρίου) στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την ένταξη στο νέο κύμα των διαδηλώσεων άρχισε.



Omyl μέλη του συνδικάτου των λιμενεργατών, το λιμάνι του Πειραιά θα πάει στην 48ωρη απεργία που πωλούνται στην κινεζική εταιρεία Cosco προέλευση του 67% της επιχείρησης.

Port ιδιωτικοποίηση ήταν ένας από τους όρους που έχουν εγκριθεί από τον πρωθυπουργό ο Αλέξης Τσίπρας του δανείου σε αντάλλαγμα για την αναβολή της πληρωμής. διαχείρισης Τσίπρας τώρα για πρώτη φορά στη βιομηχανία σε βασικούς λιμένες και πάγωσε τη διαδικασία ιδιωτικοποίησης, αλλά είχε ενισχυθεί πίσω στο πρόσωπο μετά από την Τρόικα.

Λιμεναρχείο Πειραιά πωλήθηκαν τον περασμένο μήνα σε αντάλλαγμα για 402 εκατομμύρια $. Αυτή ήταν η φύση των εσόδων από την πώληση, η οποία θα ορόσημο στη διαδικασία ιδιωτικοποίησης. Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς, δεν είναι μόνο οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις λιμάνι της χώρας έχει επίσης τη διάκριση της ύπαρξης το πιο πολυσύχναστο λιμάνι στην Ευρώπη. Re-άναψε το κύμα των διαδηλώσεων θα μπορούσε να καθυστερήσει τη διαδικασία έγκρισης εκφράζεται στα ελληνικά δικαστήρια. Γεωργικών εργατών, επίσης, πήγε στους δρόμους κατά του πακέτου κοινωνικών μεταρρυθμίσεων της κυβέρνησης κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας και είχε οργανώσει μαζικές διαδηλώσεις.

Την Τετάρτη οι πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που αναμένεται να χτυπήσει.
Kaynak: http://www.telesurtv.net/english/news/Greece-Faces-New-Round-of-Strikes-and-Protests-20160216-0002.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...