Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΠΙΚΡΙΣΕΙΣ;


Γράφει ο Αντίοχος

Γράφει –η δήθεν ανύποπτη- φυλλάδα των Ιών:

«Αδιαφορεί για τις επικρίσεις η Αυστρία

Χωρίς να δίνει καμία σημασία στις αντιδράσεις των άλλων κρατών-μελών της Ε.Ε. αλλά και στην πρόσφατη απόφαση της συνόδου κορυφής για πάγωμα των μονομερών ενεργειών, η Βιέννη συνεχίζει την αντιευρωπαϊκή πολιτική της στο προσφυγικό ζήτημα.

Αδιαφορώντας ουσιαστικά για τις αρνητικές συνέπειες των ενεργειών της τόσο στους ίδιους τους πρόσφυγες όσο και στη λειτουργία χωρών όπως η Ελλάδα, η Αυστρία συνεχίζει τις επαφές με βαλκανικά κράτη, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις που θα έχουν το μικρότερο δυνατό κόστος για την ίδια…».

Γιατί άραγε αδιαφορεί για τις διεθνείς επικρίσεις η Αυστρία; Γνωρίζουν πολύ καλά όλοι οι «προοδευτικάντηδες», αλλά αποφεύγουν να πούνε το λόγο, για να μην προκαλέσουν… μιμητισμό: επειδή το εθνικιστικό κόμμα των Ελευθέρων, εκμεταλλευόμενο στο έπακρο τα κύματα των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων, ανήλθε στην πρώτη θέση -και με διαφορά, με 32% έναντι 24% του δευτέρου κόμματος- στις δημοσκοπήσεις. Γι’ αυτό αναγκάστηκε η κυβέρνηση της Αυστρίας να γίνει ολίγον… ρατσιστική – προφανώς σε συνεννόηση με τους διεθνείς «επικριτές» της. Μπας και σταματήσει τον καλπασμό των ποσοστών των εθνικιστών!

Έτσι είναι αγαπητοί αναγνώστες. Αν είχε και η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα δημοσκοπικά ποσοστά ανάλογα του εθνικιστικού κόμματος της Αυστρίας, θα βλέπατε για πότε θα γίνονταν… ρατσιστές και θα σφράγιζαν τα σύνορα οι Τσιπροκαμμένοι! Ενώ τώρα, το παίζουν… άνετοι και… πολυπολιτισμικοί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...