Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Ανώνυμος επιτέθηκαν στο γαλλικό Υπουργείο Άμυνας τοποθεσίες

Ανώνυμος, Γαλλία για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στο εμπόριο όπλων με το εξωτερικό της χώρας του που διαχειρίζεται το γαλλικό Υπουργείο Άμυνας CIMD (Κέντρο d'Αναγνώριση des MATERIELS de la Defense) κατέλαβαν την πύλη.


Ανώνυμος από τη συλλογική δράση στον κυβερνοχώρο, πληροφορίες της βάσης δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των ευαίσθητων πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων προμηθευτή διαρρεύσει στρατός μοιράστηκε με το κοινό.

Ανώνυμος κατηγορεί η γαλλική κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας είναι η πώληση όπλων σε καταπιεστικές χώρες, όπως. Επιπλέον, οι γαλλικές αρχές, όπως αναφέρεται στα έγγραφα που διέρρευσαν από Wikilleaks να είναι υπό την εποπτεία από το κοινό και θεωρούνται υπεύθυνοι για hacking εγκλήματα.

αντάρτες του κυβερνοχώρου, η γαλλική κυβέρνηση εξέδωσε το 2012 από το άρθρο και στη Διεθνή Αμνηστία ότι το αρχείο cımd'n περιέχει την έκθεση των δραστηριοτήτων εμπορίας όπλων του σε ξένες χώρες, και μοιράζονται τη δεύτερη μεγαλύτερη έμπορος όπλων στον κόσμο μέσα από σύνδεσμο του site αναφέρει ότι η Γαλλία είναι εισηγμένη.
Με βάση αυτό Έχει συνταχθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...