Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Μας είπες μπάτσους; Φάε …τρεις μπάτσες!!!

mpats
Αυτό ακριβώς συνέβη στην Λευκίμμη της Κέρκυρας τα ξημερώματα της Κυριακής της 31-1-16. 23χρονος, που περπατούσε στους δρόμους του χωριού με φίλους του και, συνομιλώντας με αυτούς, αποκάλεσε μπάτσους …τρεις μπάτσους εκτός υπηρεσίας, που και αυτοί επίσης περιπατούσαν…

Η συνέχεια, λίγο-πολύ γνωστή και συνηθισμένη. Τα… μπατσοπαλήκαρα, σύμφωνα με καταγγελία κατοίκων, «αμέσως έσπευσαν να του ζητήσουν το λόγο και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν άγρια.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, εκτός από γροθιές και κλωτσιές, δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν και τα καθίσματα του καταστήματος για να χτυπήσουν το νεαρό, όπως και εκφόβησαν τους εργαζομένους του καταστήματος όπου έλαβε χώρα ο ξυλοδαρμός, για να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό, γιατί θα «τους το κλείσουν το μαγαζί».

Στη συνέχεια, αφού συνέχισαν τη βόλτα τους σαν να μη συμβαίνει τίποτα, συνεπλάκησαν λεκτικά με τον πατέρα του νεαρού σε κοντινό club της περιοχής. Η δημοσιοποίηση του γεγονότος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε αντιδράσεις, με αποτέλεσμα ένα άτομο όπου ανήρτησε στο προφίλ του το συμβάν, να κληθεί στο αστυνομικό τμήμα για συστάσεις.»
Δημοσιεύθηκε από Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...